Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם, אני לקראת חתימת חוזה עבודה.

במסגרת העבודה צמוד אליי רכב המוגבל ל30 אלף ק"מ בשנה.

כמובן שבמהלך העבודה אני נדרש לנסוע ללקוחות ולשנע\לפגוש מבקרים מחול.

במסגרת החוזה המעסיק רוצה שאני אשלם עבור כל ק"מ חורג 50 אגורות.

מבחינתי אני מעדיף למסור חזרה את הרכב להשתכר יותר בשווי ערכו.

הרכב מגולם לי מהמשכורת אך היא נמוכה בהתאם.

הקנס שמשלמת החברה לחברת ההשכרה הוא 25 אגורות לק"מ חורג.

אני רוצה לשאול אתכם מה נהוג?

תודה

פורסם

אני אישית נמנע מ"קבלת" רכב מהעבודה, זאת מהסיבה שאתה משלם עליו בפועל.

היות והרכב הוא כלי חיוני לעבודתך, אני לא רואה סיבה שתשתלם עליו... זה זהה להגבלת זמן השימוש במסך המחשב המשרדי שלך.

הפתרון לדעתי הוא שימוש ברכב "חברה", המעסיק לוקח רכב בליסינג אשר משמש אותך למשך היום, בסוף יום העבודה אתה משאיר אותו במשרד.

פורסם

אין נהוג. כל מקום עבודה והכללים שלו.

אם לקחת רכב והחלטת להחזיר אחרי חודשיים יש קנס?

אם כן אז תעבוד חודשיים עם הרכב שלך ותראה אם הקילומטרז' סביר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תשומת לבך שהמעסיק משלם על הדלק לא פחות מ-25 אג' לק"מ.

איפה אתה "נדפק" אתה משלם מס על שווי רכב בדיוק כמו עובד ללא הגבלת ק"מ, שיכול תאורטית לקבל הטבה גבוהה משלך.

אם המרחק שאתה מבצע לצורך עבודה נמוך בהרבה מההגבלה, מדובר במשהו סביר (שאתה כעובד נדפק ממנו, כאמור. והוצע פתרון לכך).

פורסם (נערך)
שלום רב לכולם, אני לקראת חתימת חוזה עבודה.

במסגרת העבודה צמוד אליי רכב המוגבל ל30 אלף ק"מ בשנה.

כמובן שבמהלך העבודה אני נדרש לנסוע ללקוחות ולשנע\לפגוש מבקרים מחול.

במסגרת החוזה המעסיק רוצה שאני אשלם עבור כל ק"מ חורג 50 אגורות.

מבחינתי אני מעדיף למסור חזרה את הרכב להשתכר יותר בשווי ערכו.

הרכב מגולם לי מהמשכורת אך היא נמוכה בהתאם.

הקנס שמשלמת החברה לחברת ההשכרה הוא 25 אגורות לק"מ חורג.

אני רוצה לשאול אתכם מה נהוג?

תודה

נהוג? אין דבר כזה.

אצלנו אתה משלם על כל ק"מ חורג מעבר למה שאתה מקבל לשימוש פרטי בהסכם (15 אלף מעבר לנסיעות עבודה) סכום של 1.33 שקל.

כל נסיעה נוספת לצורכי עבודה מדווחת ככזו ולכן לא נספרת. סע 100 אלף בשנה רק נסיעות עבודה לא תשלם עוד כלום.

האם יש הפרדה בין נסיעות פרטיות לעבודה?

כמה אתה מעריך שתסע נסיעות עבודה מתוך ה30 אלף?

ראיתי שהיה שרשור קודם וקיבלת יופי של תשובות וגם יש שם רקע מאוד ברור מה שכאן חסר. למה פתחת חדש?

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

תגיע עם המעסיק להסדר שבו הרכב משמש רק לצורך עבודה, בתחילת היום אתה לוקח אותו מהחניון של העבודה, ומחזיר בסוף היום, ללא נסיעות פרטיות.

לחילופין, אם הנסיעות הן פעם ב..., אז תיקח רכב פול, או תבקש החזרים על שימוש ברכב פרטי.

ככה לא תשלם שווי שימוש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...