Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, שיעמם לי קצת הבפנים של הרכב אז שמתי כיסוי להגה וריפודים אבל עדיין משו הרגיש חסר,החלטתי לצבוע כמה פלסטיקים את המסגרת של המאוורר, פס פלסטיק בדלת, וחתיכה מהידית הילוכים באדום בעזרת ספריי איכותי לפלסטיק.. הבעיה היא שהצביעה לא יצאה אחידה ובגימור יפה שמסתכלים מקרוב.. אם למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה אשמח, תודה מראש

הנה תמונה של איך שזה נראה עכשיו

0__05b555b3468a49.jpg

• אחראי פורום
פורסם

צלם תקריבים ברורים על החלקים והבעיות בצבע שנוכל להבין איך לגשת לזה.

בכל מקרה, תמיד יש לשאוף לפרק ולצבוע בחוץ.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כמובן שפירקתי כל חלק וצבעי בצל עם ספריי לפלסטיק 3-2 שכבות מכל הכיוונים, אני לא מצליח לפרסם תמונה או לערוך ולהוסיף מהנייד, מישהו יודע איך יש אפשרות כזאת?

פורסם

תעביר למחשב?

בכל אופן, יש לי תחושה שאו שלא הכנת את המשטח כמו שצריך או שהמרחק בין פיית הריסוס למשטח שצבעת היה לא מתאים.

אבל כמו שכבר כתב איתי (שמבין בזה יותר מרובינו) - תעלה תמונות כמו שצריך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לצבוע באופן מושלם זה קשה. השטח חייב להיות מבריק ונקי ללא רבב לפני כן. הצביעה עצמה חייבת להיות אחידה, בד"כ עושים 3 שכבות של ספריי ממרחק מסוים אבל רק כשכל החלקים מפורקים ומחוץ לרכב. כשהחלקים בתוך הרכב הצביעה בספריי כמעט בלתי אפשרית. יש הרבה מדריכים ביוטיוב על איך לצבוע עם ספריי כמו שצריך.

• תוכן חדש...