Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלה שהמדינה שלנו דפוקה... ושמישהו יוריד כבר את המיסוי המחורבן הזה..

אני "מת" על הגישה שלך "בלונדון יש מוזיקה טובה..." וכ"ו. המיסוי הזה מממן את הבריאות שלך ,את החינוך שלך , את הביטחון שלך , את המחיר האפסי שאתה משלם על דברים שבמקום אחר עולים עשרות אלפי דולרים. (שלא לדבר על מדיניות תמיכה מוגזמת בשכבות שונות של האוכלוסיה ).

וצריך לקחת את הכספים האלו היכן שהוא.מצד שני אפשר להפסיק את הסובסידיות לטיפול רפואי ולעבור לשיטה האמריקאית(אני בטוח שאתה תסתדר אבל מה בקשר לאחרים) .או לקצץ בחצי את את התקציב לסטונדתים ואז תשלם בין 10 ל 40 אלף דולר בשנה כדי ללמוד. והכי חשוב התקציב הבטחוני האדיר ,תמיד אפשר לחתוך כמה מיליונים ואז המילואמניקים לא רק נייר טואלט יקנו מבחוץ אלה גם תחמושת ומדים.

בקיצור קצת בגרות והבנה של המצב זו רמת המיסוי והיא באה כמיסוי על מותרות (כן אופנוע היפר ספורט זה לא מיצרך בסיס ).בקיצור אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה וגם לקבל מקוצר ולקבל תרופה שעולה 100 דולר בסיבסוד של 90 אחוז.

Dead but dreaming

פורסם

אתה מציג את הדברים בדרך אחת, יש עוד אלפי דרכים להציג אותה..

כמו בעובדה שיש בישראל אנשים שמקבלים יותר מידי כסף על לא לעשות כלום..

קח לדוגמא את החברי כנסת, תסלח לי, הם מקבלים הרבה הרבה יותר מידי מותרות, ואולי החברי כנסת הם לא הדוגמא הכי טובה כי יש פה אלפי אנשים שמקבלים הרבה הרבה יותר כסף, בשביל הרבה פחות עבודה, זאת פשוט הדוגמא שעולה לי כרגע לראש.

אבל תדע שלמטבע במקרה הזה, יש הרבה יותר משני צדדים, אני מקבל את טענתך...

ואתה יודע מה? אולי אתה אפילו צודק, אבל אני חושב שלעולם לא נדע את התשובה לזה.

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם

משכורת של שר היא בסביבות ה40 אלף ברוטו בנוסף הסביבות ה20 אלף בתוספות שונות .תשלום על שעה הרצאה של ביבי החו"ל 50 אלף דולר .מענין איזה משכורת תוכל לשלם לו בלי שהעזיבה של תפקיד ממשלתי

תהפוך ליותר ויותר מושכת.

הבנתה את הנקודה .

יש היגיון בדברים שום דבר לא נעשה תוך תיכנון בסיסי לפגוע דווקה במגזר שלך .(אלה אם אתה ערבי ואז כן ).בקיצור די לבכות על מה שאין וננסה לעשות יותר עם מה שיש .

Dead but dreaming

פורסם

drat למה אתה חושב שערבים מקבלים פחות?

ודרך אגב אולי משכורת של חבר כנסת היא 40 אלף ברוטו אבל זה סכום קטן הכסף הזה זה כלום לעומת כל ההטבות שהם מקבלים שעולים במחיר שלהם הרבה על המשכורות שלהם...

ואין מה לעשות זאת המדינה שלנו ואי אפשר לשנות את זה.

אתה יכול ליישר את הבננה?:roll: לא נראה לי.

פורסם

חבר'ה ...DART צודק ב100000%. המיסוי פה הוא תוצר של צרכים ואילוצים שאין בארץ אחרת. לפעמים צריך לראות מה המדינה מממנת כדי להבין איזה נס זה שאנחנו עוד מתפקדים.

השאלה אינה על איך מחלקים את העוגה על זה שיש חלוקה עקומה אין מחלוקת אבל תתפלאו לגלות את זה גם בארצות אחרות.

העניין הוא שאת כל מה שהוא הזכיר צריך למן מהיכן שהוא. איך ומה צריך לממן קודם....זה עניין של דמוקרטיה.

מה אתה מעדיף רוףף.?? שהמיסוי יהיה על אופנועים או שנוריד אותו מאופנועים ונטיל מיסוי גבוהה מאוד על מוצרי מחשב וחשמל...ואז אינטרנט ומחשבים ששוים השכלה יהיו רק חלקם של המעמד העליון?

הכל זה משחק של חלוקה...למה אתה חושב שיש כל כך הרבה מבוקות ומבולקות בכנסת?

פורסם

הבנתי אותך, וכבר כתבתי, שDRAT העלה נקודה טובה.

אבל כמו שאמרתי קודם, אתם מסתכלים על זה ככה, וכמו שאמרתי, יש עוד אלף דרכים להסתכל על זה..

אבל אני רואה שהשרשור הזה לא מגיע לשום מקום.. אז בוא פשוט נעזוב את הנושא..

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם
אני חושב שנתונים ממדינות קצת יותר דומות במאפיינים, היו יותר מעניינים ואולי נותנים מדד טוב יותר להשוואה. למשל מדינות כמו אירלנד, עם 4 מיליון איש, או פורטוגל שגם שם אוכ' קטנה יחסית ומזג אויר די דומה. מה לגבי יון אולי, הרבה קוי דמיון. כמובן שצריך לבחון גם הקפי מיסוי עידוד ממשלתי וכו'. למישהו יש נתונים?

לא יודע איך הגעת לאירלנד כמשהו דומה במאפיינים, אבל רמת מינוע דו-גלגלי ביוון - מעל 250 כלים ל-1,000 תושבים (הכי גבוה באירופה). באיטליה: כ-170. אצלנו - פחות מ-15...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
לא יודע איך הגעת לאירלנד כמשהו דומה במאפיינים, אבל רמת מינוע דו-גלגלי ביוון - מעל 250 כלים ל-1,000 תושבים (הכי גבוה באירופה). באיטליה: כ-170. אצלנו - פחות מ-15...

טל

לא התכוונתי לדמיון ברמת המינוע הדו"ג אלה דמיון בהיקף האוכלוסיה. הכוונה היתה למצוא מדינות שדומות לנו בגודל היחסי, שיהיה קל יותר להשוות מולן, מאשר מול מדינות כצרפת או אנגליה וגרמניה בעלות הקפי אוכ' של עשרות מליונים. לא היו לי נתונים, ביקשתי:roll: .....והעובדה שכמו שאתה כותב שביוון ההיקף שונה לגמרי משלנו ומדובר במדינה בעלת מזג ים תיכוני עם כלכלה לא רחוקה משלנו (אולי אפילו פחות מפותחת בהיבטים מויימים) ולמרות דמיון כללי במאפיינים בתחום הדו"ג, הפער שונה. אפשר לערוך את ההשוואה הדומה אולי לפורטוגל מול נתונים וכו'.

בשורה התחתונה, ההבדלים לטעמי הם מנטליים ותרבותיים ולא עניין של מיסוי כזה או אחר. אני מניח, לא מידיעה, כי שם האזרחים מסתכלים על דו"ג כתחבורה הגיונית כדאית ולא כ"שטיק של פרחחים".

• תוכן חדש...