Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

שבוע הבאה אני קופץ לחו"ל אז אני מתכנון לקנות בדיוטי פרי מגבר.

עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שיש שלושה דגמים נבחרים לקנות שם :

LOGIC-PLX-44 - 99$

JBL-GTO-75.4 - 200$

PIONEER-GM-6000F - 200$

עכשיו מדובר על מגבר שתפקידו בחיים יהיה לחזיק בכבוד סאב אחד בלבד דגם :

PIONEER-TS-W305C

עכשיו בחיפושים שעשיתי פה ראיתי ביקרות טובות גם על הסאב וגם על המגברים... ולכן אני בדילמות.:shock:

איזה מין המגברים שרשמתי יספקו לי את ההגברה הטובה ביותר לסאב הזה ?

או שאולי כדי לי מראש ללכת על המגבר של פיוניר בגלל שכל המערכת שלי של החברה הזו ואז יהיה יותר תאימות ? (סתם מחשבה...:idea: )

או על מה כדי ללכת מידה ולא יהיה שם את ההמלצה שלכם.. (כאילו מי מקום שני ומי שלישי ?)

נכון לרגע זה המערכת שלי היה:

HD - Pioneer - 6750mp

קדימה Pionner 160W

אחורה - Pionner 260W (עכשיו אני קצת מצטער כי יכולתי לקנות את ה350W בעוד 100 שקל אבל חפיף.)

סאב - Pionner 305C -עדין לא קניתי ממתין למגבר כדי לקנות אותו אבל אני סגור קונה אותו ... (מצאתי אותו ב560 שקל כולל תיבה והכול [חדש בטוח ולא מהתחנה המרכזית O.o].)

תודה מראש ובכבוד רב

ברק .ג.

המשך יום נעים!

פורסם
לאיפה אתה טס? אולי תמצא שם יותר מבחר?

שלום

לא אני טס.. ההורים טסים ..(נדפקתי בגלל הלימודים O.o!!!) ואני לא נעים לי להגיד להם להתחיל לחפש P=

ובקשר לתשובה שלך גרמניה.

המשך יום נעים!

פורסם

גם אני בדיוק באותה דילמה ....

יום חמישי ההורים טסים לטורקיה

בכל אופן , אני כנראה אלך על ה לוג'יק אבל זה מפאת חוסר תקציב

אם יש לך להשלים את ה 100$ הנוספים , לא תצטער על כך (כמובן ל JBK , לא לפיוניר)

אגב

את הסאב יש כמו שציינת ב 550 פה ב www.audionet.co.il , חנות בטוחה ואמינה (קניתי משם 2 רכיבים , הגיעו שניהם יומיים אחרי ההזמנה ישירות לפתח הדלת בלי בעיות)

פורסם
גם אני בדיוק באותה דילמה ....

יום חמישי ההורים טסים לטורקיה

בכל אופן , אני כנראה אלך על ה לוג'יק אבל זה מפאת חוסר תקציב

אם יש לך להשלים את ה 100$ הנוספים , לא תצטער על כך (כמובן ל JBK , לא לפיוניר)

אגב

את הסאב יש כמו שציינת ב 550 פה ב www.audionet.co.il , חנות בטוחה ואמינה (קניתי משם 2 רכיבים , הגיעו שניהם יומיים אחרי ההזמנה ישירות לפתח הדלת בלי בעיות)

שלום.

1)מבחינת תקציב אני יכול להוסיף עוד 100דולר בשביל הJBL אבל האם הוא יספק לי את הסחורה הרבה יותר טוב מהפיוניר? לא כדי לי ללכת על הפיוניר ואז בעצם כל המערכת אותה חברה (עוזר במשהו?) ?

2) תיראה בהודעה שלי... המילה של הדגם היה קישור לדגם עצמו ובמיקרה של הסאב זה הלניק... גם אני קניתי משם את הרמקולים שלי ואני מאוד מאוד מרוצה.

3) עוד שאלה (שרשמתי גם למעלה P=) במידה ואין את הJBL מה כדי לקנות ?

אז לסיכום... השמח לשמוע יותר תגובות שאני לא סתם יקנה משהו ויצא דפוק P= ...

תודה.

המשך יום נעים!

פורסם

אל תדאג , יש להם את ה JBL במלאי והכל טוב ..

בכל אופן , הייתי הולך או על ה JBL , או על ה לוגי'ק ...

הרבה אנשים מרוצים מאד מהלוג'יק (לעומת המחיר) ..

פורסם

השאלה האם הלוג'יק יספק לי את הסאב או שהוא יהיה חלש מידי ולכן שווה לי ללכת רק על הJBL ?

ולפי מה שאני רואה כולם מתעלמים בברור מהפיוניר.. אז אני מבין שגם אני יעשה את זה.. LOL .. סבבה P=

המשך יום נעים!

פורסם

ה JBL לא יתן הרבה יותר מהלוג'יק ..

ובכל זאת , תוכל לבדוק במדוייק כמה נותן כל אחד מהר בגישור (למרות שלפי מה שאני יודע , הנתונים המוצהרים של לוג'יק הם לא הנתונים הריאלים)

פורסם

לפי ההצהרות של החברות, הלוג'יק מוציא 100 rms נקי לכל ערוץ, ה-JBL מוציא 104 rms נקי לערוץ.

בוא נצא מנקודת הנחה שההצהרות של 2 החברות נכונות (רק נניח), לדעתי לא שווה להוציא עוד 100 דולר בשביל עוד 4 rms מסכנים.

פורסם

רק שתדע לידע כללי המגברים של פיוניר לא משהו ולא חזקים והסאב שלך הוא 400 RMS אז הייתי לוקח את הלוג'ק הוא יהיה יותר משתלם לך מהJBL

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

השילוב של לוג'יק וסאב פיונייר, מעולה!

לי יש את זה, ושומעים מצויין...הלוג'יק מספיק חזק בשביל הסאב הזה...

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם
השילוב של לוג'יק וסאב פיונייר, מעולה!

לי יש את זה, ושומעים מצויין...הלוג'יק מספיק חזק בשביל הסאב הזה...

עד כדי כך .. פשוט כל כך הרבה אנשים ממליצים לי לקנות את הJBL שאני כבר לא יודע.. O.o

JBL-GTO-75.4 - 200$

!!:arrow:

עוד אחד לרשימה.. מה ... אני מעריך זה מה שאני יקנה בסוף...

המשך יום נעים!

• תוכן חדש...