Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לתקן או להכריז אובדן להלכה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

ברשותי סובארו אימפרזה 1.5 שנת 2007. הרכב יד 1 ועבר רק 120K ק"מ.

היום לצערי הרכב עבר תאונה שברובה קוסמטית :cry:.

פרטים נוספים נמצאים בפורום המשפטי

עלותו לפי מחירון לוי יצחק 11,639 ש"ח וובשקלול היד והק"מ 12,903 ש"ח.

הרכב נוסע סבבה ובלי בעיות מסויימות, עושה לו טיפולים תקופתיים בזמן ונהנה מהאמינות.

בזמן הקרוב אני אצטרך להחליף לו זוג צמיגים ואם ללכת לפי הספר אז ב2020 אצטרך לעשות טיפול טיימינג כולל החלפה של כל מייסבים, עסק של כמה אלפים טובים.

החלפת הטיימינג הקודמת הייתה ב4.2016 ב92 אלף ק"מ.

הייתי אצל חבר בעל מוסך פחחות, הוא אמר שעלות התיקון מגיעה כמעט ל50% אבל אפשר למשוך מעט מטה ולתקן.

מחר אני במוסך הסדר אבדוק מה הם אומרים.

לאחר שהלחץ, הרעש והכאב ראש מהיום עברו, התחלתי לחשוב שאולי כדאי לתת לשמאי לעשות את שלו ולהכריז עליו אובדן להלכה.

המטרה היא להשתדרג לרכב בעלות של 50-60 אלף, משהו מודרני, יותר חיסכוני ובטיחותי.

כחובב רכבים לחובבי רכבים שברובם קשורים אליהם יותר מתדלק וסע, אשמח לשמוע את דעתך הרצינואלית והאמוציונאלית בעניין.

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי R'n'B
פורסם

אני דווקא מאנשי ה"תדלק, טפל וסע", ואין לי שום רגש למכוניות.

לדעתי הגורם הקובע הוא מצבך הכלכלי. אם שדרוג הרכב לא יפגע במימון צרכים אחרים שלך - לך על זה. רכב יותר חדיש, סביר (אם כי לא מובטח) שיותר אמין, יותר בטיחותי (בודאי בהשואה לרכב ישן שעבר תאונה) . והזדמנות לקבל מחיר מחירון תמורת הגרוטאה שלך (אני מתיחס אליה ככזו בגלל התאונה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם היכולת הכלכלית קיימת - נשמע הגיוני לנצל את ההזדמנות ולהשתדרג.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...