Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניקו,

גם אם בעל הדירה היה מוצא היום בערב שוכר אשר מוכן לשלם עוד 200 שקלים וכול הציפיות שלו מהשוכר מתאימות הוא היה סוגר חוזה ומודיע לך "הדירה לא אקטואלית".

מילה של גבר ? לחיצת יד?

כולה עסקים. מצא עסקה טובה יותר? מעולה.

גם אם השוכר היה מוצא משכיר ביקר יותר הוא היה מפר את לחיצת היד מבלי לחשוב פעמיים.

הרי כולנו מחליפים חברות סלולר כמו גרביים אחרי יומיים בגלל שגולן מציעים חבילה ב 2 שקל זול יותר. איך פה זה שונה? כי לא לחצתי את היד של נציג השירות?

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כתבת את זה בהודעה שבה הגבת לדבריי, לכן חשבתי שזה מכוון אליי.

על טענות של אחרים אין לי שליטה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

גם בהודעה שלך רשמת משהו ברוח הדברים, רק לא ברחל בתך הקטנה.

נראה שפגעת ברגשות חברי הפורום שמשכירים דירות.

אני יכול להגיד לך שיצא לאחותי להסכים בעל פה עם משכיר דירה מחיפה. רק נשאר לתאם מועד חתימת חוזה. למחרת סינן. אחרי יומיים סינן. אחרי 3 ימים מתקשר "מופתע" ומודיע שהדירה לא רלוונטית. אז בוא, את משחקי ה"נודר באמא שלי מילה" נשאיר לסאבלימינל וחבריו. תעשה מה שטוב לך. כל עוד אתה כן ולא מורח אף אחד אני לא רואה שום בעיה מוסרית עם מה שתיארת. בטוח שהמשכיר ישרוד בלעדיך ואתה בלעדיו.

פורסם

זו כבר הבנה שלך של הדברים. אני רוצה להבהיר, אין קשר בין הטענה "בגלל שיש משכירים רעים רעים זה בסדר להיות שוכר רע" למה שאני כתבתי.

ציינתי בפירוש, כל עוד הוא כן, אני לא רואה בעיה מוסרית לא לחתום על דירה שהוא לא מעוניין בה, ובטח שלא רואה לנכון לקרוא לזה התחייבות לפני שהוא ראה את החוזה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בוודאי שלא. אבל זה לא המצב. הוא כתב שהוא ראה את החוזה, סיכמו לחתום על החוזה, והוא אומר שהוא יפוצץ את זה ביום החתימה אם הדירה החליפית תמצא חן בעיניו.

פורסם (נערך)
בוודאי שלא. אבל זה לא המצב. הוא כתב שהוא ראה את החוזה, סיכמו לחתום על החוזה, והוא אומר שהוא יפוצץ את זה ביום החתימה אם הדירה החליפית תמצא חן בעיניו.

רוצים שנפתח קבוצה למתקשי הבנת הנקרא?

לחצנו ידיים בשלישי לפני שבוע, את החוזה קבלתי רק בראשון לפני שלושה ימים, לכן אני סבור כי בידי הזכות המלאה להתחרט לאחר קריאת החוזה.

"והוא יפוצץ את זה ביום החתימה"!!!! תשמע אתה זקוק לעזרה, אני לא מומחה אבל אתה גם לא היחידי פה.

תתחילו לקרוא 5 פעמים כל תגובה בשרשור שבו אתם מחליטים להגיב בצורה כזו, את הדירה החליפית ראיתי 12 שעות לפני שהודעתי לו על ביטול החוזה, וזה לא רלוונטי בכלל לעובדה שהחוזה שלו לא התאים לי והדיירים נראו כאילו הם מנסים לברוח, לראיה הדיירים העלו שהם מחפשים דירה לכניסה ב1.7 כאשר הם אמרו לי שהם טסים לחודשיים ביוני.

בכל אופן הודעתי לו בהודעה והוא אפילו לא הגיב, רק ראיתי שהדיירים פרסמו את היחידה מחדש.

בטח אקבל עוד מעט מכתב זימון לבית המשפט בדואר, רוצים להמליץ על עורכי דין?

סיימתי להגיב פה, מאחל לכם רק בריאות

עריכה אחרונה על ידי matanff

פורסם
ההסכם שבעל פה נעשה לפני שעברתי על החוזה, לאחר שהתחלנו לשקול מקום אחר לגור בו, אפשר לומר שנפרץ סוג של סכר ופתאום המון דברים שהפריעו לנו צפו, אני לא רואה סיבה לחיות במקום שלא מתאים רק בגלל אי נעימות אחרי לחיצת יד, האם אתה היית עושה זאת?

לכל מי שרוצה להמשיך לכתוב שקראתי את החוזה ואז הסכמתי

פורסם

מהדברים שכתבת עולה שקיבלת את החוזה וקבעתם תאריך לחתימה. המסקנה ההגיונית היא שקראת את החוזה והסכמת לתוכן שלו אם קבעת תאריך לחתימה.

במידה וקבעתם תאריך לחתימה לפני שקיבלת את החוזה (למרות שלא מובן למה לעשות דבר כזה), קיבלת את החוזה והוא לא מוצא חן בעיניך, כמובן שאתה לא מחוייב לכלום.

אבל אם כך למה לא להודיע לו מיד לא מתאים לי, למה לקשור את זה לדירה השניה?

פורסם

עדכונים? אתה כבר בבית האסורים?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...