Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם מהנסיון של מי שנוסע הרבה, מה לדעתכם הדרך להפסיד כמה שפחות? אני נוהג סביב ה-30-35 אלף בשנה.

נקודת המוצא שלי היא שרכב עם קילומטראז רגיל יהיה לאחר 3 שנים עם סביב ה-180-200 אלף, וכול עוד לא מדובר ברכב יחודי, יהיה שווה לפח הזבל הקרוב בגרושים.

לכן המטרה ללכת על רכב עם קילומטראז כמה שיותר נמוך(סביב ה-50-60 אלף מקסימום) גם אם זה כרוך בעלייה בתקציב(כרגע הוא סביב ה-40 אלף שקל ויכול לעלות ל-60-65 אם יש צורך),

האם יש לכם עוד מחשבות ותובנות בנושא? או שזה בעיקרון אמור להיות הקו המנחה בהתאם לנסועה שלי.

פורסם

לדעתי לא יהיה מאוד משמעותי כמה ק" מ יהיו על הרכב שאתה רוכש כעת. אם הוא יהיה נמוך כעת בצורה קיצונית זה יוכל להיות משתלם במכירה. בקושי

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

יש לך את התשובה בלוחות. אתה יכול לבדוק את הפער במחירים בין הרכבים, אחד עם ק"מ נמוך ואחד גבוה, עבור רכבים שעונים על מצב הרכב שלך בעוד 3 שנים.

תקבל תשובה האם התוספת לתקציב משתלמת במכירה. לתחושתי לא, הפער לא יכסה 20k.

מה שבטוח, רכב מטופל ב חלפים איכותיים ועם תיעוד מסודר אטרקטיבי יותר אז לפחות תדאג לזה.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

עם כמות נסועה כזאת הכי משתלם זה לקנות רכב יפני/קוראיני ולנסוע עליו עד שהוא מת, לא כלכלי להחליף כל שנתיים/שלוש.

ממליץ לך על קורולה 2015/2014, טיפולים בזמן ויש מצב שתגיע למיליון ק''מ בכיף בלי בעיות.

פורסם
עם כמות נסועה כזאת הכי משתלם זה לקנות רכב יפני/קוראיני ולנסוע עליו עד שהוא מת, לא כלכלי להחליף כל שנתיים/שלוש.

ממליץ לך על קורולה 2015/2014, טיפולים בזמן ויש מצב שתגיע למיליון ק''מ בכיף בלי בעיות.

רעייתי נוסעת 30K בשנה , ואני מחליף כל 3-4 שנים (בדרך כלל יפנית), אני מחפש אחת עם קלומטרג' נמוך מאוד (ומשלם מחירון) ומוכר בדרך כלל ללא בעיה לאחר 3-4 שנים עם קלומטרג' ממוצע (לפעמים רק טיפה מעל הממוצע.

עכשיו אנחנו לפני החלפה של הטויוטה ספייס וורסו (צריכת דלק של 1/17 לערך בנזין) מצויינת ומרווחת...

חפש מציאה בת ארבע שלא נסעה כמעט בעוד 3-4 שנים תהיה עם ממוצע וללא בעית מכירה.

פורסם
מי שנוסע קילומאטראז גבוה מאד. רק מנוע דיזל ולא קורולה שתגרום להוצאות דלק מטורפות.

משפחתית מודרנית אטמוספרית יכולה לעשות בניסעה בינעירונית 1 ל 16, ההפרש בינה לבין רכב שעושה 1 ל 22 בקילומטראז של 30 אלף זה סביב ה 250 שקל בחודש. תקלה אחת בדמות החלפת קלאצים, מחשב גיר מתפגר , סוללות שמאבדות יעילות,יקזז את ההפרש הזה לגמרי.

תודה לעונים, עברתי על כול האופציות וניראה שקנית רכב שומר ערך ועם מוניטין אמינות עם קילומטראז נמוך יהיה האופציה הטובה ביותר.

תודה לעונים

פורסם

הק"מ של הרכב שאתה קונה לא משנה. משנה המחיר.

קנה רכב עם מנוע+גיר מוכחים, ונהג בו עד שימות.

אני עשיתי תוך 3 שנים 100KKM על פאקינג C4 2009, והכל היה בסדר.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...