Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספק אינטרנט-019

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא להתקרב. פיקציה של בזק עם חברה מומצאת, רק כדי להוריד מחירים. החיבור שלהם גרוע ברמה אחרת. במקרה הטוב תקבל PING של 100+ MS, ובמקרה הרע לא יהיה חיבור.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

במשפחה אין גיימרים, אפשר בהחלט לומר צרכני רשת לייט. בגדול לא זקוק לשרות לקוחות, גם לא לתמיכה טכנית, החשוב הוא רציפות חיבור ומהירות יציבה בלי ניתוקים. כרגע מחובר לבזק ב.ל , למעט העלות לא היו בעיות בכלל, כולל אפס ניתוקים שנים אחורה.

019 לא נותנים תיבת מייל כך שצריך להתארגן עם גימייל נוסף או שרת מיילים חינמי אחר שמישהו בהזדמנות זו אולי יציע .

פורסם

למה אתה לא משתמש עם המייל של gmail? ספקית זה לא טוב.

אם יום אחד יסגרו לך את התיבה (שמעתי על אחד כזה) תאבד כל מה שהיה בה.

(*) למרות שאפשר תמיד לגבות כמובן. תתקין על המחשב אאוטלוק תגדיר את המיל של הספקית, תגבה הכל לקובץ במחשב.

אבל עדיין, אין על מייל בענן לדעתי, ספציפית gmail.

לגבי ספק - למה שלא תנסה את הוט נט?

תקבל חודשיים חינם. כך תוכל לדעת אם מתאים לך או לא.

https://www.hotnet.net.il/

ההצטרפות גם עצמאית, באתר (נראה שאני משווק אותם - חס וחלילה).

לא טוב - אתה עוזב. אין התחייבות, וזה לא חודשים חינם באם תישאר (כמובן עדיף לוודא, פעם אמרו לי תטיל ספק בכל דבר - אבל אני אישית ניסיתי אותם, מדבר מניסיון).

היום אני בפרטנר, משלם 39.95₪ לחודש. ספק+תשתית.

(מבצע שימור שצריך לקבל כל חודשיים. המחיר הרגיל הוא 79.90₪)

פורסם (נערך)

משתמש בגימייל, יש 2 חשבונות. בעניין תיבות המיילים הכוונה שלי הייתה או להוסיף חש' גימייל אבל רצוי להוסיף חשבון מספק אחר לצורך יתירות. לעניין ההצעה על hotnet, לא הבנתי אם אתה ממליץ עליהם או שלא.

לאיזו מהירות המחירים של פרטנר שקבלת, מעניין.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

בהחלט ממליץ, לא היו לי תקלות איתם.

מבחינת אינטרנט - הכל טוב. מבחינת מחירים - תמיד צריך לבדוק אותם בשבע עיניים.

אבל שוב, אתה מקבל פה חודשיים חינם. מה יש לך להפסיד?

רק ההערה שהכנסתי, שבלבלה אותך, זה שאחרי הכל - אל תשכח, אנחנו מדברים על "הוט". אז, רק תבדוק שבאמת אין "הפתעות".

המהירות היא 100 מגה. ספק+תשתית.

אגב, את אתר "כמהזה" אתה מכיר?

פורסם (נערך)

במחשבה שניה הוט יורדת מהרשימה. בקשר לאתר כמה-זה, לא חושב שיש גולש שלא מכיר את האתר הזה. מבחינתי האתר מספק מידע רב לצורך השוואה, את המידע הערכי באמת לצורך קבלת החלטה איך שהוא מבוססת, צריך לקושש בפורומים .

בהזדמנות זו, מבקש המלצה על תיבת מייל חינמית אמינה , נוספת לגימייל שאני מנוי שלהם עם שתי כתובות.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
  • תוכן חדש...