Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי מקרה בעבר די דומה וכשאני נהגתי הרגשתי את הבעיה , הדוושה פתאום נעלמת ואין תחושה ושמישהו אחר נהג הוא לא שם לב , יכול להיות שזה סתם צירוף מקרים אבל זה לא משנה .

אסור להזיז את האוטו מטר !!! תזמין גרר ואני לא צוחק , או שאם יש לך כוח תגיע למוסך על לא יותר מ 5 קמ"ש כל הדרך .

אין כסף = אל תזיז את האוטו עד שיהיה.

פורסם

יוניקס כמה עלה לך לפתור את הבעיה/להחליף משאבת בלמים?

זה לא קורה הרבה והיד שלי תמיד על האמברקס אז בינתיים כשאני חייב אני אמשיך להשתמש ברכב כי אם לא אף פעם לא יהיה לי כסף לתקן את זה.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

משאבת בלם מרכזית + החלפה וניקוז אויר תעלה סכום משואר של 450 ש"ח.

היד שלך תמיד על בלם היד. תנסה להאיץ את הרכב למהירות של לא הרבה

רק 60 קמ"ש ולנסות לבלום בעזרת בלם היד.אני לא רוצה לספר לך מה יקרה לרכב.

תנסה ואם תחזור בשלום תכתוב על החוויה.לבנתיים שים דגל אדום על הרכב שנדע לשמור מרחק.

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם

חחחחחחחח הרכב כבר אדום.

כשתראה סיאט איביזה אדומה תנסה להתרחק, ואני יודע מספיק שלא למשוך את האמברקס במהירות אלא לאט לאט וככה האוטו נעצר כמעט כאילו אני משתמש בברקס, עשיתי את זה כבר פעם.

בכל מקרה התכוונתי לעשות טיפול בקרוב(10K, בול"מז, רפידות ונוזל בלמים) אז אני כבר אחליף את המשאבה והצינורות על הדרך.

במקום קורס נהיגה מתקדמת אני צריך לטפל באוטו:-(

פורסם

מה שיכול לעלות בחיי אדם לא מצחיק אף אחד וחכמים שחשבו לי זה לא יקרה חלקם יושבים

בבית הכלא.אגב אם אתה כזה חומולג תפרסם גם את מס הרכב שלך מבטיח למלא טופס

הורדה מכביש בצרוף הכיתוב (ההצהרה ) שלך שאתה נוסע ללא בלמים תקינים ברכב במודע.

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם

אם היה לי כסף לתקן הייתי הולך מחר ומתקן.

זה לא קורה כל פעם אלא רק פעם פעמיים בנסיעה.

ובגלל שאני יודע שהברקסים לא תמיד מגיבים טוב אז אני נוסע הרבה יותר לאט ונזהר פי כמה, אני לא נוסע אותו דבר ומקווה שיהיה טוב!

אני יודע שזה מסוכן אבל מה אתה היית עושה במקרה שלא היה לך כסף לתיקון? ואתה חייב את האוטו כדי להשיג את הכסף אם לא אז אף פעם לא תוכל לתקן!

פורסם
שלום.

שים לב בחור עים דוושת הבלם עולה כאשר בלם יד מופעל זה לא בעיה של כיון בלם יד אלה יש לא

בנוסף גם בעיה בבלמים אחורים .

אסור שבלם יד ישפיעה על גובה הדוושה!!!

במצב כזה יש שתי אפשרויות או שהבלמים מאחור שחוקים או שמנגנון כיון הבלמים מקולקל (לא עובד).

בברכה בני ל.

אתה ודאי מתכוון שאין להגביה את הדוושה ולהקטין את המרווחים בין הסנדלים לתוף באמצעות כבל בלם היד אלא לנצל את מנגנון הפיצוי המובנה בסנדלים. תיאורטית זה נכון, אבל למשל באונו שהכרתי עם החריצים בסנדלים והתותב הקפיצי, מנגנון הפיצוי היה שווה לכפרות, ורק מתיחת כבל בלם היד גרמה לדוושה גבוהה ממש. כמו כן בכמה כלי רכב אחרים (כמו לנוס של דייהו ולנטיס של מזדה) מנגנון הפיצוי לא מדוייק - בלשון המעטה - וגם כשהוא לא מקולקל צריך לעזור לו ידנית מדי פעם כדי להקטין מרווחים בסנדלים ולגרום לדוושת הבלם להיות גבוהה ממש.

יוסי

• תוכן חדש...