Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בס"ד

תפקידו של הראדיאטור חימום, כשמו כן הוא להביא לידי ביטוי את החימום (יותר נכון,של נוזל הקירור) של המנוע בעת דרישה.

ישנה אפשרות לבצע מעקף במנוע ע"י חיבור שתי הצינורות שמגיעים לקיר האש(הם בעצם אלו שמתחברים לראדיאטור), החיסרון הוא, שאין לך אופציה לחימום בחורף או הפשרה של השמשה הקדמית.

החלפה של הראדיאטור בדר"כ דורשת עבודה לא קטנה והעלות שלה גבוהה.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

יש הבדל בעבודה של המוסכניק אם עושים מעקף לבין אם הוא כבר מחליף את הראדיטור חימום?

וההבדל הוא רק עלות הראדיטור חימום?

הבנתי שאם עושים מעקף זה יכול לפגוע באורך חיי המונע?יכול להתחמם מהר יותר או משהו כזה?

פורסם

בס"ד

ביצוע המעקף, זו עבודה קלילה לעומת החלפת רדיאטור חימום, תלוי כמובן כמה הגישה נוחה, בכלליות, העבודה מאוד פשוטה.

בהחלפת רדיאטור, יש לך שתי פקטורים: עבודה ועלות חלק.

ביצוע המעקף לא גורם שום נזק למנוע, אתה יכול להיות רגוע.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
בס"ד

ביצוע המעקף, זו עבודה קלילה לעומת החלפת רדיאטור חימום, תלוי כמובן כמה הגישה נוחה, בכלליות, העבודה מאוד פשוטה.

בהחלפת רדיאטור, יש לך שתי פקטורים: עבודה ועלות חלק.

ביצוע המעקף לא גורם שום נזק למנוע, אתה יכול להיות רגוע.

כמה בערך עולה לעשות מעקף?

יכול להיות זה נזילה ולא הלך הראדיטור?(וכך זה בעצם מקטין את העליות רק לעבודה)

ובקשר למה שאמרת למעלה שא"א להשתמש במפשיר שמשות אפשר להשתמש במפשיר ע"י קירור לא?(למרות שזה לא כ"כ נעים בחורף)

פורסם
כמה בערך עולה לעשות מעקף?

יכול להיות זה נזילה ולא הלך הראדיטור?(וכך זה בעצם מקטין את העליות רק לעבודה)

ובקשר למה שאמרת למעלה שא"א להשתמש במפשיר שמשות אפשר להשתמש במפשיר ע"י קירור לא?(למרות שזה לא כ"כ נעים בחורף)

בס"ד

עבודה - מדובר בשעה עבודה לערך+עלות נוזל קירור.

אם הנזילה היא מהראדיאטור, זאת אומרת שהוא קאפוט(איך שלא תסתכל על זה).

לגבי הפשרה - אתה צודק לעניין הקור, רק שאופציית החימום מבחינתך לא קיימת עד לתיקון התקלה.

פורסם
בס"ד

עבודה - מדובר בשעה עבודה לערך+עלות נוזל קירור.

אם הנזילה היא מהראדיאטור, זאת אומרת שהוא קאפוט(איך שלא תסתכל על זה).

לגבי הפשרה - אתה צודק לעניין הקור, רק שאופציית החימום מבחינתך לא קיימת עד לתיקון התקלה.

יש אפשרות שהנזילה היא מהצנורות ולא מהראדיאטור?

פורסם
יש אפשרות שהנזילה היא מהצנורות ולא מהראדיאטור?
בס"ד

כמובן, אבל לפי דבריך שישנם מים על שטיח הנהג, ככל הנראה הנזילה היא מהראדיאטור.

תוודא שהנוזל שנמצא על השטיח דומה לנוזל הקירור של הרכב.

פורסם
בס"ד

כמובן, אבל לפי דבריך שישנם מים על שטיח הנהג, ככל הנראה הנזילה היא מהראדיאטור.

תוודא שהנוזל שנמצא על השטיח דומה לנוזל הקירור של הרכב.

בגלל שנגמרו לי המים כמה פעמים מלאתי מים מהברז

פורסם

יש מכוניות שהעניין הוא רק אטם בכניסה לרדיאטור. נסה לזהות את מקור הנזילה

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

תודה לכולם.

אם מישהו מכיר חלפים בזול שיצור איתי קשר

אני צריך ראדיטור חימום(גם יד שניה תקין זה טוב)

בנתיים עשיתי מעקף ונראה שהבעיה נפתרה

פורסם

החלפת רדיאטור זה סיפור לא פשוט ברוב הרכבים, דורש פירוק מלא של הדשבורד וכל המכלולים שמתחתיו

קרה לי והלכתי למוסך שהחליף לי (אחרי כמעט שנתיים עם מעקף) אך השאיר אותי עם טעם רע

התחייב לרדיאטור מקורי ושם אחר (בטענה שזה ממש כמו המקורי, מאוחר יותר גיליתי שזה ממש לא זהה)

באמצע העבודה התקשר לומר שגם ה'ברז' סדוק ויש להחליפו בעלות נוספת של עוד 1400 ש"ח.. (מעבר ל2100 להחלפת הרדיאטור)

ביקשתי לשמור את החלקים ולא ראיתי לא סדק בברז ולא נזילה מהרדיאטור שפורק, ככל הנראה היתה בעיה של איטום בחיבור של הצינור ותו לא.. (לא בדקתי בצורה מאוד יסודית אז שתקתי..)

התחום הזה קצת פרוץ ולך תדע מה יהיה הנזק מעצם פירוק הדשבורד (שברים פנימיים וקרקושים לאחר מכן..)

בקיצור, אם לא קריטי לך החימום הייתי ממליץ לך להשאר עם המעקף וזהו

פורסם
החלפת רדיאטור זה סיפור לא פשוט ברוב הרכבים, דורש פירוק מלא של הדשבורד וכל המכלולים שמתחתיו

קרה לי והלכתי למוסך שהחליף לי (אחרי כמעט שנתיים עם מעקף) אך השאיר אותי עם טעם רע

התחייב לרדיאטור מקורי ושם אחר (בטענה שזה ממש כמו המקורי, מאוחר יותר גיליתי שזה ממש לא זהה)

באמצע העבודה התקשר לומר שגם ה'ברז' סדוק ויש להחליפו בעלות נוספת של עוד 1400 ש"ח.. (מעבר ל2100 להחלפת הרדיאטור)

ביקשתי לשמור את החלקים ולא ראיתי לא סדק בברז ולא נזילה מהרדיאטור שפורק, ככל הנראה היתה בעיה של איטום בחיבור של הצינור ותו לא.. (לא בדקתי בצורה מאוד יסודית אז שתקתי..)

התחום הזה קצת פרוץ ולך תדע מה יהיה הנזק מעצם פירוק הדשבורד (שברים פנימיים וקרקושים לאחר מכן..)

בקיצור, אם לא קריטי לך החימום הייתי ממליץ לך להשאר עם המעקף וזהו

תודה

אבל אם יש לך מישהו שאתה סומך עליו אין בעיה

• תוכן חדש...