Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זו הכללה שאולי נכונה ל-80% מהכלבים, ל-20% הנותרים חיזוק חיובי שאדם יכול לתת לא מספיק.
זו הכללה שנכונה למאה אחוז מהחיות, לא רק כלבים. תאלף כלב היטב מגיל מספיק צעיר, לא תצטרך להעניש אותו פיסית, בחיים.

המגבלה פה זו היכולת של המאלף, לא המסוגלות של הכלב ללמוד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 321
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קרא שוב את מה שכתבתי. אף אחד לא דיבר על "עונש", זה מושג שאין לו משמעות לחיות. יש הרבה סוגים של חיזוקים שבאמצעותם אפשר ללמד, חיזוק חיובי הוא רק אחד מהם.

פורסם

ילד בן 2-3 רץ לכביש, האמא לא יכולה ממיקומה להשיג אותו.

מה עושה?

צורחת את צרחת חייה, הילד, שמזהה את קולה, ב 99% מהמקרים קופא במקום (והאחוז שלא, מזל שדרווין תפס אותו עוד כשהוא צעיר

הצרחה הזאת, היא טראומה בשבילו, הוא יותר לא יתקרב לכביש.

פעם הבאה היא צריכה ללחוש ולהסביר לו בשקט איפה טעה...!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

אם ילד בן 2-3 רץ לכביש אמא נכשלה בתפקידה. היא לא שמרה עליו. נקודה.

צרחה היא טראומה בשביל ילד שלא מבין מה הוא בכלל עשה לא נכון.

פעם הבאה היא צריכה להבין שהילד לא אשם בעובדה שלפני שלוש שנים היא פתחה את הרגליים כי חשבה שזה שיראה לה את האור.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

לפני כמה שנים ראיתי מצב דומה.

אוטו עצר בפניה מכביש 6 ל531, היו באוטו אבא וילד בן 3-4, האבא הלך לעשות את צרכיו בטבע, והילד יצא להתחיל להסתובב סביב האוטו, כשמטר ממנו טסות משאיות על 120.

מה לדעת של כל האנשי חינוך בפורום היה צריך לעשות? כי אני פשוט המשכתי לנסוע, ואין לי מושג מה קרה הלאה. אם לא שמעתי על זה, כנראה שלא קרה כלום, למזלם כל כל המעורבים.

להסביר לילד שצריך להיכנס לאוטו? לצעוק לו? לתפוס את הילד ולכפכף אותו? לפרק את אבא מכות רצח (כמו שממליצים משתתפי שירשור מקביל, אתם יודעים איזה)?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

א. אם הוא עצר בשולי כביש בשביל לעשות צרכים זה כבר אומר שהוא אידיוט

ב. העובדה שהילד יצא מהרכב מעיד על כך שהוא לא היה חגור

הילד לא היה אמור להיות בסיטואציה כזאת מלכתחילה.

פורסם (נערך)

אלה תנאי האילוץ, שלא ניתנים לשינוי.

זרקו אותך בשדה הקרב, נתנו לך רובה וכדורים, והצביעו איפה האויב.

מה עושים הלאה?

ממלאים את הפקודות?

עורקים?

מפנים את הנשק נגד אלה שנתנו לך את הפקודה?

יורים לעצמך בראש?

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

להעיר לילד בטון תקיף מאוד , כזה שאין ספק שאבא מאוד כועס (בגיל הזה הם כבר מבינים את הטון).

למרות שבמקרה הזה, האשמה היא לא רק של הילד.

לכפכף לא יעזור ולא יתרום לשום דבר.

יש משפט "חוסך שבטו, שונא בנו". המשפט הזה הוא נכון, והוא יכול להתקיים גם אם לא באמת מכים את הילד פיזית.

מה שכן, צריך לכפכף לאבא את האמאמאמא, ואני לא צוחק.

אדם כזה הוא במלה אחת, אדיוט. חכם יודע לצאת מצרות שפיקח יודע לא להיכנס אליהן, נכון כאן שבעתיים.

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
ילד בן 2-3 רץ לכביש, האמא לא יכולה ממיקומה להשיג אותו.

מה עושה?

צורחת את צרחת חייה, הילד, שמזהה את קולה, ב 99% מהמקרים קופא במקום (והאחוז שלא, מזל שדרווין תפס אותו עוד כשהוא צעיר

הצרחה הזאת, היא טראומה בשבילו, הוא יותר לא יתקרב לכביש.

פעם הבאה היא צריכה ללחוש ולהסביר לו בשקט איפה טעה...!

האמא צורחת כי היא מבוהלת.

מה לזה ולחינוך?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

^^

+1

אנשים שאין, לא היה, וספק אם יהיו להם ילדים מתישהו, מנסים לתת עצות בחינוך, שזה בערך כמו שאני אמליץ להריץ עליו יוניט טסט, ולראות איפה הוא נופל.

פורסם
האמא צורחת כי היא מבוהלת.

מה לזה ולחינוך?

אני לא אמשיך את הדיון הזה כי אין לי את הנסיון ולמרות שלדעתי בחלק מהדברים זה לא רלוונטי, אמנע.

מה שכן, די ברור שחינוך אה-לה- חד קרנים מפזזים על הקשת בענן, מייצר חרא אנשים.

פורסם
אם ילד בן 2-3 רץ לכביש אמא נכשלה בתפקידה. היא לא שמרה עליו. נקודה.

צרחה היא טראומה בשביל ילד שלא מבין מה הוא בכלל עשה לא נכון.

פעם הבאה היא צריכה להבין שהילד לא אשם בעובדה שלפני שלוש שנים היא פתחה את הרגליים כי חשבה שזה שיראה לה את האור.

בשם האב, הבן ורוח הקודש אני שולח אותך לכדור הארץ.

בחייאת מאיפה הבאת את הקיצוניות הזו ?

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
מה שכן, די ברור שחינוך אה-לה- חד קרנים מפזזים על הקשת בענן, מייצר חרא אנשים.

גם חינוך בקיצוניות השניה מייצר חרא אנשים.

אחד שחטף סטירה על כל מילה לא במקום לא יגדל להיות אדם טוב, ויותר מזה, גם ישתמש באותה שיטה כלפי הבת זוג והילדים שלו.

או לחילופין, יחשוב שכל המשפחות זה ככה, ותהיה לו טראומה לכל החיים ופחד משתק מזוגיות ומשפחה.

או ימצא בת זוג שההתנהלות איתה יהיה דומה לחינוך שקיבל בבית, והסוף שלו יהיה אלכוהוליזם ודעיכה עד מוות מוקדם.

שיהיה בהצלחה.

שורה תחתונה, אין לי מושג מה להגיד לכם.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם

מי אמר קיצוניות? מי אמר סטירה על כל מילה? המצאתם לכם טיזה ואתם עפים על משהוא שמעולם לא נאמר.

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk

• תוכן חדש...