Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני משתמש בפורום הנ"ל מכיוון שככה אני סוג של אנונימי ומהסיבה שיש לי הערכה לדעות של חברי הפורום בהתבססות על שנים רבות של קריאה ושימוש בפורום.

אני בן 30, נשוי +1. יש לי שני תארים ועוד כמה תעודות. שירתתי בקבע 7 שנים במספר תפקידי שדה והשתחררתי לפני קצת יותר משנה.

במהלך השנה וקצת האלה עבדתי במשך חצי שנה כראש צוות של פרויקט בתחום מסוים ובחצי שנה האחרונה מנהל פרויקטים מתחיל בחברה גדולה.

עד כאן הנתנונים היבשים.

למה אני מתעניין באימון אישי - קאווצ'ינג?

כבר לפני השחרור התחלתי לחשוב מה אני רוצה מעצמי, במה ארצה לעסוק, לאן ארצה להגיע וכו'

אני מגדיר את עצמי אדם עם הרבה כשרונות והרבה תחומי עניין אבל כאילו לא יודע איך לפתח את הכשרונות שלי לפרקטיקה.

טוב לי בעבודה שלי עכשיו אבל אני לא שלם עם זה שזה מה שאני רוצה לעשות, מצד שני אני לא יודע בדיוק מה אני רוצה לעשות, אני כאילו סוג של טובע בכל התחומי עניין והכישורים שלי ולא מוצא את עצמי. מרגיש שחלק מזה זה חסמים אישיים (פחד משינויים גדולים, פחד מחוסר יציבות כלכלית, חששות מהסביבה וכו')

אני בכוונה לא יורד לפרטי פרטים, אני לא מחפש תשובת בית ספר ולא המלצה ספציפית למקצוע, אני מחפש איך אני יכול לפתח את עצמי ולסלול את הדרך קדימה.

קראתי קצת על אימון אישי ואימון עסקי וזה נראה כאילו זה מוכוון אלי.

אשמח לשמוע תובנות מהניסיון שלכם, אולי בכלל לפנות לכיוון אחר, המלצה על בעלי מקצוע וכו'

תודה רבה

פורסם

מה קואוצ'ר יעזור לך אם אתה לא יודע מה אתה רוצה לעשות?

אתה רוצה להמשיך בתחום של ניהול פרויקטים בכלל?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 8 שעות, m3x7r3m3 כתב:

מה קואוצ'ר יעזור לך אם אתה לא יודע מה אתה רוצה לעשות?

אתה רוצה להמשיך בתחום של ניהול פרויקטים בכלל?

קואוצ'ר עם הבנה בתחום העסקי יוכל לעזור לי להוציא פרקטיקה מהכישורים שלי, יוכל לעזור ולהכווין לתחומים מסוימים בהתבסס על הכישורים ותחומי העניין שלי. שוב, זאת ההשערה שלי ממה שקראתי על המקצוע הזה.

ניהול פרויקטים זה משהו שמאוד מעניין אותי, אני לא בטוח שארצה להישאר בתחום הפרויקטים שבהם אני עוסק עכשיו אבל לא שולל להמשיך בניהול פרויקטים. גם פה, עוד הסתכלות והכוונה על בניית הדרך שלי למעלה בתחום הזה.

פורסם

באיזה תחום אתה מנהל פרויקטים היום? ננסה לנצל את המדיום של הפורום כמה שיותר לפני שפונים למי שייקח כסף

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני חושב ש"קאוצ'ר" זה חרטא גדולה שמישהו הנפיץ במאה ה21 כי הוא לא הצליח להתקבל להיות בונה ציפורניים.
לא הייתי פונה למישהו כזה. אם אתה מרגיש שיש לך מחסומים נפשיים הייתי פונה אם כבר לאיש מקצוע שלמד באוניבריסטה, למשל לפסיכולוג.
אם אתה סתם מבולבל ואבוד כלכלית, הייתי חוקר באינטרנט, פונה לאנשי מקצוע בתחום ובודק את האופציות שלי. זה עדיף פי מליון ממישהו שישיב לידך ויגיד לך "תעשה את הכי טוב שלך ואת תסתכל על אחרים" בשביל 250 שקל לשעה.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

"בשביל להכיר את עצמך" הייתי חוסך את המפגשים הראשונים ומריץ את המבחנים הבאים:

https://www.16personalities.com/he

https://www.123test.com/career-test/

https://www.careerfitter.com/free_test/careerbuilder/test

זה יתן לך בסיס טוב להגיע לטיפול, איזה שתבחר.. 

עריכה אחרונה על ידי נמרוד...
  • רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...