Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, להורים שלי יש סיאט איביזה שנת 2013 מנוע 1.2 TSI עם גיר DSG עם 100אלף ק"מ, בחודש האחרון התחילה התופעה הבאה:

בעת נסיעה לפתע הרכב אוטומטית מתחיל להוריד הילוכים עד לכדי עצירה, בו בזמן הלוח שעונים מהבהב, כשהרכב נעצר הרכב מעביר לParking לבד, ומופיעה בלוח שעונים נורה של מברג. לאחר כמה שניות של עצירה מעבירים חזרה ל P(הרי הרכב העביר לבד) ואז חזרה לD וניתן להמשיך לנסוע.

משהו ששמנו לב אליו שהתופעה קורת בד"כ לאחר התחלת נסיעה, כאשר אמי יוצאת מהחניה לרחוב ושם זה קורה.

משהו נוסף שחשוב לציין שהיא מתניעה וישר נוסעת עם הרכב לא מחכה או משהו כזה.

לאחר שזה קרה מס' פעמים אבא שלי קפץ עם הרכב לרון בת"א לא נמצא שום סימן לתקלה לאחר חיפוש שגיאה במחשב ובנוסף בוצע ניקוי מצערת.

לפני שהמלצתי לאבא שלי לבדוק אצל רון הוא טיפל ברכב במוסך מורשה.

לאחר הניקוי העניין קרה שוב לכן אני פונה אליכם, אשמח לעזרתכם.

Peugeot 206 XS 2008 1.6 Manual

Peugeot 207 2008 Sport 1.6 Manual

Seat Ibiza 2010 Sport 1.6 Manual

פורסם
תתכונן למכטרוניקס .

אומר מניסיון או השערה? בנוסף משיטוט בפורום ראיתי כי יש הרחבת אחריות לגיר עד 5 שנים אם אני לא טועה, יש לנו 5 שנים עם הרכב הנ"ל במאי, כמובן שנשתמש באחריות זו, מה ניתן לעשות על מנת שלא יתנערו מאחריות?

רק רוצה להודות לכל האנשים (ולך) שבאמת מדווחים על הבעיות עם DSG.

שמח לעזור

חברים אשמח למידע נוסף אודות התקלה, השערות\עובדות תודה.

פורסם
תצלם בוידאו את התופעה

קצת בעייתי למרות שאמא שלי אמרה שניסתה אבל אמרה שלא הצליחה, ננסה לתפוס את זה.

במקביל מעדכן שבעקבות הפוסט פנתה אלי נציגה בפורום של צ'מפיון מוטורס, ככל הנראה מחר ניסע בשני רכבים לרון שוב ולאחר מכן למוסך מורשה של צ'מפיון לשמוע מה יש להם לומר בעניין, אשמח להמלצות למוסך באזור השרון/מרכז מורשה של צ'מפיון.

פורסם

לגיר הזה יש אחריות מורחבת ל-5 שנים מיום העלייה על הכביש בתנאי שטיפלת בצ'מפיון.

מוסך רון יותר ממומלץ,אלא שאם האחריות ניתנת למימוש וצ'מפיון לא יקשו עליך אז אין לך בכלל בשביל מה לנסוע אליו וכפי שנכתב קודם,תיאור התקלה אכן מרמז על תקלה במחשב הגיר (מכטרוניקס).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

טוב אז ביום שישי דיברנו עם רון לפני שנסענו לצ'מפיון, רון בדק לנו אם הרכב נמצא בטווח האחריות על הגיר ואכן כך, היה מאוד אדיב והציע את עזרתו אם יהיו איזה שהן בעיות בצ'מפיון.

נסענו למרכז השירות בפלמחים, שם קיבל אותנו מנהל השירות שאמר לנו כי הרכב יבדק ואם אכן זהו המוח גיר (מכטרוניקס) יבדק אם הגיר באחריות ויתוקן, היום (ראשון) הרכב כבר היה מוכן ולקחנו את הרכב ללא בעיה.

בסך הכל מרוצים מהשירות מקווה שימשיך כך, למרות הדעה הרווחת על טיב השירות שלהם.

כרגע אנחנו מתלבטים, האם להשאיר את הרכב שנה נוספת ואז למכור עקב סיבות כלכליות, או למכור אותו מיד מחשש שהתקלה תחזור "מחר" או משהו כזה, כמובן שבזמן הביקורים במרכז השירות ראינו את האיביזה החדשה FR מנוע 1.0 טורבו, שלאחר שהאיביזה שלנו שירתה אותנו נאמנה עלתה על הכוונת, האם יש לה מחלות ילדות כמו בדגמים ישנים או שטופלו? האם זהו אותו גיר? האם יש דברים לחשוש בדגם החדש? אשמח לעצות, תודה רבה.

פורסם

אותו הגיר בוורסיה עדכנית יותר.

המנוע פה עוד מהאיביזה היוצאת (הגיע ב2015) ונראה שאין לו מחלות כרוניות.

מעבר לכך האיביזה החדשה עולה על הישנה בכל פרמטר למעט איכות חומרים ביחס למתיחת פנים השניה של הדגם היוצא.

פורסם
אותו הגיר בוורסיה עדכנית יותר.

המנוע פה עוד מהאיביזה היוצאת (הגיע ב2015) ונראה שאין לו מחלות כרוניות.

מעבר לכך האיביזה החדשה עולה על הישנה בכל פרמטר למעט איכות חומרים ביחס למתיחת פנים השניה של הדגם היוצא.

ידוע על מקרים של מכטרוניקס כבר באיביזה החדשה?

פורסם

האיביזיה החדשה משווקת בארץ מספר חודשים חד ספרתי. עוד לא עבר מספיק זמן בשביל שנשמע על בעיות.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אהלן, חוזר אליכם שוב להתייעצות, אמי טוענת לאחר התיקון שהרכב נוסע רע, יש ויברציות ורעידות בזמן נסיעה(לא בהגה), בנוסף בהילוך D3 הרכב מזנק בעת לחיצה על הגז ומאוד לא סימפטי, באופן כללי חווית הנסיעה הורעה אך כביכול התקלה "תוקנה".

לפי מה שזכור לי כשהיינו במוסך של צ'מפיון נאמר שאין אחריות על הרכב לאחר התיקון, אך נראה לי קצת מוגזם שלאחר שבוע מהתיקון אלו התוצאות, אשמח לשמוע את דעתכם בעניין ומה כדאי לעשות.

פורסם

אולי אין אחריות על הרכב לאחר התיקון, אבל אחריות על התיקון היא לדעתי חוק, אם אני זוכר נכון האחריות על העבודה היא 90 יום או 5,000 קילמטר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

גם לי נאמר במוסך מורשה של צמפיון שאין אחריות על תיקון שנעשה בתקופת אחריות יצרן (כלומר "בחינם"). אצלי זה היה החלפת קלאצים בשבוע (!!) האחרון של ה 5 שנים. בכל מקרה, אתה חייב לחזור אליהם בהקדם - הרי אתה עדיין בתקופת אחריות בכל מקרה.

• תוכן חדש...