Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שום חומר למיטב ידיעתי לא יתן לך את התוצאה הרצויה.

פירוק קומפלט של סעפת היניקה ושימוש בחומרים מתאימים (היה פה לא מזמן שרשור שדן בזה), יתן לך את התוצאה הרצויה.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
שלום,

האם מישהו מכיר חומר בדומה לחומר הזה שהוא עובד היטב וניתן לרכוש בארץ?

תודה:)

תנסה את התכשיר הזה Pro Line Throttle Valve Cleaner

הוא לא יקר שווה לנסות.

יש סרטון הדרכה לניקוי סעפת יניקה Youtube

• ספונסר פורום
פורסם

מניסיוני, אף חומר לא באמת מנקה את זה, גם כשראש המנוע מפורק ומשרים את השסתומים בחומר, זה לא יורד, רק על ידי ניקוי מכני בהתזת שבבי קליפת אגוז או בסבלנות עם מברשות וכו..

אורן

פורסם

בזבוז כסף. אצלי אפילו התזת חומר "יעודי" של BG ישירות אל תוך בית המצערת לא הזיז כלום. אני יודע כי תקופה קצרה אחרי זה פירקתי סעפת והיה מלא ג'יפה.

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם
תנסה את התכשיר הזה Pro Line Throttle Valve Cleaner

הוא לא יקר שווה לנסות.

יש סרטון הדרכה לניקוי סעפת יניקה Youtube

אתה יודע איפה ניתן לרכוש?

צפיתי בסרטון

ונראה די מבטיח סך הכל. אני חושב שאנסה בכל זאת מתוך סקרנות וגם אם עבד, אז הרווחתי.
פורסם
אתה יודע איפה ניתן לרכוש?

צפיתי בסרטון

ונראה די מבטיח סך הכל. אני חושב שאנסה בכל זאת מתוך סקרנות וגם אם עבד, אז הרווחתי.

מניסיוני, אף חומר לא באמת מנקה את זה, גם כשראש המנוע מפורק ומשרים את השסתומים בחומר, זה לא יורד, רק על ידי ניקוי מכני בהתזת שבבי קליפת אגוז או בסבלנות עם מברשות וכו..

אורן

תקשיב לבעלי מקצוע ואל תזרוק כסף לחינם.

איזה כייף לי :)

פורסם
אני מקשיב רק למי שראיתי איך הוא עובד.
בס"ד

משעשע.

תחזור לעדכן..

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...