Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי המון על הפורד ויש לי עכשו מאזדה 3.

במאזדה תא הנוסעים נוח באופן משמעותי והצפיפות מורגשת רק מאחורה.

הפורד היא רכב הרבה יותר מוצלח לחובב נהיגה,נסעתי עם אחת ברומניה(והכבישים שם מפותלים לאורך שעות) והצלחתי לשמור על קצב גבוה ומאוד נהניתי,ההגה ואופן התגובה של הרכב צפויים ומשרים בטחון.

אבל בכל מה שקשור לנוחות משתמש הפורד קקי גדול-מערכת על הפרצוף והתפעול שלה מרגיש כמו ילד בכיתה י"א שתכנת פרויקט סוף במחשבים.

הדשבורד שלא נגמר והצפיפות ההיקפית שלה.

כיום אני עם המאזדה,והפורד תמיד נמצאת שם וקורצת לי,אבל עלויות האחזקה השוטפות הכריעו לטובת אטמוספרית "חסכונית" ולא רכב טורבו שיעודד אותי ללחוץ.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

הייתי מסתכל על אוונסיס וסובארו B4 מהדור האחרון.

מחירי סגירה נמוכים בהרבה ממה שמפורסם בלוחות,אין להן ביקוש כל כך והתמורה טובה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לפחות הסובארו זה לא רכב שמרגיש חזק בשום צורה. נעים כן נמרץ- ממש לא. דווקא המונדאו מעניינת אם הוא אוהב שיוט נוחות וכח רב. רק שיצפה לאחזקה לא נמוכה, אבל זה בסדר היא חצי מהתקציב שלו. 

פורסם

אוונסיב ו b4 הם יותר לכיוון של כבש בעור כבש. הייתי יותר מכוון לכיוון של אוקטביה( במידה ואתה מוכן לקחת סיכון בסדר גודל של 3-4k להבנתי שנוגע לתיקון גיר)

• מצחיק 1
פורסם
לפני 1 שעה, davemustaine87 כתב:

הבנתי... 

טוב ניראה שבשבילו זה פחות ידבר. הוא מעוניין בנסיעות שיוט ארוכות עם נוחות טובה. פחות הולך לתקוף פניות מזדמנות באופן קבוע. 

נו, מונדיאו. תפור עליו בול.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

המונדיאו מציעה נוחות מעולה בשיוט וביצועים של רכבים יקרים בהרבה, אבל התחזוקה שם צריכה להיות הרבה יותר קפדנית מאשר רכב פשוט יותר. רצוי מאוד להקדים החלפות שמנים וכמובן להשתמש בחלקים איכותיים, יש המון מידע בפורום בנושא, תריץ חיפוש של "מונדאו אקוסובט" או "מונדאו טורבו". רכב כזה לא מתאים לכל אחד וצריך להיות מוכן להוציא סכומים יחסית גדולים על תקלות במידה ויבואו.

פורסם

גולף דור 7 שנים 2013-2014, 1.4, טורבו, נוח, חסכוני, חזק ומאובזר, לי היה ה1.2 הבסיסי, הדגם הבכיר מוסיף כוח ואבזור.

פורסם

לפני 1 שעה, levy כתב:

ממליץ לך לרדת מהטורבו,יש יותר בעיות עם מנועי טורבו ממנועים ללא טורבו,הונדה שתמיד תכננה מנועים אמינים חווה עכשיו בעיה עולמית במנועי 1.5 ליטר של דליפת דלק לכיוון השמן מה שגורם לזיהום השמן וקיצור חיי המנוע.

הבעיה הזו קשורה לזה שזה מנוע טורבו?

וזה מעיד על כלל מנועי הטורבו???

בסה"כ מדובר במנוע חדש שלכאורה יש בה בעיה תכנונית (לא קראתי בעיון את השרשורים בפורום בנושא זה. הם היו ארוכים מדי...).

לא חסרים מנועי טורבו אמינים, כמובן שכל מקרה לגופו.

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם

כמה קמ הרכב לדעתך יעשה בשנה?

האם רוב הנסיעות זה בפקקים בבוקר?

בתור בעלים של אוקטביה 1.8, הרכב מעולה ומגיב טוב.

אבל, אם היה נוסע כל יום בפקקים הייתי מפחד לא רק על הגיר, גם בלאי אחר שלדעתי יקר יותר בקונצרן הזה (טרמוסטט ומשאבת מים נהרסו אחרי שנתיים והוחלפו באחריות. ללא אחריות: 6k )

מצד שני, אני לא חושב שיש עוד המון רכבים עם כוח כזה זמין במחיר הזה, אולי פרט לפוקוס/מונדאו אקובוסט.

• אהבתי 1
פורסם

רוב המוחלט זה נסיעות בינעירוניות לא בשעות העומס, 3 פעמים בשבוע. סדר גודל של 18 אלף בשנה. 

העניין היחיד שאני מקווה אולי שמישהו יודע מנסיון כלשהו, האם באמת אפשר לעשות תיקון טוב ל-DSG ב-3-4 אלף שקל? או שזה עדיין עניין של מורשה יבואן ב-8 אלף? 

פורסם (נערך)

לשמחתי אין לי תשובה על התיקון.

אני כן חושב שאם תמהיל הנסיעות הוא לא בפקקים - הרכב ירגיש מעולה (הגיר גם לדעתי יכול להציק קצת בפקקים, מעט מאוד פעמים אני נוהג איתו לעבודה בפקקים)

אף פעם לא חסר כוח, יושב טוב על הכביש 

בנסיעה משולבת ללא רגל כבדה על הגז, אני מגיע ל 1:12-1:13 שזה נתון טוב בעיניי.

כמו שהזכרת, אכן לפעמים חלפים ותיקונים לרכב יכולים לעלות קצת יותר משל חברות אחרות.

הרכב שלי שנת 2016

הוחלפו (מעב לטיפולים שוטפים, 70k קמ):

מצבר באחריות

משאבת מים + טרמוסטט - רצון טוב של היבואן, משאבת מים 100%, טרמוסטט 80% (ללא רצון טוב- 6k, עם רצון טוב: 2k)

חיישן בידית הילוכים (תקלה ידועה ברכבים של הקונצרן) - רצון טוב של היבואן, 600 שח במקום 1.5k

כמובן שתקלות יכולות להיות בכל רכב, בכל מקרה פירטתי כאן...

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...