Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משמש בעיקרון למטוסים......

המדידה מאוד שונה מ GPS או ראדר, למרות שבמקרה של GPS הוא מבוסס לווין כדוגמת Galileo, GLONASS, Bei-Dou

לכן נעשה שימוש ב Universal Access Transceiver UAT.

פורסם
הם מרחפים באויר או מחוברים בזרועות?

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

שני הגופים? לא מחוברים אחד לשני אך נעים על הקרקע, יחידת המשדר והמקלט מחוברים ישירות לגופים.

Got To love It

פורסם
משמש בעיקרון למטוסים......

המדידה מאוד שונה מ GPS או ראדר, למרות שבמקרה של GPS הוא מבוסס לווין כדוגמת Galileo, GLONASS, Bei-Dou

לכן נעשה שימוש ב Universal Access Transceiver UAT.

אייל, לאיזו טכנולוגיה אתה מתכוון? DGPS?

Got To love It

פורסם (נערך)

היי אייל, תודה על ההכוונה אך לא בויקיפדיה ולא במצגת שצירפת כתוב נתון הסטייה של המערכת.

בנוסף, על פי מה שרשום המערכת משתמשת בGPS ומטרת המערכת להזהיר כלי טיס אחד מהשני ואין פיתוח טכנולוגיה לגבי המיקום.

אלא אם כן אני טועה ואשמח להסבר.

עריכה אחרונה על ידי בן ה

Got To love It

פורסם

אייל שים לב שהמערכת שאתה מדבר עליה פותרת לפות"ש את בעיית ערוץ התקשורת, אבל לא את בעיית האיכון, שזו הבעיה העיקרית שלו.

ADS-B ושות' הם ערוצי תקשורת נתונים בין מטוסים לבין עצמם או לבין תחנות קרקע, מקור נתוני המיקום שם לא עקרוני ובמקרה בחרו באיכון לוויני כי זה מה שעובד היום.

יום טוב גם לך

פורסם

חפש

Wi-Fi and Bluetooth for indoor positioning

או

Wi-Fi positioning system

תצטרך משדר שאותו תמקם מראש, ומקלט שיכול להיות גם ארדואינו או מחשב קטן אחר

פורסם
שני הגופים? לא מחוברים אחד לשני אך נעים על הקרקע, יחידת המשדר והמקלט מחוברים ישירות לגופים.

אולי מצלמה שתוצב מעל הזירה ותצלם את שני הגופים. עיבוד תמונה בזמן אמת יכול לזהות את מיקומם בדיוק גבוה ולשדר אותו לשניהם.

:turn-l:
פורסם

אין זירה, שני הגופים נעים במרחב ולא בסביבה קבועה.

הזיהוי חייב להיות ישירות בין הגופים לבין עצמם.

המקלט והמשדר צריכים להיות מזעריים, בגודל של שעון יד וכ'ו לכל יש גם מגבלת גודל ומשקל.

Got To love It

פורסם

מה המרחקים שאתה מדבר עליהם?

עשרות מטרים? קילומטרים?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

המרחק בין הגופים נע בין 1 מטר ל15 מטר.

מבחינת פרוטוקול תקשורת השתמשתי בBT וזה עבד מצויין.

נשאר לי לפתור את עניין המיקום והדגימה המהירה לאור זמן התגובה המהיר הדרוש מהמערכת.

Got To love It

פורסם

המהנדס שלי שואל אם מדובר בשטח מוגדר (שבו אפשר להציב משדרים על מנת למקם את הגופים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...