Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים עודף ידע גורם לנו לעבוד אחרת.

האישה מתקשרת, האוטו לא מניע.

טוב, קחי בוסטר.

לוקחת. לא מניע.

הגעתי אני בערב.

חשמל יש?

יש.

מנסה להניע, אין סטרטר בכלל, דממה.

פותח מכסה מנוע,

בודק רצועות.

תקין.

פותח מכסה טיימניג:

תקין

בודק משאבת דלק- חיבורים + פיוזים + הגעת חשמל:

תקין.

מביא עוד מצבר,מחבר בטור, מקבל 12 וולט על 95 אמפר.

לא מניע.

מביא מפתח אחר, אולי האימבולייזר נדפק במפתח הראשון.

לא מניע.

מתקשר לאריה לאון, מוסכניק עם 40 שנות וותק.

מתאר לו מה עשיתי:

..."אלעד,האוטו בהילוך,,,....

בוש ונכלם הנעתי הרכב אחר כבוד שהעברתי לP.

אשכרה סיפור לחיים.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

פעם "חילצתי טלפונית" ידידה שניסתה הכול, אבל פשוט הכול... חוץ מללחוץ על דוושת הבלם בעת ההתנעה.

לא זוכר באיזה רכב מדובר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לפני חודש הבת זוג מתקשרת ואומרת לי החלונות לא עובדים, חלון אחד פתוח ולא נסגר, יאללה בודק פיוזים, בודק אם מגיע פלוס למתגים...שובר את הראש ומה בסוף? הכפתור נעילת חלונות היה לחוץ.

פורסם
פעם "חילצתי טלפונית" ידידה שניסתה הכול, אבל פשוט הכול... חוץ מללחוץ על דוושת הבלם בעת ההתנעה.

לא זוכר באיזה רכב מדובר.

תן לי לנחש: יונדאי משנת 2016 ואילך.

בכל רכב נורמלי בעולם יש הודעה בלוח שעונים: depress brake/clutch pedall או ציור של רגל על הברקס (הציור נפוץ במיוחד בגרמניות).

רק האינטליגנטים ביונדאי החליטו שמי שלא יודע שצריך ללחוץ על ברקס / קלאץ' לא אמור להניע את הרכב....

פורסם

בפיאט בראבו רובוטית גם יש את הדבר הזה עם הברקס.

גם באופל רובוטית {קורסה?}

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אכן, פעם כמעט גמרתי מצבר באיזו אקסנט מסכנה עד שהבנתי שחובה ללחוץ ברקס או קלאץ', לא זוכר מה זה היה שם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
תן לי לנחש: יונדאי משנת 2016 ואילך.

בכל רכב נורמלי בעולם יש הודעה בלוח שעונים: depress brake/clutch pedall או ציור של רגל על הברקס (הציור נפוץ במיוחד בגרמניות).

לא יונדאי והרבה לפני 2016. יש מצב שאיזו פג'ו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...