Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב ידני ביד שניה, העונה לצרכים הבאים:

אמין, בטיחותי, חסכוני בדלק, נוח לנהיגה, גם בעיר וגם בבין-עירוני. בתקציב עד 40000.

מצאתי בYad2 רכב Suzuki Swift ידני, 77000 ק"מ, 2014, בעלות ראשונה.

מחיר הרכב 40000 ש"ח.

נהגתי ברכב, הוא נוח והייתי מרוצה.

בנוגע לאפשרות הקנייה הזו יש לי כמה שאלות:

א. בעלי הרכב עשה לרכב כל 15000 ק"מ טיפול קבוע במוסך - למעט "הטיפול" האחרון (לפני חודשיים), אותו הבעלים ביצע בעצמו ולא במוסך.

האם זה פרט מטריד? כמובן שבכל מקרה אקח את הרכב לבדיקה.

ב. מה דעתכם על הדגם המדובר בהקשר לדרישות שתיארתי? אני לא בהכרח מחפש את הרכב המושלם, אבל אחד שאהיה מבסוט ממנו לאורך זמן ביחס לדרישות.

ג. ופרט קטן - לרכב אין AUX ברדיו. מאמין שאפשר להחליף ספציפית את הרדיו לאחד עם AUX?

תודה חברים

פורסם

עשה טיפולים לבד?- שיוכיח.

קבלות על חלקים וכו'-אני אולי חשדן מידי,אבל מבחינתי מה שלא מגובה לא בוצע.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אמין - ברשותי רכב העונה לתאור דומה (2013, אוטומטי, 70000 ק"מ) - עד כה מעבר לטיםולים השגרתיים נזקק לניקוי מצערת (כנראה מחלה מוכרת של הדגם) ולשיפוץ ממיר קטליטי (מבחינת המוסך זו היתה הפעם הראשונה בה מתקל בבעיה בסויפט מדור זה).

נוח - עניין של האינטראקציה עם הגוף שלך. אף אחד לא יוכל לבדוק אותו בשבילך.

טיפול שהתפספס בחודשיים - אם הבחור לא נוסע הרבה מאד, לא זה מה שמדאיג אותי. בתנאי שמדובר באותו בעלים שהחזיק בה לפחות מספר שנים. ממילא במסגרת יישור קו תחליף שמן ותבדוק את הבלמים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מחוות דעת של חבר שמחזיק בה כרכב שני, הרכב מרגיש מאוד זריז, נוח יחסית ונראה טוב.

אבל, במהירות בדרכים בינעירוניות היא הרגישה לו לא יציבה בכלל, הרגשה שלו(הוא כרגע נוסע על רנו מגאן קופה ולפני כן סקודה ראפיד)

ומבחינת תא מטען - לא קיים

פורסם

ציינתי את התקלות שהיו לי במהלך 5 שנים. אם להאמין למוסך תקלת הממיר הקליטי היתה מאד לא אפיינית לדגם.

צריכת הדלק בדגם האוטומטי בפרופיל השימוש שלי (משמש את אשתי לנסיעות חיפה יקנעם - בין עירוני פקוק - ואת הבנים והאשה לנסיעות עירוניות בחיפה), צריכת הדלק נעה סביב 12 קמ"ל. מן הסתם בידני זה יהיה קצת יותר טוב, בכפף לפרופיל השימוש.

ציון EuroNCAP טוב מאד במבחנים של 2010 .

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
עשה טיפולים לבד?- שיוכיח.

קבלות על חלקים וכו'-אני אולי חשדן מידי,אבל מבחינתי מה שלא מגובה לא בוצע.

קרא שוב- ביצע את כל הטיפולים במוסך עד הטיפול האחרון,שביצע לבד.

ד"א- יש כאן לא מעט חברי פורום (גם אני הצטרפתי ברכב שעבר קצת לאור מחירי "שוחט מורשה יונדאי" לחברי הפורום שעושים DIY,קצת בעזרת מכונאי פרטי שנתן לי יד וקצת בעזרת אבי היקר,מכונאי טנקים לשעבר בצבא קבע - זה ממש לא פוסל את הרכב מקנייה (כמובן בתנאי שיש קבלות על חלקי חילוף שהוחלפו ואלו לא סיפורי אלף לילה ולילה).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...