Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהודלף שוועדה מקצועית תמליץ להטיל מגבלת מהירות של 130 קמ״ש באוטובאנים, הודיעה הממשלה הפדרלית שאין כוונה להטיל מגבלה זו בקרוב.

הדיון בהגבלות יתחדש כאשר הוועדה תגיש את המסקנות הסופיות בחודש מרץ.

אז מי שמתכנן נהיגה במהירות לא מוגבלת בגרמניה בקרוב יכול להשאר רגוע.

מי שמתכנן לטווח יותר רחוק, צריך לקחת את זה בחשבון.

מקור (אנגלית) https://www.dw.com/en/german-government-rules-out-autobahn-speed-limit/a-47265764

מה דעתכם, יקרה או לא?

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

בס"ד

לפי דעתי, לא נראה לי.

האוטובאנים, זה מקור הכנסה לא קטן, ובכלל התרבות המוטורית מאוד מתקדמת, כך שאני מאמין, הצעת החוק הזו תצטרך לעבור הרבה לוביסטים בשביל אישורו.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

יקרה גם יקרה, ובקרוב.

הגרמנים חרדים מאד לסביבה, והנהיגה במהירויות גבוהות מזהמת מאד. מה גם שלמרות איכותם ולמרות משמעת הנתיבים שנאכפת באדיקות הכבישים האלה די קטלניים.

יתכן שהמגבלה לא תהיה 130 אלא 140 או 150, אבל קשה לי להאמין שיותירו את ה-250 הוולונטרי על כנו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האנגלים קונים יותר מכוניות ספורט מכל אחד אחר ושם יש מצלמות כל שני מטר.

לא יפסיקו לקנות מכוניות ספורט בגלל ההגבלות, לנורבורינג תהיה יותר עבודה.

אנחנו בעידן כזה שקונים מכוניות כמה שיותר מטורפות כי מרגישים שהחגיגה הולכת להיגמר.

עוד מעט יהיה אפשר לקנות רק מכוניות פלאג אין או חשמליות עם איזה מערכת אוטונומית מעצבנת

אייל

פורסם

לא הבנת למה התכוונתי.

התכוונתי לכך שתהיה הגבלת מהירות רשמית (וכידוע - אצל הגרמנים חוק הוא חוק ומשטרת האוטובאהן עם הכלים המהירים שלה מורידה כל עבריין) - ולא יזקקו להגבלה וולונטרית של היצרנים, שאאל"ט עומדת היום על 250 קמ"ש.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה בסדר, כל עוד יש מדינות עם אכיפה לא משהו, כמו ישראל למשל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואדים, אני רואה שאתה הופך אופטימי. טוב שיש אכיפה בישראל, גם אם לא משהו :evil::-D.

פורסם

כבר עשרים שנה אני קורא, בערך אחת לשנה, ידיעות כאלה בעיתונות הרכב הגרמנית, שיש כוחות פוליטיים בתוך גרמניה שמנסים להנהיג הגבלת מהירות כזו.

לפני עשרים שנה גם אמרו כל הזמן שהנפט ייגמר בקרוב ולא יהיה עוד דלק לתחבורה..

אז אמרו.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
עוד מעט יהיה אפשר לקנות רק מכוניות פלאג אין או חשמליות עם איזה מערכת אוטונומית מעצבנת

אולי לא שמת לב, אבל מכוניות פלאג אין או חשמליות הן לא בהכרח עגלות למחבקי עצים כבר לפחות עשור.

פורסם
ואדים, אני רואה שאתה הופך אופטימי. טוב שיש אכיפה בישראל, גם אם לא משהו :evil::-D.

וואדים צודק,

מי שרוצה להשתולל ולסוע מהר יודע איפה לעשות את זה.

החוק לא מעניין פה הרבה אנשים כל עוד לא תופסים אותם.

ולגבי האוטובאן,אנשים מתלהבים במשך רבע שעה ויורדים למהירות של 140-150 קמ"ש.

לנהוג על 200 קמ"ש מעייף ודורש המון ריכוז,גם בגלל שהמהירות מאוד גבוהה וגם בגלל ההיבט הפסיכולוגי.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

הלפרין. לא שמת לב לסמל הסרקסטי :evil:? הייתי צריך לשים כזה גם בתחילת המשפט.

פורסם

בשבוע שעבר הייתי מטעם העבודה מספר ימים בגרמניה שוויץ וצרפת, ונהגתי בעיקר בכבישים בין עירוניים ומעט בכהישים מהירים, וכמו לפני חודשיים (אז הייתי רק בגרמניה), הקפדתי לנהוג כמו זקנה. כן, עד לרמה כזו שבמקומות בהם לא הייתי בטוח מה המהירות המותרת, פשוט הורדתי רגל מהגז ואחרים עקפו. בגרמניה בהרבה מקומות עירוניים מותר רק 30 קמ"ש ונהגים פשוט נוהגים במהירות הזו, כנראה הם כבר יודעים שיש מצלמות וראדארים בכל מקום. במיוחד רעדתי מפחד בשוויץ, שם השמועות גורסות שהשלטונות הם מהמחמירים בעולם או לפחות באירופה על נהיגה מעבר למותר בחוק.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

בשבוע שעבר הייתי מטעם העבודה מספר ימים בגרמניה שוויץ וצרפת, ונהגתי בעיקר בכבישים בין עירוניים ומעט בכבישים מהירים, וכמו לפני חודשיים (אז הייתי רק בגרמניה), הקפדתי לנהוג כמו זקנה. כן, עד לרמה כזו שבמקומות בהם לא הייתי בטוח מה המהירות המותרת, פשוט הורדתי רגל מהגז ואחרים עקפו. בגרמניה בהרבה מקומות עירוניים מותר רק 30 קמ"ש ונהגים פשוט נוהגים במהירות הזו, כנראה הם כבר יודעים שיש מצלמות וראדארים בכל מקום. במיוחד רעדתי מפחד בשוויץ, שם השמועות גורסות שהשלטונות הם מהמחמירים בעולם או לפחות באירופה על נהיגה מעבר למותר בחוק.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

טוב בארון - אתה צודק.

בכל אירופה מקפידים מאד על מגבלות המהירות, ושויצריה אינה הגרועה ביותר - הסטיה המזכה בקנס בכבישים מהירים נעה בין 4-8 קמ"ש. לשם השואה - בהולנד זה 2 קמ"ש. באיסלנד זה 5 קמ"ש בכל סוגי הכבישים (אבל אין באיסלנד כבישים מהירים, ויש רק כביש כפול אחד - 41 בין רייקיאויק לקפלאויק, שם נמצא נמל התעופה, ועוד אזה קטע בתוך העיר). מד שני, צפיפות המצלמות בשויצריה גבוהה במיוחד (זה כולל מצלמות רמזור במספרים עצומים), ובניגוד למינות אחרות, המצלמות יכולות להיות מוסוות בעצמים תמימים למראה כמו פחי אשפה.

לא סתם אנחנו מכירים בארץ מצלמות הולנדיות (גאטסו) ושויצריות (מולטנובה). הטכנולוגיה השויצרית מתקדמת מאד, ומאפשרת גם אכיפת עבירות נוספות כגון אי שמירת מרחק ועקיפה מימין.

עוד מאפיין של משטרות אירופה בכלל וזו של זויצריה בפרט היא האדיקות בה הן רודפות את העבריינים - הן מסוגלות להתאמץ ולחפש משך שנה ויותר נהג שסטה בקמ"ש בודדים והוטל עליו קנס של 10-20 אירו\פר"ש. בעבירות חמורות יש באירופה מדינות המגדילות לעשות - נורווגיה אוסרת אנשים ללא משפט, ובשויצריה מוטל קנס כאחוזים מתוך ההכנסה השנתית, שיכולים להגיע גם למאות אלפי פר"ש.

• תוכן חדש...