Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בהמשך לקרטוע המנוע, בדקו לי את הכבל הזה ונאמר לי שהוא לא תקין...

איך קוראים לכבל הזה שמסומן בחצים הירוקים? (מנוע של סוזוקי איגניס שנת 2002)

4004486.jpg

אני פשוט רוצה לקנות ולהחליף לבד.

תודה לעוזרים

עריכה אחרונה על ידי niguru
פורסם

המנוע בתמונה ללא סעפת פליטה, כשהסעפת מורכבת אתה רואה תמונה אחרת לגמרי.

חפש תמומה של המנוע עם הסעפת ותסמן עליה, לדעתי אתה מדבר על חיישן חמצן עליון.

פורסם
המנוע בתמונה ללא סעפת פליטה, כשהסעפת מורכבת אתה רואה תמונה אחרת לגמרי.

חפש תמומה של המנוע עם הסעפת ותסמן עליה, לדעתי אתה מדבר על חיישן חמצן עליון.

הבחור שבדק לי את זה אמר לי משהו לגבי כמות האוויר, אז אני מניח שלזה הוא התכוון. הוא ניתק את הכבל בזמן שהמנוע עבד והמנוע לא נכבה. הוא אמר לי שניתוק הכבל היה אמור לכבות את המנוע אם הוא היה תקין.

איך השם של זה באנגלית?

תודה רבה לך.

פורסם (נערך)

הוא הכבל של HEATED OXYGEN SENSOR, מה הבעיה בכבל או בחיישן? עכשיו שאני רואה בתמונה טוב, יכול להיות KNOCK SENSOR עדיף תשלך תמונה כי שבקשו.

עריכה אחרונה על ידי AlphaBeta
פורסם (נערך)

התמונה שהעליתי לא הייתה נכונה, אכן מדובר בחיישן חמצן עליון שמחובר לסעפת פליטה.

אני רוצה לשאול משהו נוסף:

לפי הבדיקה של הבחור, כשהוא הוציא את החיישן העליון בזמן שהמנוע עובד והמנוע לא הפסיק לעבוד, האם אכן החיישן פגום?

אם יש ברכב חיישן חמצן נוסף (ליד הפילטר שמן זיהיתי כבל זהה נוסף), האם הבדיקה שהוא עשה יכולה לומר רק שהחיישן שהוא בדק לא תקין, או שיכול להיות שחיישן חמצן אחר לא תקין?

שמתי לב שכשאני עוצר ברמזור, והרגל על דוושת הגז, אני מרגיש פתאום שהמנוע משנה טורים והדוושה יורדת לרגע. כאילו שמישהו לחץ על הדוושה לרגע. האם זה מרמז על חיישן חמצן תקול?

תמונה מתחתית הרכב, האם גם זה חיישן חמצן?

5341833.jpg

פורסם

ניתוק חיישן חמצן לא אמור לגרום לכיבוי המנוע. אם אתה יכול תצלם תמונה ותסמן בה על מה אתה מדבר.

מה שאתה מרגיש בעצירה זה כניסה/יציאה של מדחס המזגן לפעולה, זה תקין.

פורסם (נערך)
ניתוק חיישן חמצן לא אמור לגרום לכיבוי המנוע. אם אתה יכול תצלם תמונה ותסמן בה על מה אתה מדבר.

מה שאתה מרגיש בעצירה זה כניסה/יציאה של מדחס המזגן לפעולה, זה תקין.

זה קורה גם בלי המזגן (ערכתי את ההודעה הקודמת והוספתי את התמונה).

בכל אופן, הקרטוע של המנוע והפסקתו באמצע נסיעה איטית עדין קורה מידי פעם. אז אני מניח שמשהו לא תקין, החלפתי קויילים ופלאגים, החלפתי משאבת דלק, החלפתי מנוע צעדים, ניקיתי את בית המצערת ועדין הבעיה נמשכת... אז אולי חיישן חמצן הוא הכיוון... וו'אללה לא יודע.

• תוכן חדש...