Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישנים קדמיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , רכשתי רכב חדש מחברה וקיבלתי אותו שבוע שעבר , הרכב מגיע מאובזר עם חיישנים קדמיים ואחוריים (גם מצוין במפרט הרכב) .

החיישנים ממוקמים בצידי הרכב ומשום מה לא קולטים שום עצם שהוא יותר צר מהרכב שלי לדוג' רכבים קטנים יותר , עמודים וכו,. הלכתי לחברה והם טוענים שככה זה חיישן קדמי וזה תקין. האם כך פועלים חיישנים קדמיים ברכבים חדשים?

היה לי את אותו הדגם בשנתון 2017 ושם החיישנים קלטו גם מדרכות גבוהות מאוד .. מאוד מתוסכלת מההתנהלות כמה זמן אם בכלל יצרן מחזיר תשובה?

פורסם

חיישנים בצד זה חיישני blind spot לא חיישני חניה. אם אין רביעיית חיישנים קידמית אז אין חיישנים קידמיים

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

היה לי את אותו הדגם רק שנתון 2017 עם 2 חיישנים קדמיים וזה קלט הכל מקדימה. עכשיו ב 2019 זה קולט רק צדדי

ובהונדה טוענים שזה תקין וזה מה שנקרא חיישני חניה קדמיים ( במפרט זה מה שמובטח)

פורסם

חיישנים קדמיים מיועדים לחניה מול קיר או רכב. בניגוד לאחוריים הם עובדים במרחקים מאוד קצרים. כנראה שבאוטו הקודם הם היו בהתקנה מקומית ושמו לך סונארים של אחוריים שקולטים כל דבר במרחק של כמה מטרים

• תוכן חדש...