Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרציונל מאחורי הדלקן האוניברסלי הוא מכשיר שיוכל לדבר עם כל תחנות הדלק. מכאן אתה יכול לחתום הסכם עם כמה חברות שאתה רוצה במקביל ועם כל אחת לקבל תנאים שונים בלי להתקין מכשיר יעודי לכל אחת.

עד סוף השנה הוא אמור להחליף את הדלקן הקייםם היום שיוצא לגמלאות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מעדכן לטובת מי שמעניין אותו :

התקנתי דלקן אוניברסלי פרטי ברכב שלי, העלות היא 76 ש"ח פלוס מע"מ חד פעמית להתקנה. אני התקנתי דרך חברת דלק כי כבר היה לי דלקן רגיל שלהם קודם, אבל זה לא משנה איזו חברה בעיקרון.

קיבלתי גם כרטיס תדלוק שמקבל את אותן הנחות למקרה שאני רוצה לתדלק ברכב אחר.

כל מילוי הטפסים וכו' בוצע באימיילים, מאד נוח ודי פשוט. מקבלים קוד התקנה וקובעים תור במרכז התקנות שנוח לכם. ההתקנה זה עניין של 2 דקות.

רציתי לשלם על קורא ק"מ (שזה תוספת של 320 ש"ח), ברכב הקודם שלי היה לי את זה והיה מאד נוח לקבל רישום ק"מ חודשי לכל תדלוק, צריכת דלק וכו'. מבחינת התקנה זה היה בסה"כ פלאג OBD שמתחבר אלחוטית לדלקן/משאבה.

ביקשתי את אותו דבר גם לקופרה, אמרו שאין בעיה, רק שהגעתי למתקין נאמר לי שלרכבי VAG אין אפשרות כי החיבור OBD שלהם שונה ולא מאפשר קריאת ק"מ עם ההתקנים הקיימים.. אז ויתרתי. לא יודע כמה זה נכון או שפשוט לא היה להם התקן או כוח להתעסק עם זה באותו רגע.

אחרי שסיימתי עם זה, רציתי לעשות הסכם גם עם דור אלון (מבחינת נוחות זה חשוב לי, לא תמיד יש תחנות של 'דלק' כשאני צריך).

חתמתי על טופס מול דלק של הרשאה לדלקן אוניברסלי. קיבלתי חזרה קוד גישה של הדלקן, שמאפשר לחברות אחרות לעשות לו שיוך לחשבון שלהם. חתמתי על הסכם נפרד מול דור אלון (שדרש פגישה פיזית עם סוכן שהגיע אליי), וכבר תידלקתי בשתי החברות בלי בעיה. כמובן שמגיע חשבון נפרד מכל חברת דלק. גם מדור אלון אפשר לקבל כרטיס תדלוק בנוסף ללא עלות.

מבחינתי כל הסיפור הזה הוא בעיקר בשביל נוחות, החוסר בתיעוד ק"מ קצת מוציא את העוקץ מהעניין, אבל גם הנוחות שלא צריך להקליד ת.ז ולחכות לאישור כרטיס אשראי בכל תדלוק כבר שווה את זה, ובנוסף יש את ההנחה הקטנה (21 אג' ממחיר מחירון בשירות מלא).

יש לי הנחה של 1.78 ש"ח בדור אלון למקרה שאני אתחיל לתדלק 98, כרגע אני על 95.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מה זה ריקים? זה לא בא סט של דלקן וקורא ביחד?

אתה חושב שהם ידעו להתמודד עם הקומבינה הזאת מבחינת פרוצדורה? אם כן אני מאד אשמח לקבל אחד!

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

ומה אתה חושב שחברות הדלק טיפשות ?הם מצאו דרך לעקוף את זה הם מכניסים לחוזים שאם אתה רוצה לקבל הנחה X אתה צריך לתדלק Y ליטרים בחודש,ברוב החברות זה יתאים לממוצע שלהם ולא יפשר להם לקבל הנחות בכל החברות..( די דומה לכרטיסי האשראי היוקרתיים שאומרים שאתה מקבל פטור מדמי מנוי אם אתה קונה בסכום מסוים בחודש )

גם אני הבנתי שזה לצורך הגברת התחרות , בדיוק כמו הנדידה בסלולר... במידה ואתה קצין רכב אתה יכול עם אותו דלקן אוניברסלי לסגור כמה דילים עם כמה תחנות ולא רק עם אחת שמחזיקה אותך בביXים. נניח שיש לך הסכם עם דלק... ויעד באים לך עם הצעה מדהימה... אתה חותם גם איתם ומודיע לכל העובדים שיעדיפו את יעד (שאין הרבה תחנות כאלה).. אבל ההסכם עם דלק גם קיים פשוט מי שיש לו יעד בדרך אולי ימלא שם . ועובד גם יכול למלא בכל תחנה שלא בהסכם במחיר מלא ... (כמו השיחות לחו"ל בעצם). בקרוב אנחנו נראה הצעות של אירגונים כמו חבר/אירגון המורים להתקין דלקן שלהם - להעביר לחבר את פרטי כרטיס האשראי/חשבון הבנק . והם ילכו לסגור דילים עם חברות הדלק.. כל פעם הם יפרסמו למי שהתקין דלקן שלהם המחירים בכל תחנה.
  • תוכן חדש...