Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה קיבלתי סתם מגבר מתנה מדוד שלי המגבר ניראה לי מזה מגבר בלאי מישהו מכיר

החברה שלו TITANIC

דגם PS-7000

רשום שהוא 4 ערוצים והוא 760WATTS

רשום גם שהוא 2OHM STABLE STEREO

ניראה לי שאני יחבר אותו לאוטו של אבא שלי השאלה שלי אם מישהו מכיר את המגבר הזה? ומה אני יכול לחבר אליו. אם אני יכול לחבר אליו רק סאב ואם כן כמה וואט הסאב יצרך להיות.

או אם אפשר להרכיב מורל דוטק ועוד רמקולים אחוריים אבל ניראה לי שהוא רק יוריד מאיכות אז ניראה לי שאני מעדיף לחבר אותו לסאב

פורסם

סאב אפשרי לחבר עליו [ניראה לי סביבות העד 150 RMS הוא יזיז טוב מאד בגישור של 2 ערוצים] את הדוטק נסה לחבר על ה2 ערוצים נותרים[בטוח לא יזיק להם במידה ולפני זה הם קיבלו הגברה מהפאנל.] ואת ה6*9 תוותר עליהם בנתיים . או שתחבר אותם להגברה של הרדיו דיסק ..אבל תנסה קודם כל עם סאב מאחור על המגבר והדוטק עליו . תיראה איך הכל ישמע במצב הזה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני שמעתי על החברה הזאת, סתם זבל סיני שלא שראיתי שמכרו לפני איזה 5 שנים בימאים בחיפה.

אתה יכול לנסות לחבר אותו, קיבלת בחינם אז מה יש לך להפסיד? רק תיזהר שהוא לא יטבע לך

פורסם

אכן נשמע כמו זבל סיני ,שמוציא ביום טוב 20 וואט ,סאב הוא לא ירים עם ההספק הזה אז חבל"ז

אבל רמקולים קטנים אפשר לנסות עליו 6.5 או 6x9 עם קרוסים

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

מאיפה אתה קובע בוודאות שהוא לא יצליח להרים סאב פשוט? הוא כן יצליח להרים סאב כזה בגישור לא בעיה מיוחדת . גם אם זה "זבל סיני". ואני כבר ראיתי [ובעיקר שמעתי] הרבה מגברים מסוג זה שמרימים סאב בצורה טובה ללא בעיות מיוחדות.וב2 ערוצים הנותרים להרים עוד את הקומפוננט. [בכל אופן תנסה , אין לך מה להפסיד בעיקר שהמגבר שלך חינם אין כסף..יכול להיות שתתאכזב -ובמצב כזה תצטרך להשקיע במגבר..]

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

סאב פשוט אבל ממש פשוט הוא יצליח להרים.

אבל לגבי הקומפוננט של דוטק הוא ממש לא יזיז לו.. ולא רק לדוטק אלא לכך קומפוננט נורמלי אחר...

אבל כמו שאמרו לך תחבר מה יש לך להפסיד...

פורסם
מאיפה אתה קובע בוודאות שהוא לא יצליח להרים סאב פשוט? הוא כן יצליח להרים סאב כזה בגישור לא בעיה מיוחדת . גם אם זה "זבל סיני". ואני כבר ראיתי [ובעיקר שמעתי] הרבה מגברים מסוג זה שמרימים סאב בצורה טובה ללא בעיות מיוחדות.וב2 ערוצים הנותרים להרים עוד את הקומפוננט. [בכל אופן תנסה , אין לך מה להפסיד בעיקר שהמגבר שלך חינם אין כסף..יכול להיות שתתאכזב -ובמצב כזה תצטרך להשקיע במגבר..]

מאיפה אני קובע בוודאות?, כי אני התנסתי עם סופרסאונד פרוסאונד מגה סאונד טיטאניק ג'איגנטיק וכו'

כולם אותו חרא כולם משתמשים באותו מעגל הגברה שהוא בטח איזה רכיב משולב זול שמיוצר בסין העממית,הם הרעידו את האוטו עם סאב פיוניר 305 פשוט ,אבל לזה לא קוראים באס לזה קוראים כאב ראש .

טעיתי קצת בניסוח שלי, את הסאב אולי הוא ירים ,אבל צליל באס איכותי הוא לא יפיק ממנו

הצליל ישמע מרוח וחסר משמעות

כל מגבר פשוט בגישור וקרוס מעפן של קבל נגד יכול לדחוף סאב זה לא הפואנטה

פורסם

תגיד זק בקשר למה שאמרת

התנסתי עם סופרסאונד פרוסאונד מגה סאונד טיטאניק ג'איגנטיק וכו'
אתה לא לומד לקח ???

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
יש כאלה שלוקח להם קצת יותר זמן ללמוד, אז הם משלמים יותר

לאו דווקא, כל אחד לפי צרכיו ויכולתו

יש אנשים שיסתפקו במגברון פושט,ויש כאלה שלא ילכו על פחות ממערכת של 75 אלף שקל

(ראה:הזמר לשעבר צביקה פיק)

פורסם
לומד ,לומד מניסיון

מישהו רוצה מגבר פרוסאונד?

900 וואט, יכול להרים סטרוקר אפילו :-P

כן אני . רוצה!!