Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הרכב הגיע כמעט ל75000 ק"מ ואני צריך לעשות לו טיפול,

רציתי להזמין חלקים מקוריים (במחירים נורמליים- פילטר אוויר בחברה עלה לי 200+) מחו"ל אבל אין לי מק"טים מדוייקים

הרכב הוא סיוויק האצבק ספורט שנת 2013 מנוע 1.8

מפרט הטיפול הוא:

טיפול 75,000: שמן מנוע 5W-40 ,מסנן שמן מנוע ,טבעת אטימה לפקק שמן ,מסנן דלק 2012-2016 D ,תפס למסנן דלק

מאמין שישנם חלקים שמיותר להזמין מחו"ל

לגבי שמן המנוע, אשמח להמלצה לשמן מנוע איכותי מאוד (סינטטי 100%)

תודה רבה

דרך אגב, הצעת מחיר לטיפול היא 1931 ש"ח (!), נראה לי קצת מוגזם אבל ייתכן שהמחיר של מסנן הדלק משחק פה

תודה!

פורסם

פי ארבע ממה שצריך להיות לך לכל חנות חלפים כמעט כולם מחזיקים חלפים מקוריים היום.

שמן מומלץ מוטול או קסטרול או מוביל 1 שלושה חברות מעולות.

פורסם
פי ארבע ממה שצריך להיות לך לכל חנות חלפים כמעט כולם מחזיקים חלפים מקוריים היום.

שמן מומלץ מוטול או קסטרול או מוביל 1 שלושה חברות מעולות.

פשוט בסיוויק 2007 שהייתה לנו היה פילטר דלק בעלות של כ- 750 ש"ח ולא היה ניתן להשיג במקום אחר אלא רק בחברה (בזמן שבדקתי..) אז אולי המקרה דומה.

מה לגבי השמן הזה

Castrol EDGE FST 5W40 5L (עולה 169 ש"ח)?

שמן Castrol EDGE FST 5W40 5L

שמן Castrol EDGE FST 5W40 5L

אני כמעט בטוח שהפילטר דלק אצלך הוא LIFETIME ולא נחוץ החלפה, במורשה אמרו לך שצריך להחליף אותו?

הרשימה שהוספתי בהודעה היא מהאתר של היבואן, היא מפרטת את מה שצריך להחליף

civic.jpg

פורסם
קוד רכב ודגם מנוע?

תודה!

דגם מנוע : R18Z4

קוד רכב (משער שזה דגם כפי שרשום ברשיון) : FK28 הונדה בריטניה

פורסם

הייתי בטיפול זהה לפני שבוע בדיוק בחברה.

למזלי, קיבלתי את הטיפול הזה ועוד שניים חינם מאוטו סנטר אבל,אוף זה רקורד כאשר שאלתי על העלות אמרו: " 1800 לא כולל תוספות".

פילטר דלק חייב להחליף-זה העניין שמייקר את הטיפול- טענו שרק הפילטר עולה 800 ללא עבודה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נושא פילטר הדלק בסיוויק כבר עלה פה בעבר ...

אין איזכור בספר הרכב להחלפת פילטר דלק ,זו לא דרישה של היצרן אלא היבואן .

עד כמה שידוע לי .

וזה אכן מייקר את הטיפול בכ 1100 ש"ח כי הפילטר עולה כ 600 ש"ח והעבודה גם דורשת פירוק רציני .

אם הרכב כבר לא באחריות הייתי שוקל אם בכלל לבצע את ההחלפה הזו .

תתייעץ עם המוסך שמטפל בך .

פורסם
נושא פילטר הדלק בסיוויק כבר עלה פה בעבר ...

אין איזכור בספר הרכב להחלפת פילטר דלק ,זו לא דרישה של היצרן אלא היבואן .

עד כמה שידוע לי .

וזה אכן מייקר את הטיפול בכ 1100 ש"ח כי הפילטר עולה כ 600 ש"ח והעבודה גם דורשת פירוק רציני .

אם הרכב כבר לא באחריות הייתי שוקל אם בכלל לבצע את ההחלפה הזו .

תתייעץ עם המוסך שמטפל בך .

נכון, גם בסיוויק היבריד 2007 שהייתה החלפנו וזה אכן פירוק, יושב במיכל הדלק (מפורק מלמטה ולא מתחת למושבים) אני לא יודע אם גם ב2013 זה זהה

הייתי בטיפול זהה לפני שבוע בדיוק בחברה.

למזלי, קיבלתי את הטיפול הזה ועוד שניים חינם מאוטו סנטר אבל,אוף זה רקורד כאשר שאלתי על העלות אמרו: " 1800 לא כולל תוספות".

פילטר דלק חייב להחליף-זה העניין שמייקר את הטיפול- טענו שרק הפילטר עולה 800 ללא עבודה.

יש לך אולי קבלה \הצעת מחיר או משהו שמופיע בו המספר חלק והפרטים

תודה!

פורסם
נכון, גם בסיוויק היבריד 2007 שהייתה החלפנו וזה אכן פירוק, יושב במיכל הדלק (מפורק מלמטה ולא מתחת למושבים) אני לא יודע אם גם ב2013 זה זהה

יש לך אולי קבלה \הצעת מחיר או משהו שמופיע בו המספר חלק והפרטים

תודה!

לצערי לא, כיוון שהטיפול נעשה ע"ח אוטו סנטר אמרו לי במוסך,שהם שולחים את הקבלה ישירות למחלקה כלשהי של אוטוסנטר ויחייבו אותם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לצערי לא, כיוון שהטיפול נעשה ע"ח אוטו סנטר אמרו לי במוסך,שהם שולחים את הקבלה ישירות למחלקה כלשהי של אוטוסנטר ויחייבו אותם.

תודה בכל מקרה!

האם יש מישהו שיכול להשיג לי בבקשה את המק"טים

תודה!

פורסם

במידה והינך באמת מב"ש, תתקשר למשה חלפים ופ''ת, אוטוסטור וjustmotor אבי חלפים - בקש מהם הצעת מחיר (תציין מראש מה מקורי ומה חליפי איכותי, למשל פילטר אוויר הייתי מספק בmann. שמן אכן הייתי בוחר בקסטרול ורושם זאת) כולל משלוח עד הבית,

מי שהכי זול - תזמין ממנו.

ככה גם לא תסתבך עם מק"טים וכו', רק תבחר מקורי או חליפי (וציין מאיזה תוצרת) והם כבר ידאגו לך.

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

• תוכן חדש...