Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים, אני מתלבט בין סיאט אייביזה 2017 לבין סיטרואן C3.
לכל אחת מהן יש יתרונות וחסרונות אבל מה שהכי מטריד אותי בסיאט אייביזה זה הגיר המושמץ DSG לעומת גיר פלנטרי רגיל בסיטרואן.
אשמח לשמוע חוות דעת מבעלים של סיאט אייביזה בשנתון הזה לגבי אמינות הגיר ובכלל האם זה רכב אמין?

תודה רבה!

פורסם

הגיר עדיין יכול להיות נקודת חולשה, יש גם דיווחים לגבי תקלת הבורר תיבת הילוכים, יש קבוצה בפייסבוק אך ורק לבעיה זו.

מנגד, יחידת ההנעה לדעתי עדיפה מאשר בסיטרואן, אין רעידות והרכב מרגיש זריז יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לאיביזה ב- 2017 יש הסכם פשרה: https://www.championmotors.co.il/compromise-arrangements/gear-box-2017-2019/

ברגע שייצא לפועל, תקבל שנה אחריות על המצמדים והמכאטרוניקס (הרכיבים הבעייתיים בגיר), ועד אז, כל תיקון שתצטרך לעשות תוכל לקבל החזר כספי מלא על העלות.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם

תשמור קבלות על כל תיקון.
כתתקבל הפשרה בבית המשפט סיכוי טוב שתוכל להגיש את הקבלות הרלוונטיות ולקבל החזר כלשהו מצ'מפיון.

לגבי התביעה הייצוגית : הארכת אחריות בשנה זה אומר עד 2020. זה עוזר לבעלי איביזה 2017 ?

• תוכן חדש...