Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עשיתי היום טיפול לאוטו שבו הוחלפו הפילטרים הרגילים ושמן ובנוסף תפוחי הגה.

לאחר נסיעה של שעה בערך קפצה לי הודעה של LOW BATTRY, היה ריח של גומי נשרף והסל"ד עלה לסביבות 1000 בעמידה.

אני לא מומחה אבל יש לי שתי כיווני חשיבה ואשמח לדעתכם:

א. כשעשו יישור לגלגלים הקדמיים אני חושב שנגעו איכשהו ברצועת אביזרים ובגלל זה נדפק משהו בטעינה של המצבר.

ב. מי שעשה את הטיפול ריסס על המנוע ושאר החלקים ומלעלה תרסיס שהיה כתוב עליו multipropse lubrication בכוונה לנקות.. מהבנתי זה ספריי סיכה ויש מצב שזה שימן שם משהו יותר מדי.

אשמח לייעוץ למה זה יכול להיות.

תודה מראש

פורסם

הכוון שלך הוא נכון.

בדוק את מצב הרצועת אביזרים, אם היא ספוגה בזמן יהיה צורת בהחלפה שלה וכן לנקות את הגלגלות הייטב משאריות של חומה סיכה וגומי.

פורסם (נערך)

הריח הינו תוצאה של התאיידות השמן שרוסס על חלקי מנוע חמים.

ההתראה היא על סוללה חלשה בשלט.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

יש לך כרטיס חכם או מפתח רגיל ? האם רק ההודעה STOP מופיעה ?

במצב שמופיעה ההודעה STOP רצוי לא לנסוע עם הרכב ולבדוק מול המוסך המטפל מה לעשות ?

איזה כייף לי :)

פורסם

יש לי מפתח רגיל. הייתה נורת STOP, הודעת LOW BATTERY, שמתי לב שהסל"ד פתאום קפץ. אם אני לא טועה גם נדלקה הנורה של המצבר (לא מאמין שהמצבר בעייתי כי הוא הוחלף לפני שנה והכל היה בסדר איתו עד היום).

• תוכן חדש...