Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

מדובר במיקרו של חברת קריסטל בן 4 שנים.

התחיל להרעיש במצב "המתנה" זה נשמע כמו פעולת כונן קשיח סטנדרטי.

ראוי לציין שכשהוא פועל הוא מתפקד כרגיל.

האם זה יכול להיות מסוכן עד כדי פתיחת שרשור חדש כמו השרשור ההוא ⁦:-D

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם

רוצה לדעת כמה הוא מסוכן?

תפעיל אותו על השכנים שלך ותראה מה קורה להם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הייתם בחו"ל בחצי שנה האחרונה?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אם משהו השתנה זה כנראה סימן שהמכשיר מקולקל או עומד להתקלקל.

אני הייתי מזמין טכנאי או זורק וקונה אחר, תלוי במחיר המוצר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני לא יודע מה הדרישות שלך ממיקרוגל ( חוץ מלספק בידור לחבריה כאן בפורום ), אבל אם מדובר במכשיר בסיסי, אחרי 4 שנים , הייתי מפסיק לברר את מקור הרעשים, זורק אותו לפח וקונה מיקרוגל חדש. לפני ראש השנה רכשתי בשביל מישהי בהום סנטר מיקרוגל של מורפי ריצ'רדסון במבצע ( 300₪ ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

1. תמדוד רמות קרינה. אולי השכנים האטיופים מקרינים עליך...

2. נשמע כאילו ההארד דיסק במיקרו עומד לקרוס. תעשה גיבוי למתכונים, ותקנה מיקרו חדש.. :-)

תרשה לי להתנצל בפניך בשם כולם - הכותרת פשוט מזמינה תגובות רלוונטיות...

פורסם

אני הייתי משדרג לSSD ונהנה משקט בנוסף לחימום מהיר יותר של המזון.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
אני לא יודע מה הדרישות שלך ממיקרוגל ( חוץ מלספק בידור לחבריה כאן בפורום ), אבל אם מדובר במכשיר בסיסי, אחרי 4 שנים , הייתי מפסיק לברר את מקור הרעשים, זורק אותו לפח וקונה מיקרוגל חדש. לפני ראש השנה רכשתי בשביל מישהי בהום סנטר מיקרוגל של מורפי ריצ'רדסון במבצע ( 300₪ ).

זה אבא שלו. מורפי ריצ'רדס. דווקא מייצר מוצרים ראויים.

חוץ מזה, מיקרוגל גנרי הוא בגדר מוצר חד פעמי. השלך אותו לפני שיקרין על כל המטבח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...