Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באתר של חוגלה קימברלי לא מצאתי.

אני מניח שיש עוד ספקים לשיטה הזו, הידנית.

אשמח להמלצות עבור מכשיר כזה, אמין, שיהיה ממוקם במפעל.

אם יש לכם רעיון או שיטה אחרת למכשיר ניגוב ידיים חסכוני, אשר בו העובד לא יוכל/ירצה לקחת חצי ערימת נייר - אשמח לשמוע.

תודה.

פורסם (נערך)

האם הכוונה למשהו כזה? כמו בתמונה?1529999003795.jpeg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי train
התמונה כמובן יצאה לי הפוכה...
פורסם

אני מנחש שהם לא מספקים את המתקן בעצמם, אלא רק באמצעות חברות שנותנות גם את שירות אספקת הנייר למקומות ציבוריים. לכמה גלילים תזקק בבית? אני מניח שלא יותר מעשירית ממה שנצרך בתא שירותים ציבורי אחד, ואף אחד לא ירצה לתת לך את השירות.

אם מדובר במשרד אז משהו דומה חפש את אחת מחברות האספקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לכמה גלילים תזקק בבית? אני מניח שלא יותר מעשירית ממה שנצרך בתא שירותים ציבורי אחד, ואף אחד לא ירצה לתת לך את השירות.

אם מדובר במשרד אז משהו דומה חפש את אחת מחברות האספקה.

אשמח להמלצות עבור מכשיר כזה, אמין, שיהיה ממוקם במפעל.

12345

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

תקיש בגוגל "מנל"

(זה ר"ת של מגבות נקיות לישראל).

יש להם בוודאות מה שאתה מחפש

עריכה: באווירת המכרזים הציבוריים-

המתחרים שלהם נקראים צהלש.

גם להם יש.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...