Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני מחפש לרכוש משבש תדרים ביתי (מספיק טווח של סלון ממוצע) כדי לגרום לכל הנדבקים למכשירים להרים את העיניים מדי פעם. לחסום MAC ADRESS בראוטר עשיתי אבל מסתבר שיש גם סבלניים שעדיין בטלפון גם בלי וייפי (2018 הלו). אם יש למישהו מידע כללי (איזה תדרים חוסמים?) או המלצה על מוצר ספיציפי.

תודה.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

מכיר מישהו שהזמין אחד קטן מאליאקספרס. היה משתמש בו ברכבת כדי לגרום לכל מיני פטפנים בקרון לניתוק השיחות.

בשביל ניתוק שיחה מספיקה הפעלה קצרה, אבל בשביל חסימת גלישה כנראה צריך הפעלה קבועה.

שים לב שהקרינה (כן, כן, בלתי מייננת) של הדבר הזה מאוד גבוהה. אני אישית לא הייתי משתמש בזה למשך זמן. בטח לא ליד הילדים.

פורסם

דווקא הזול ביותר שלהם מצהיר על טווח "עד" 10 מטר, השכן הכי קרוב אליי קר במרחק של 3 דונם אז נראה לי שאסתדר.

http://www.jammerfromchina.com/products/_Mini_Handheld_Mobile_Phone_and_GPS_Signal_Jammer.html

יעבוד?

פורסם
אאבל מסתבר שיש גם סבלניים שעדיין בטלפון גם בלי וייפי (2018 הלו).

הלו 2018 - הגלישה בטלפון מהירה יותר בלא מעט מקרים.

חוץ מזה - לא חוקי ולא רק בארץ.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אצלי הוייפי די מהיר והקליטה נוראית ברוב המקרים, בגלל זה הייתי בטוח שזה פשוט יגרום לייאוש בקרב המשתמשים אבל מסתבר שלא, קשה להתנתק מהסם

• תוכן חדש...