Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריח מסריח מהמזגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

ברשותי קסנטיה שנת 99

מהמזגן יוצא ריח נוראי

מה אני צריך לבדוק?

:?

" הדרך הקצרה ביותר היא הדרך אותה מכירים"

פורסם

שלום

הסרחון נגרם מחידקים שאוהבים להתרבות בסביבה הלחה של מאייד המזגן. להבא תשתדל להפעיל את המזגן כמה פעמים בשבוע ( גם בחורף !).

לפתרון הבעיה:

קניתי ספרי נגד החידקים ב"אוטו דיפו" שנקרא pure air והפעלתי לפי ההוראות. וזה עבד טוב.

בהצלחה

יהודה

פורסם

מצטרף לשאלה.

איפה נמצא הפילטר של המזגן בפיאט פונטו 75 שנת 96 ?

אשמח לקבל תשובה מקצועית (מבן אדם שמבין....... רפי)

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

ארררר מקומות לחים וחמים אני אוהב כאלה :-P

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

גם לי יש בעיה דומה:

הרכב הוא ניסאן סאני 94 ידני

יש ריח רע מהפתחים המרכזיים של המזגן(מהצדדיים אין ריח).

זה התחיל לפני כשבועיים לאחר שהרכב חנה כשעתיים ביער בן שמן. כ20דקות-חצי שעה אחרי שהתחלתי לנסוע התחיל להיות ריח ממש חריף באוטו(שהגיע לשיאו בדיוק שהגעתי ליעדי אז לא הייתי צריך לעצור באמצע בשום מקום. בקושי היה אפשר לנשום באוטו... עם דלת פתוחה אפשר היה להריח את זה ממטר...). חשבתי שאולי שרפתי את הקלאץ' או משהו אבל הוא מתנהג בסדר גמור.

תוך יומיים של נסיעה עם חלונות פתוחים הריח כמעט נעלם(או שפשוט התרגלתי אליו) אבל עדיין יש ריח מסריח ברקע ובמיוחד אם מנסים להריח באזור הפתחים של המזגן או באזור סעפת הפליטה/ראדיאטור במנוע(נראית בסדר גמור וגם אין ריח של אגזוז). אני לא יודע להגיד כמו מה זה בדיוק מריח אבל אנשים אמרו לי שזה ריח של נבלה...

יכול להיות שאיזה עכבר או משהו התנחל לי בתא המנוע איפשהו ונשרף? מה עושים במקרה כזה? מבט בתא המנוע לא מגלה שום דבר חריג(למעט הריח באזור הסעפת)...

אגב, הריח תמיד קיים ללא קשר לפעולת המזגן.

פורסם

לרוב, ריח הנבלה שמריחים מפיתחי האוורור זהו ריח העובש הבקטריאלי...

כבר קרה לי שמישהו שכח שאריות עוף, אותם רצה לתת לחתולים שלו, יותר מחודש ברכב...אתם מדמיינים את הריח???:shock:

פורסם

הקטע הוא שהריח התחיל במכה אחת ולא משהו שהתגבר לאט לאט עם הזמן...

וגם אפשר להריח את זה באזור סעפת הפליטה במנוע ככה שאני לא חושב שזה יכול להיות בקטריות על הפילטר של המזגן...

פורסם

אנחנו עדיין מנסים להתגבר על טראומת הריח שנגרמה לאיביזה לאחר שמישהו שכח עגבניה ובצל בתא המטען והשאיר את הרכב בשמש לשבועיים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...