Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי בעיית עכברים בגג של המחסן (גם כן מחסן. מחסנון). אין לי איך להציב שם את המלכודת הסטנדרטית שלי, המוצלחת אגב (מסוג "יום הדין") ולמטה ברצפה אף אחד לא מתענין בה, והפתיון נישאר.

בשיטוטיי ברשת ראיתי שיש מוצר כזה, אולטראסוני, שלמיטב הבנתי מבריח אותם ולא בא איתם בחשבון. אני מוכן להתפשר על זה, אבל לאחר ניסיון רע עם מוצר אולטראסוני בתחום השתקת כלב נובח, אני סקפטי.

למישהו יש ניסיון או המלצה? ליתר בטחון העברתי חוטר הבוקר ב- SIG הישן והאמין שלי.

תודות.

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
פורסם

חבר'ס, הזמנתי אולטראסוני ועד שיגיע מצאתי מקום (על הגג) להנחת המלכודת הנוכחית. עד כה הנחתי אותה ברצפת המחסן, בכניסה, לאורך הקירות וכעת על הגג. איפה לא שמתי אותה איפה. הבעיה היא שהנבלה כלל לא מנסה לאכול מהפתיון. כאילו המלכודת לא מעניינת אותו.

אבל הוא שם, אני יודע כי אני רואה את הנזקים שהוא מכרסם ואת הגללים שלו, חרא עליו.

הפתיון הוא מעט חמאת בוטנים ועליה מתנוסס לו פתית אחד של אוכל חתולים. מניסיון: קלף מנצח! כך תפסתי משפחה שלמה לפני כשנתיים, בעזרת מלכודת אחת בלבד, לעיתים תפסתי 3 במכה אחת! מאז כאמור עברו שנתיים שקטות וכעת שוב פעם הם אצלי. אבל אני לא מצליח להבין מדוע אין התענינות בפתיון הזה.

נ.ב.

כמובן שאני מקפיד לנקות היטב המלכודת לאחר תפיסה, והיא כמובן נקייה וללא ריחות מהג'נוסייד מלפני שנתיים.

פורסם

כשאתה מנקה את המלכודת, אתה עם כפפות?

תשתדל לא להשאיר ריח אדם על המלכודת, הם מזהים ומתרחקים.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם
אני הייתי שם להם חתיכות קטנות של נקניק סלמי, היה עובד כמו קסם :-D

שלא יתפוס עם זה את הילד של השכן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם אתה גר בשכונה שבה ילדים אוספים אוכל מהרצפה, עכברים זאת הצרה הכי קטנה שלך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...