Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמות משטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול אכלתי פלאש של החיים בכביש 4

עכשיו אני רוצה לשאול אם יש מצב כלשהו שאיכשהו התמונה לא תגיע אל המשטרה או שאולי המצלמה לא באמת צילמה?

אם כן מה העונשים שאני יכול לקבל.....(נסעתי על 180 בכביש של 100)

פורסם

קודם כל נסעת 180 על כביש 90...אם התמונה מגיעה למשטרה אני חושב שאתה יכול להיפרד מהרשיון לתקופת זמן לא קטנה וגם לנזק לא קטן בכיס...

יש אפשרות לצאת מזה. במקרה ובזמן הצילום היה רכב לידך ואתה יכול לדרוש, לאחר קבלת הקנס, את התמונה שצולמה ולנסות להראות שיש אפשרות שהמהיות הייתה של המכונית שהייתה צמודה אלייך.

לא יודע יותר מזה.. רק מה..לא מבין אותך. כביש 4 ?! מה חשבת לעצמך? 95 אחוז מהנהגים לא עוברים שם את ה100...חבל שאתה עושה שטויות, מאחל לך הצלחה בהתחמקות מהדו"ח ומקווה שכעת תפסיק עם השטויות.

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

באמת... מה באמת חשבת כשעברת את ה-100-110?

מילא אם היית מסוגל לזהות שזאת לא דחלילובה, או יודע מיקומי מצלמות פעילות/פוטנציאל לפעילות...

וגולפי, מאחר ומדובר על צילום בלילה(הוא אמר שהוא אכל פלאש של החיים), אני בספק אם הוא יהיה מסוגל להוכיח שהאוטו שנסע לידו במהירות של 100 קמ"ש ובקושי נמרח על התמונה(בלילה דברים שלא מחזירים אור ונעים במהירות מסויימת נוטים להימרח על 8 מ"מ) נסע במהירות של 180 והוא, שומר החוק, נסע במהירות של 95 קמ"ש, כשהוא נמרח על חצי מהסרט צילום...

פורסם

היה לידי עוד אוטו צמוד שזה היה חבר שלי עשינו תחרות כמו שני מפגרים....ובמקרה שמאשימים אותי אני לא יכול לדפוק אותו

אז אתם אומרים שאין מצב לצאת מזה??? יעני אכלתי אותה?

גם קראתי כתבה בעיתון לפני שובע בערך שלמשטרה כבר אין כסף והם בקושי בודקים את הצילומים מהמצלמות

יש מצב שלא יבדקו???

פורסם

אולי תספר כבר באיזה קטע של כביש 4 עשית את את השטות הזאת תפרט ואז נעזור לך...

נ.ב.

בכל מקרה בחרת את המקום הכי טיפשי לעשות בו תחרות !!! וכמו שאמרת - אתה מפגר וכנראה תשלם על כך ברישיון שלך... חבל...

Veni Vidi Vici

פורסם

אם היית בקטע בין צומת רעננה לצומת בני דרור אז זהו חלק שהמשטרה מאוד אוהבת.

סיפור אישי, שהשתחרר לי הרישיון לפני כמה שנים, אז מאוד התלהבתי ונסעתי מהר בימים הראשונים עם החברים וכל זה, וכשבוע לאחר שהשתחרר לי הרישין נסעתי בסביבות ה 120 קמ"ש בכביש 4, והיית מכונית מולי ורציתי לעקוף אותה בשביל פוזה, איך שאני בא לעקוף ראיתי מצלמה וננתי ברקס חזק *אבל* ראיתי את פלאש. באותו רגע קפאתי מרוב פחד שאולי צילמו אותי. בדיעבד כניראה צילמו את הרכב השני כי מעולם לא הגיע לי דו"ח על כך. מאותו היום שראיתי את הפלאש הזה אני לא נוסע יותר מ 110 קמ"ש בשום כביש מהיר. מזל שאת הלקח שלי למדתי בדרך הפחות קשה.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

אם המצלמה צילמה את שניכם, ייתכן ואולי יהיה לך מזל.

ראשית כל, ברגע שיגיע הדו"ח בקש את הצילום.

בקר באתרים המוכרים. הכתבות שם ממצות ומועילות .

http://www.speedtraps.co.il

http://www.topspeed.co.il

את ענין ה"נו נו נו" נחסוך ממך. את הלקח תלמד לבד. :wink:

MCS 2008

פורסם

אם זה מה שעשית..אני מאוד מקווה שאת הדוח והשלילה שלך תקבל!

אולי אם פעם הבאה לא תעשה את זה ואז כל מי שנוסע שם יוכל להגיע הביתה בשקט.

to finish first first you have to finish

פורסם

אולי יהיה לך מזל ולא תקבל את הדוח

אם צילמו את שתיכם ביחד, אתה לא תקבל דוח כי המצלמה לא יכולה לצלם 2 ביחד.

אבל אם צילמו רק אותך, לפי מה שאני יודע זה שלילה ל 30 יום, זימון למשפט ודוח של 750 שקל.

אני לא יגיד לך שזה בסדר מה שעשית ואני לא יגיד לך שזה מגיע לך כי זה ממש מבאס שאומרים לך כאלה דברים אבל אני יכול להגיד לך שתנסה להיות אופטימי ואני מקווה שלמדת את הלקח בהצלחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...