Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מעוניין לדעת אם אפשרי ולא בעייתי ולא מסוכן למקם את הג'ק במרכז הקורה למטה ברכב, ולא סמוך לאחד הגלגלים..?

המטרה היא שתהיה את האפשרות לפרק את שני הגלגלים במקביל במקום אחד אחד.

תודה לעונים ואחלה שבוע.

פורסם

אם אתה רוצה לעשות את זה עם הג'ק שמסופק עם הרכב, נראה לי שלא מומלץ. עומס גבוה מדי וגם שטח הפנים שלו שבא במגע עם הרכב קטן.

בפנצ'ריות יש להם מגבה תעשייתי וגדול, הם יכולים לעשות את זה, אבל לא נראה לי שכדאי עם הקטן של הרכב

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

מאוד לא מומלץ, המרכב לא בנוי לכך. יש להריד את הרכב בנקודות ההרמה המיועדות על ידי היצרן בלבד.

בכל מקרה לא מומלץ לעבוד רק עם ג'ק, אלא כדאי מאוד להצטייד בזוג בוקים, וזה יפתור לך את כל הדילמה

יום טוב גם לך

פורסם

אסור. הנקודות היעודיות למיקום הג'ק הן מחוזקות, אסור למקם את הג'ק בנקודות אחרות.

פותרים את זה על ידי שימיש בוקים או ג'ק נוסף.

פורסם

אתה גם יכול לנצל את גלגל הספייר, יסרבל טיפה את התהליך אבל כשאין ברירה...

זוג בוקים עולה קצת מעל 100 ש"ח, ג'ק עגלה סיני שיעשה את העבודה עולה 120 ש"ח, בחלק מהרכבים כשמרימים את הקדמי עם ג'ק עגלה עד הסוף האחורי גם יעלה מהרצפה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני מישתמש בגק עגלה מקצועי כמו שיש בפנצריות וברגע שמרימים גם גם מנקודת הגק ברכב מקדימה אז השלב מסויים גם האחורי עולה אבל עם הגק של הרכב אל תיקח סיכונים שכאלה.

• תוכן חדש...