Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחנה במקום אחר ואל תכנס לפינות מיותרות. תמיד תזכר יש להם כמות מסמרים בשביל שתעשה מנוי בפנצרייה ולא חסר שמה משועממים ונשמות טובות קח באיזי תשתה מים ותסתכל עליהם עובדים בשמש.

פורסם
מעשה שהיה כך היה.

היום בצהריים ירדתי לחניית הבניין וראיתי שמישהו פשוט הזיז לי את הרכב באלכסון בצורה שהוא תופס שתי חניות.

לי היה ברור שמדובר בפועלים שעובדים בשיפוץ אחת הדירות, וכשהלכתי לשם להתעמת איתם הקבלן גם לא הכחיש - "אני הזזתי את האוטו עם הידיים, זה הפריע למשאית להיכנס. בגללך כבר שבועיים אנחנו סוחבים עם הידיים".

ראוי לציין שאני חניתי כמו שצריך בחניה, אבל למשאית המסכנה שלהם זה הפריע לעלות על שבילי ההליכה כדי להוריד ציוד...

הדובדבן על הקצפת היה הדו"ח חניה שקיבלתי על חנייה "שלא בתוך השטחים הפנויים המסומנים", אבל זה ניחא, מאמין שיבוטל.

אחרי שהפסיק לצאת לי עשן מהאוזניים על החוצפה, אשמח להתייעץ מה אפשר לעשות.

מבדיקה חיצונית לא נראה שיש נזק לרכב, אבל אי אפשר לדעת אם זה לא פגע במשהו פנימי.

אם אני רוצה להגיש תלונה בנושא זה ישירות למשטרה? אם יש נזק לרכב, יכול לפנות לביטוח? בתכלס, יש לי בכלל מה לעשות בנושא?

תבדוק טוב את הרכב ,ותראה שאין נזקים , אם אין נזקים תעבור הלאה, אבל לגבי הדוח לא הייתי מוותר : תראה את הדוח לקבלן ותדאג שהוא ישלם ,דוחות עירייה זה בלי נקודות ,אז אתה יכול לשלם אפילו 1000 דוחות ,זה לא משנה .

אם הוא מסרב לשלם ,אז תיקח את הפרטים שלו תתלונן למשטרה ,ותכתוב בקשה לביטול הדוח

פורסם

חלק מהדיעות פה מקוממות.

כמו שבחורה שהולכת ברחוב ומטרידים אותה ואז יגידו לה... אבל למה עם את הולכת עם מחשוף?, למה את הולכת לבד בלילה?

חונה הפות"ש בחניה חוקית למהדרין, בין הסימונים, הכל טוב וכשר.

היה ועובדים חושבים שבדיוק איפה שהרכב חונה זאת הכניסה הנוחה עבורם, מזומנים לשים שם משהו שימנע את החניה ואם מישהו חונה שם שיאתרו אותו ושלא ינגעו ברכבו.

נ.ב

הפועלים יודעים שכמו שלהם יש מסמרים, בכל בית יש כמה ק"ג של סוכר.

אז אין מה לחשוש.

פורסם

חניתי פעם על דרך עפר, בבוקר שלמחרת ריצפו והרכב הפריע, פרצו את הרכב, שמו ניוטרל, הורידו מעצור יד והזיזו את הרכב.

השאירו את הדלת פתוחה.

פורסם
חניתי פעם על דרך עפר, בבוקר שלמחרת ריצפו והרכב הפריע, פרצו את הרכב, שמו ניוטרל, הורידו מעצור יד והזיזו את הרכב.

השאירו את הדלת פתוחה.

במקרים כאלה יש שוטר שמלווה את העבודות ויש לו את הסמכות לעשות את זה.

לפני מספר שנים נסעתי לחו"ל לשבועיים, האוטו שלי חנה בחניה מסודרת ברחוב. עשו ברחוב עבודות תשתית, החלפת צינור ביוב או משהו כזה. שבוע לפני העבודות שמו לכל המכוניות שחונות שם פליירים - לא להחנות בתאריך הזה והזה.

הייתי כאמור בחו"ל, לא ראיתי את הפלייר.

ביום העבודות מקלב טלפון:

- שלום מדבר שוטר ממשטרת ראשון לציון, תגיע מייד להזיז את הרכב, הרכב מפריע לביצע העבודות.

אני:

- לא יכול להגיע, נמצא בחו"ל.

שוטר:

- אז אני מזמין גרר שיפתח את הרכב ויזיז אותו.

אני:

- רגע, תוכל להמתין כמה דקות?

השוטר:

- אם זה כמה דקות, כן.

ביקשתי מקרובת המשפחה שגרה קרוב ויש לה את המפתח (אבל אין רישיון נהיגה) להוריד לו את המפתח.

השוטר בעצמו הזיז את האוטו לחניה ליד, נעל והחזיר לה עת המפתח.

• תוכן חדש...