Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים.

אימי הזמינה סוזוקי איגניס לפני כחודש וחצי לערך, שולמה מקדמה ע"ס 2000 ש"ח.

בינתיים הגיעה הסיאט איביזה החדשה ואימי מעוניינת לבטל עסקה עם סוזוקי ולהזמין את האיביזה.

בתיזמון מדויק אתמול התקשרו מסוזוקי להגיד שהרכב הגיע לארץ ושנגיע להשלים את שאר הסכום ע"מ להמשיך בתהליך.

רציתי לדעת האם מישהו התנסה בביטול עסקה מסוג זה והאם בדר"כ נהוג לשלם דמי ביטול?

בחוזה שנחתם לא מצאתי איזכור למצב כזה.

**בכל מקרה אגיע לסוכנות סוזוקי, השאלה באה לראות היכן אני עומד כרגע בהתנהלות מולם.

בברכה,

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

גם אם בהזמנת רכישה רשום שיש דמי ביטול.

בפועל אף פעם לא קונסים.

בנוסף הרכב הגיע רק עכשיו לארץ. אז אין בכלל סיכוי שינסו להלחיץ אתכם על דמי ביטול.

קח בחשבון שעד שהמקדמה תוחזר אליכם. זה יכול לקחת עד חודש.

פורסם

איזה צבע הזמנתם? לבן?

שלנו יגיע רק עוד חודש...

האיגניס מאוד מיוחדת, מאוד אמינה ומאוד מאובזרת

אני גם בהתלבטות דומה.

פורסם

הוזמנה בצבע טורקיז,

בסוף הוחלט להתקדם עם האיגניס.

לצרכים של אימי היא בהחלט מספיקה.

תודה לכולם.

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם
איזה צבע הזמנתם? לבן?

שלנו יגיע רק עוד חודש...

האיגניס מאוד מיוחדת, מאוד אמינה ומאוד מאובזרת

אני גם בהתלבטות דומה.

הרכב מאוד חדש עדיין.

מי קבע שהוא כל כך אמין? זה הסמל שבגריל, אולי ?

לגבי שאלת הכותרת, יש דמי ביטול של 100 ש"ח, באמצעות ציק שנשלח בדואר תוך 30 ימי עבודה.

פורסם

נכון, הרכב החדש אבל בעל מכלולים פשוטים, אין טורבו, אין גיר רובוטי, כך שאם להיסתכל על הדגמים הקודמים אין סיבה שגם האיגניס לא תהיה אמינה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...