Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, אז ככה נכנס היום לרכב כרגיל לוחץ על הדוושת בלם מקיש קוד מסובב את המפתח.. וזהו שלא בדיוק, המפתח לא מסתובב, באותה השנייה קלטתי שכנראה גם לא היה צליל מהקודנית( גם לא צליל של הקשה לא נכונה וגם של נכונה).

על הדרך קלטתי שהדוושת בלם מרגישה מאוד מוזר ופשוט שוקעת. אחרי כמה ניסיונות הגעתי למצב שהצלחתי לעשות רק חצי סוויץ ומשמה לא הצלחתי לזוז הרדיו עבד אבל בכלל לא הגעתי לשלב של הסטרטר. לאחר עוד ניסיון מהתחלה הצלחתי להניע. בדקתי בנסיעה איטית בחניה שהבלמים מגיבים ואחרי שראיתי שהכול בסדר המשכתי לנסיעה הביתה 30 קמ והדוושת בלם הגיבה מעולה כמו תמיד.

בחניה בבית כיביתי את הרכב וחיכיתי שהקודנית תתאפס והניע בלי שום בעיה ובלי דוושת בלם שוקעת.

אשמח לדעת מה לדעתכם הבעיה? קודנית ? משהו במערכת הבלימה ( צינור כלשהו אולי) או מה שנראה לי הכי הגיוני ומה שהרגשתי באותה השניה שהרכב לא מזהה שאני לוחץ על הדוושת בלם טרם ההתנעה.

פורסם

היות ומדובר בבלמים , חובה לגשת למוסך לבדיקת משאבת הבלם המרכזית ,לבדוק האם יש נזילה או חוסר בנוזל בלמים, אני מקווה שזו תקלה רגעית חולפת.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אני לא חושב שיש קשר לזה שלא הצלחת אפילו לעשות סוויטץ לדוושת בלם.

אני לא מכיר רכב שלא מאפשר לעבור למצב ON בסוויטץ (כל החשמל עובד) כתלות בדוושת הבלם.

יש כאלו שלא מאפשרים להניע בלי שתלחץ על הבלם. אבל למה הקודנית לא עבדה?

נשמע לי כמו בעיה חשמלית יותר.

פורסם

אני גם לא רואה קשר בין סוויץ תקוע לדוושת הבלם. פעם הבאה שחק מעט עם ההגה ימינה שמאלה ואז תסובב סוויץ...נסה גם את מפתח הספייר. לגבי דוושת הבלם היא מגיבה שונה שרכב כבוי או מונע ולעתים שרכב גם יחנה כמה ימים ללא הנעה הדוושה של הברקס תרגיש מוזר יותר מברגיל.

פורסם

תודה רבה לכולם, הייתי היום בבוקר במוסך והמוסכניק הראה לי שהסוויץ לא מסתובב כי ההגה נעול וצריך לתת תזוזה קטנה להגה והמנעול משתחרר והוא אומר שזה מה שקרה לי. יצאתי קצת מבולבל מהמוסך כי ברכב הזה אחרי מאות הנעות, בחיים לא שיחקתי עם ההגה לבדוק אם הוא נעול או לא, טרם סיבוב המפתח. שאלתי אותה למה זה קרה לי והוא אמר שזה תמיד ככה המנגנון עובד. אשמח להסבר כי משהו פה לא מסתדר לי, גם היום הנעתי 3 פעמים בלי לדעת בהגה והכול היה בסדר.

תודה

פורסם

אחרי שתכבה את האוטו, תניע ותיראה שההגה לא נעול.

אחרי שתכבה את האוטו שוב, תזיז את ההגה לצד אחד עד שינעל ותנסה להניע.

תיראה שהמפתח לא יסתובב.

תנסה לסובב טיפה את ההגה לצד שני (הוא יזוז כ"כ) והמפתח גם ישתחרר ותוכל להניע.

תקין לחלוטין, חשבתי על זה ישר כשקראתי את ההודעה המקורית.

אם אתה דואג לגבי הבלמים תוכל לקחת לחוות דעת שנייה.

ט.ל.ח

פורסם

למה מיותר?חוסר ידע של נהגים שנוסעים במכוניות שהם כלי הרג בפוטנציה ולא יודעים לתפעל אותם? אני אומר שצריך לנעץ (לא מכוון דווקא לפותח התרד').

פורסם

לא מכבד בכלל לבקש לנעול שירשור בשביל אחרים בטח שזה שירשור שמאוד יכול לעזור לנהגים שלא יודעים למה זה קורה ובמצבים קיצוניים יכולים להילחם עם המפתח ולשבטר אותו בסוויץ שבסהכ הבעחה היא נעילה של ההגה. לפותח השירשור..לפעמים גם תזוזה קלה של ההגה לאחר כיבוי הרכב יכולה לנעול אותו.

• תוכן חדש...