Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אשמח לעזרה

נהגתי בדרך עירונית באזור מודיעין שדרות החשמונאים יש שם תמרור מהירות של 70 קמש שוטר נתן לי דוח על שנסעתי 82 קמש 250 שח אם לא המצב הכלכלי הקשה לא ההיתי חושב להישפט אבל בגלל המצב שואל אם כדאי להישפט? פעם ראשונה שאני מקבל דוח מהירות 20 שנות נהיגה  ..  האם הדוח בכלל חוקי 12 קמש מעל המותר? אגב לא קבלתי הזהרה בגלל דוח על התעסקות בנייד בזמן נהיגה שמגיע לי תכלס.. לומדים דרך הכיס🤷‍♂️

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

פורסם

מה לא חוקי בדוח הזה?
פשוט הוא נכנס תחת הסעיף הקל ביותר ( ללא נקודות וסכום נמוך )

לידיעתך, הזהרה נתונה לשיקול דעת של השוטר / מרכז פניות נהגים, וממש לא חייבים לתת אותה גם למי שעומד בקריטריונים של וותק נהיגה והיעדר עבירות. לכן מאוד יכול להיות שלא היו נותנים לך הזהרה, גם בלי הדוח הקודם על שימוש בנייד. בשנתיים - שלוש האחרונות הרבה פעמים מסרבים להמיר קנס להזהרה לזכאים.

עכשיו בקשר לכדאי או לא כדאי להשפט - צריך לראות מה רשום בדוח. לפעמים יש כשלים במילוי, ואז יש במה להיאחז.
"דוח על חריגה של 12 קמ"ש לא חוקי" זה ממש לא סיבה לביטול , כי הוא חוקי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אגב זה הדו"ח מה שלא מובן לי אמרתי לשוטר שאני יודע שמותר לנסוע שם 70 קמ"ש וחרגתי רק ב12 קמ"ש(אגב זה כביש עם 2 נתיבים נוסעים שם גם על 100 קמ"ש בגלל זה יש ניידת לעיתים קרובות)

השוטר כתב שאני יודע שמותר 60 קמ"ש לא מבין מה הבעיה🤦‍♂️ אגב בגלל שמהרתי לרעיון עבודה גם לא שמתי לב מה הוא רשם..השאלה אם זה בכלל מעניין...

דוחות תנועה_3.jpg

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

פורסם

הדו"ח חתוך בצד השמאלי האם זה במקור או העלית אותו חתוך?

אם הוא חתוך תעלה אותו מחדש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לפות"ש -בפועל מהירות הנסיעה שלך הייתה 87 קמ"ש , במדידות מהירות מורידים 5 קמ"ש בשל סטיות מכשירי המדידה. עוד 9 קמ"ש למעלה והיית זוכה ב8 נק' ו750 ש"ח

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

מה הבעיה שנסעתי 87 במקום 60?

במיליו האלמותיות של נתן אלתרמן בשירו "אליפלט" - אם נסביר לך, מה זה יועיל......

תעשה לעצמך טובה גדולה, שלם וזכור! 

פורסם (נערך)

לטובת השוטר ציין תמרורים, ציין סביבה, ציין כמה נתיבים בכביש.

נגדו לא ציין באיזה נתיב אתה היית

האם באמת היית ראשון בנתיב? עצרת מייד כשהוא סימן לך? כלומר הוא לא נסע אחריך? היה לו קשר עין איתך?

אם התשובה לכל השאלות כן, אז זה שלא ציין באיזה נתיב היית לא יציל אותך.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
בתאריך 8.8.2020 בשעה 10:57, bmw700 כתב:

שלום אשמח לעזרה

נהגתי בדרך עירונית באזור מודיעין שדרות החשמונאים יש שם תמרור מהירות של 70 קמש שוטר נתן לי דוח על שנסעתי 82 קמש 250 שח אם לא המצב הכלכלי הקשה לא ההיתי חושב להישפט אבל בגלל המצב שואל אם כדאי להישפט? פעם ראשונה שאני מקבל דוח מהירות 20 שנות נהיגה  ..  האם הדוח בכלל חוקי 12 קמש מעל המותר? אגב לא קבלתי הזהרה בגלל דוח על התעסקות בנייד בזמן נהיגה שמגיע לי תכלס.. לומדים דרך הכיס🤷‍♂️

בגין מה אתה "חושב להישפט"? 

אם הטיעון שלך לשופט הוא שנסעת רק 12 קמ"ש (בפועל 17) מעל המותר כי מיהרת לראיון עבודה, תעשה 

לעצמך טובה ותוותר על זה. 

עריכה אחרונה על ידי m1011409
פורסם

אז להבנתי נשלם ונשכח ונלמד לפעם הבאה.. כבר היום עברתי שם והיה שוטר שמדד מהירות הפעם נסעתי על 60 😅

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

פורסם

המלצה: כדאי תמיד לנסוע עם וייז פתוח כדי לדעת בצורה מיטבית ונוחה את המהירות המותרת (דוגמת י-ם ת"א שחלק זה 110 וחלק אחר הוא 90 ללא צורך ב"חיפוש" תמרורים. הוייז גם מעדכן מצלמות חצי ק"מ מראש

משתדל לעזור

• תוכן חדש...