Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה נשמע חברים שבת שלום !

אז ככה כשאני נוסע ברכב אם זה בנסיעה עירונית או בין עירונית יש לי חריקה שנשמעת מהגיר בהורדת הילוך מ-4 ל-3 כשאני מעלה אין את זה.

חבר אמר לי שכדי שאחליף טבעת סנכרון אבל צריך להוריד גיר ולפתוח אותו...

יכול להיות שזה לא הטבעת ? אני לא יודע מה לגבי שמן גיר אין מדיד,או שלשים תוסף לגיר ואז להחליף שמן ?

 

דבר נוסף שהבחנתי בו בלי קשר לגיר הוא שיש נזילת מים קטנה ממש מהבית טרמוסטט תחתון החלפתי טרמוסטט ובית עליון לפני שבועיים ועכשיו התחילה מלמטה צריך להחליף ? (יש קורוזיה) זה משהו שאפשר לשייף ולסדר ?

תודה לעוזרים

פורסם

בגיר ידעי אין מדיד..טש בורג ריקון בתחתית ובורג מילוי גבוה יותר שדרכו אתה ממלא עד שמתחיל להישפך וסוגר..זה הכל. ייתכן מאוד והבעיה בסינכרון של ההילוך השלישי אבל מת לפני הכל בגלל ששמן הגיר שם זול תתחיל בהחלפה שלו. אם לא יעזור תתחיל לחפש גיר מפירוק יש כמו גרעינים. לגבי נזילת המיים צריך לבדוק בדיוק מהיכן ולסדר ולא להזניח.

פורסם

גיר מפירוק ? אי אפשר לתקן את הדבר הזה ? כמה יעלה גיר מפירוק ?

שמן גיר אני יודע שצריך 75W90 איזה חברה כדי לקנות אמור להיכנס שם 2.15 ליטר בדקתי.

הנזילה מהבית התחתון של הטרמוסטט יש שם רטיבות ורואים שמשם נוזל המים ממש קצת אבל

פורסם

צלם את הנזילה ותעלה לפה כי הטרמוסטט הוא בחלק העליון של ראש המנוע ולא התחתון. אם באמת הנזילה מבית הטרמוסטט אז בית כזה הוא זול מאוד...תקנה ותחליף.

לגבי הגיר אם החלפה של שמן לא תעזור ויש סיכוי שהיא לא תציל את הסינכרון אז לשפץ גיר כזה לא מישתלם. גיר מפירוק אתה יכול להשיג גג ב 1000 שח.

פורסם
אתה בטוח שזה נזילה חיה ולא משהו שהתאבן מהעבר? זה לא ממש ניראה נזילה. נגב טוב את האיזור ואז תבדוק.

חבר טוב שלי בדק ואמר שזה כן נזילה אמר שצריך לפרק את הבית התחתון לשייף עם נייר זכוכית ולשים איזה אטם על זה כמו קרטון.

לנקות עם ספריי קרבורטור יעזור ?

×
×
  • תוכן חדש...