Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

לאחרונה רכשתי רכב הונדה חדשה, בצבע שחור. אני מעוניין לברר כמה נקודות בנושא הצבע של הרכב: ידוע לי שכדי לשמר צבע בצורה טובה, מומלץ לבצע ציפוי כלשהו לרכב(שמעתי שבשנים האחרונות החלו להשתמש בציפוי נאנו קרמי, עם אחריות והבטחות של מספר שנים- ידוע לי שהדעות חלוקות בנושא ולכן לא נכנס לדיון בעניין), וכן לחנות את הרכב בחניה מקורה, להוריד מיידית(ככול שניתן) שלשלת ציפורים ולשטוף ידנית אחת לשבועיים שלושה.

השאלה שלי היא: לדעת בעלי ניסיון כאן בפורום האם אפשר להעריך (בצורה גסה) ירידת ערך לרכב ביום מכירתו(נניח אחרי 4 שנים מיום עליה לכביש) במידה והמלצות אלו לא נשמרות? כלומר לא מבוצע ציפוי, לא שוטפים קבוע(אלא אחת לחודשיים), והחניה לא מקורה? אני בעצם מנסה להגיע לתשובה מספרית ככול שניתן(ברור לי שאין תשובה מדויקת) לכדאיות או חוסר כדאית של השקעה כספית לשמירה על הצבע כפי שציינתי לעיל. תודה מראש לעונים :)

פורסם

רוב הסיכויים שאחרי 4 שנים הצבע עדיין יראה מצויין גם בלי שום טיפול.

נזקי שמש מתחילים להופיע אחרי 6-7 שנים או יותר.

תסתכל על רכבי ליסינג שחורים, אף אחד לא עושה להם שום טיפול לשמירה על הצבע. אחרי 3 שנים עדיין הצבע נראה מצויין.

פורסם
רוב הסיכויים שאחרי 4 שנים הצבע עדיין יראה מצויין גם בלי שום טיפול.

נזקי שמש מתחילים להופיע אחרי 6-7 שנים או יותר.

תסתכל על רכבי ליסינג שחורים, אף אחד לא עושה להם שום טיפול לשמירה על הצבע. אחרי 3 שנים עדיין הצבע נראה מצויין.

זה מרגיע מאוד, תודה.

• תוכן חדש...