Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחדד נקודה

כמו שלקוח מגיע אליי ומבקש ממני לבנות לו במת תאורת לחתונה וברור לו שאני יודע איך לייצב אותה שלא תיפול, שאני מאזן העומסים לפי מה שמותר ושאני משתמש בכל אמצעי הבטיחות,

ומאותה הסיבה שאני בונה ארגזי מטלטלים וברור לי שאין סיכוי שהארגז יתפרק יום אחד וכל הציוד יפול החוצה,

ככה ברור לי שכשאני מגיע למפעל ומתכנן מוצר, יש מהנדס שבודק מה אני רוצה ויודע להציע לי חומרים שלא יתפרקו מעצמם על ראש של בנאדם.

בכל אופן כמה מקומות הציעו לי לעשות את זה מחומר שנקרא בירץ'

פורסם

שלא נדבא על כמה בירץ' כבד ע"מ שיהיה קונסטרוקטיבי... אופטימלית מדובר על ערגול ארבע פרופילים, חיתוך למקטעים וריתוך תמוכות. חשוב למצוא פתרון לרצון של אובייקט להתנדנד וליפול קדימה/אחורה, בן במקרה של משב רוח חזק

משם הייתי פותר את החשמל, חיבור החשמל בין מקטעים ואת החיבור בין המקטעים עצמם, כנראה נקודת כשל בפני עצמה.

מבחינת החיפוי, אם צובעים, אם יש כוונה לחדש מדי פעם את האובייקט ע"מ שיראה במיטבו," דיקט" פשוט או mdf ירוק 5 מ"מ ± מסךיק גמישין כדי לבצע את הקמור שאתה רוצה מהם, דיקט יותר קל לאטום אבל הגמר טיפה יותר מרגיז. וזול משמעותית, mdf צאוד קל לבצע פיניש.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
בירץ'? כלומר פלטות סנדוויץ' מעץ ליבנה.

וממה הם עושים את הצד הקמור?

סנדוויץ׳ דק, 3 שכבות. בהתאם לרדיוס, מתכופף בקלי קלות.

למתקדמים יש אפילו סנדוויץ׳ שמיועד למטרות כיפוף.

מכיוון שזה אמור להיות גבוה יותר מאדם ממוצע, הרדיוס די גדול,

ככה לפי אבחנה ״מקצועית״ של גולש מקרי באינטרנט.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• אחראי פורום
פורסם

אפשר פלטות pvc 3 מ"מ, או אקריל/פרספקס ואז להעביר תאורה דרכו ובנוסף הכיפופים לא אישיו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
שלא נדבא על כמה בירץ' כבד ע"מ שיהיה קונסטרוקטיבי... אופטימלית מדובר על ערגול ארבע פרופילים, חיתוך למקטעים וריתוך תמוכות. חשוב למצוא פתרון לרצון של אובייקט להתנדנד וליפול קדימה/אחורה, בן במקרה של משב רוח חזק

משם הייתי פותר את החשמל, חיבור החשמל בין מקטעים ואת החיבור בין המקטעים עצמם, כנראה נקודת כשל בפני עצמה.

מבחינת החיפוי, אם צובעים, אם יש כוונה לחדש מדי פעם את האובייקט ע"מ שיראה במיטבו," דיקט" פשוט או mdf ירוק 5 מ"מ ± מסךיק גמישין כדי לבצע את הקמור שאתה רוצה מהם, דיקט יותר קל לאטום אבל הגמר טיפה יותר מרגיז. וזול משמעותית, mdf צאוד קל לבצע פיניש.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

לא יהיה בו שום חשמל ולא צריך לצבוע אותו, הוא מצופה בשטיח פרחים

בבסיס של המוצר יש משקולות ואפילו מקום לשים ממש לבנה בלוק כזאת שתחזיק אותו ותמנע תזוזה

אע"פ שאני לא חושב שיש צורך, בבסיס ייהיה משקל

פורסם
תבדוק עם חברות שעוסקות בשלטים מוארים, זה אותו הפרינציפ - מסגרת מתכת ועליה לוחות פלסטיק אטומים או חלביים.

זה יותר יקר ממה שנראה, 10k לפחות.

10K אין טעם להשקיע

המוצר הזה צריך לעלות סביב 3000-4500 שקל

• אחראי פורום
פורסם

מה שביקשת עד כה, זה מוצר custom made.

כאחד שכל יום עושה עבודות מאפס, אני יכול להגיד שיש פה המון עבודת תכנון, בדיקות, ביצוע ומעל הכל - אחריות (שאומרת ניסיון, שאומר שזה שווה בכסף).

את כל זה תמורת 4000 ש"ח? אני אפילו לא הייתי מכניס את זה ללו"ז.

בעברי הייתי מודליסט, היינו עובדים על מיצגים או מודלים 1:1 למשל של מוצרים של כתר. בערך שבוע-שבועיים עבודה ו-2-3 עובדים נון סטופ על מוצר אחד.

מה שיש לך שם לא רחוק מזה.

אם יש לך משהו מוכן או משומש - דלג על כל אלה ותחסוך לא רק כסף, אלא גם זמן וכאב ראש.

פורסם (נערך)

יש מוצרים כאלה בשוק ועלו סביב 4000 ש"ח

ואללה? אז זאת האופציה הזולה ביותר, כנראה.

בהדפסות תלת מימד ובפרזול אני לא מבין, בעץ - קצת.

שום נגר לא יצליח לסדר לך מחיר נמוך מזה, לעניות דעתי.

נ.ב. אילו היית מציין את הנתון בהודעה המקורית היה נחסך שרשור. סתם שתדע, להבא :-)

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
מה שביקשת עד כה, זה מוצר custom made.

כאחד שכל יום עושה עבודות מאפס, אני יכול להגיד שיש פה המון עבודת תכנון, בדיקות, ביצוע ומעל הכל - אחריות (שאומרת ניסיון, שאומר שזה שווה בכסף).

את כל זה תמורת 4000 ש"ח? אני אפילו לא הייתי מכניס את זה ללו"ז.

בעברי הייתי מודליסט, היינו עובדים על מיצגים או מודלים 1:1 למשל של מוצרים של כתר. בערך שבוע-שבועיים עבודה ו-2-3 עובדים נון סטופ על מוצר אחד.

מה שיש לך שם לא רחוק מזה.

אם יש לך משהו מוכן או משומש - דלג על כל אלה ותחסוך לא רק כסף, אלא גם זמן וכאב ראש.

אני ממש אל חושב שמדובר בעבודה מאפס.

אני מראה ליצרן מוצר מוגמר,

אם הוא מתמח בכיפוף מתכת \ עץ \ וואטאבר

במקום שיעשה קשת רגילה שאליה הוא רגיל, או משקוף של דלת, או משולש או כל דבר אחר

הוא פשוט עושה את זה.

בדיוק כמו שאלי מגיעים עם כל מיני מפרטים הזויים של במות שאיזה לקוח או זמר רוצה

אני יודע לייצר את זה, כי אם אני יודע לייצר A אני יודע לייצר גם C

זה לא דורש ממני להתחיל ללמוד את התחום מחדש אלא לעשות בדיוק מה שעשיתי אתמול, רק בדרך קצת שונה.

מי שיודע להכין את האות W יכול להכין את האות T ויכול לעשות לב

אין שום הבדל בין השניים. אותו מאמץ ואותה צורת עבודה

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם
ואללה? אז זאת האופציה הזולה ביותר, כנראה.

בהדפסות תלת מימד ובפרזול אני לא מבין, בעץ - קצת.

שום נגר לא יצליח לסדר לך מחיר נמוך מזה, לעניות דעתי.

נ.ב. אילו היית מציין את הנתון בהודעה המקורית היה נחסך שרשור. סתם שתדע, להבא :-)

אולי בגלל שמדובר במפעל שעושה הרבה עבודות הוא יכול לייצר בעלויות כאלה

בכל מקרה

גם כשהתעניינתי במתכות זה הגיע גג ל 5000 שח

וכל המחירים לפני מו"מ

• אחראי פורום
פורסם (נערך)
אני ממש אל חושב שמדובר בעבודה מאפס.

אני מראה ליצרן מוצר מוגמר,

אם הוא מתמח בכיפוף מתכת \ עץ \ וואטאבר

במקום שיעשה קשת רגילה שאליה הוא רגיל, או משקוף של דלת, או משולש או כל דבר אחר

הוא פשוט עושה את זה.

בדיוק כמו שאלי מגיעים עם כל מיני מפרטים הזויים של במות שאיזה לקוח או זמר רוצה

אני יודע לייצר את זה, כי אם אני יודע לייצר A אני יודע לייצר גם C

זה לא דורש ממני להתחיל ללמוד את התחום מחדש אלא לעשות בדיוק מה שעשיתי אתמול, רק בדרך קצת שונה.

מי שיודע להכין את האות W יכול להכין את האות T ויכול לעשות לב

אין שום הבדל בין השניים. אותו מאמץ ואותה צורת עבודה

אני מחבר פלסטיקים כל היום. כביכול, לעשות עיגול ולעשות ריבוע, זה אותו דבר.

בפועל, אתה מבקש מהעיגול לעשות משהו (למשל משקוף של דלת) ומהריבוע לעשות משהו אחר (למשל להחזיק תפאורה של פרחים).

אחד נתמך ע"י קיר, השני עומד בפני עצמו. אחד אמור לספוג טריקות של ילדים ובעלים עצבניים ואחד אמור לעמוד בתנאי חוץ, הישענות של רב שיכור וכו'.

אז אתה מבין למה כשאתה מביא מוצר שהוא לא יומיומי (כי סבבה, על משקוף של דלת אף אחד לא יתעכב איתך יותר מאשר מידות),

אתה נכנס למסלול של מוצר שצריך יותר מאשר אחד שמרתך או קודח סתם כי יש לו ידיים טובות.

אתה צריך גם אחד שישב איתך לתכנן איך זה יעמוד, איך זה יעוגן לאנשהו, איך החשמל יעבור, איך תוכל לפרק את זה לכמה חלקים, את החיפוי ועוד ועוד.

אני בטוח שגם אצלך בהקשר של במה, אם מבקשים A זה לא אומר ש-C זה רק להגדיל/להקטין/לשנות צורה.

בטוח שיש מעברים של חשמל, תמוכות, מדרגות מפה או משם וכו'.

באלפי ש"ח בודדים אני לא רואה איך עושים את זה נכון, איכותי ובטוח.

ושוב, אני מסתמך על הדוגמאות שנתת בתמונות.

כתבת:

"גם כשהתעניינתי במתכות זה הגיע גג ל 5000 שח"

ואיפה כל השאר?

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

• תוכן חדש...