Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מתכננים לטוס 4 חברים לחופשה בת 4-5 ימים בבוקרשט בעוד כשבועיים (כרגע התאריכים הם 11-16.9). בגדול אנחנו ממש לא בראש של מועדוני חשפנות/בתי בושת/קזינואים ושות' (ביקור בקזינו ערב אחד לשם הביקור והחוויה כן בא בחשבון), יותר בראש של טיול "רגוע" בעיר (או מחוצה לה, עד כמה שהתקציב/זמן מאפשרים. טיול ג'יפים לדוגמה בא בחשבון), נופים, מקומות מעניינים לראות, וכמובן - הרבה אוכל טוב. כמובן שבערב לשבת בברים/פאבים, אבל פחות בעניין של מסיבות פרועות (שלהבנתי לא חסר שם). בחרנו ביעד הספציפי הזה בעיקר כי רומניה זולה (במיוחד האוכל), והבנו שלא יהיה מסובך למלא 4/5 ימים בפעילויות. אין לנו בעיה ללכת ברגל הרבה.

התקציב הוא סביב 3K ש"ח כולל הכל, יכול להימתח כלפי מעלה. אשמח להמלצות על מקומות שעונים על הקריטריונים הנ"ל, וגם על מלונות (מעדיפים מלון במרכז עם ארוחת בוקר). לחלופין, פתוח גם להצעות על מקומות אחרים באירופה שעונים על הנ"ל, באם יש.

תודה :-)

פורסם

לפני ראש השנה זה יותר זול משמעותית אז יש אחלה דילים.

אתה יכול לנסוע לסופיה בולגריה עם ישראייר יש להם חבילות מעולות במחירים נוחים.

אני ממליץ באופן אישי נסעתי לשם כבר פעמיים, ועוד מעט פעם שלישית.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

הייתי בטיול שכזה עם עוד 2 חברים, חילקנו את הטיול לפי ימים-

*יום ראשון:הגעה,מלון,הכרה של האיזור וטיול לילי באיזור הפרלמנט.

*יום שני:סיור בפרלמנט(לא מכניסים ללא דרכון!),סיור ברחבי העיר,פארקים,קשת הנצחון,העיר העתיקה,כנסיות (חבר בחיים לא היה בכנסייה אז הוא רצה ממש)באיזור,מוזיאון שמציג מייצגים של בוקרשט של פעם (לא זוכר את השם,הוא צמוד לקשת הנצחון).

*יום שלישי-''טרמה בוקרשט'' ספא שזה אחד המקומות הכי מהנים שביקרתי בהם בחיי (תסתכל ברשת על סרטונים),זונות כי מה לעשות זה חלק מהאטרקציות וכולנו רווקים ,בר עם הקרנה של ליגת האלופות ומסעדת פיצות בעיר העתיקה(יש המון כאלה).

*יום רביעי-נטו קניות, יש המון קניונים כשהמוביל זה אפימול שזה הקניון של קבוצת אפריקה ישראל שהוא פשוט מדהיםםם, השוק העירוני שאפשר להתרשם בו מתוצרת מקומית,תרבות צוענית,אוכל רומני אמיתי. בערב הלכנו למסעדת ''cura cu bere" שהיא מאוד מוכרת בבוקרשט ואחת הממולצות, אני אישית גם מאוד נהנתי בה ומאוד ממליץ עליה (חשוב להזמין מקום יומיים-שלוש מראש).

*יום חמישי - קניית מזכרות וכל מיני שטויות בעיר העתיקה ועזיבה לארץ.

הטיול הזה עלה לי כ2100 ש''ח למלון עם ארוחת בוקר וטיסת הלוך חזור ישראייר. בחול המועד פסח.

בזבוזים והוצאות יצאו בסביבות ה350 יורו, לא הימרנו בכלל אבל אם תהמר אולי תוציא יותר ואולי תרוויח בכלל.

דגשים שלי- לא לפחד מצוענים,כן לחשוד בהם ולהיות פיקחים. לא יצא לנו שכייסו אותנו אבל שמעתי בטיסה על כאלה שכן.

נהגי מונית-הגנבים הכי גדולים, תלכו רק לנהגים הצעירים ורק לכאלה שמפעילים מונה שמוצג בפניכם מול העיניים.

וזהו, תהנו,בוקרשט זולה מאוד, ומספקת הנאה בטוחה.

מצרף תמונה כדי שתבין איזה אווירה כיפית יש בcura cu bere.46f3847c82fe223c55930b01fc52aa0d.jpg

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לדעתי בעיר עצמה אין כ"כ מקומות לטייל. העיר לא ממש מתוחזקת ונראת בהתאם.

אולי ללכת לפרלמנט, אבל גם זה לא ריגש אותי במיוחד (מעדיף נופים וכו').

אם לא הולכים בשביל חיי לילה וקניות לדעתי עדיף יעד אחר.

בשביל חיי לילה זה אחלה של מקום.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

cura cu bere ברומנית, פירושו "תרפיה באמצעות בירה".

רק אומר :-P

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

בוקרשט משעממת ובין בירות אירופה אחת המכוערות שיצא לי לראות, תאריכו לשבוע ותעופו מהעיר הזאת לכיוון בראשוב והסביבה, הרבה יותר שווה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
cura cu bere ברומנית, פירושו "תרפיה באמצעות בירה".

רק אומר :-P

ללא ספק בירה היא התרופה מס' 1 ברומניה..

יחד עם זאת שם המסעדה אחר : CARU CU BERE והמשמעות היא עגלה עם בירה כלומר זו שמובילה את חביות הבירה מהמבשלה לצרכנים הצמאים..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם (נערך)

בוקרשט עצמה די משעממת וגם לא יפה. היא פעם היתה יפה אבל הרודן ששלט ברומניה בתקופת המלחמה הקרה, הרס את הרבעים ההיסטורים בשביל לבנות מונומנטים ושדרות מכוערות למצעדים.

אבל חוץ מבוקרשט, רומניה עצמה בעיקר באזור של הקרפטים מדהימה.

יש את האזור של ברשוב, מעבר הביקז, רסנוב, טירת בראן, כולם אזורים יפיפיים עם הרים ירוקים ונחלים.

בבוקרשט אני גם ממליץ ללכת לאכול בקארו קו ברה. בעיקרון בכל מה שקשור לאוכל אל תנסו להתחכם יותר מידי ותזמינו בכל מקום קבבים (מיטצ') וממליגה. זה האוס ספיישל וזה תמיד מעולה.

לגבי הפעילות הדוחה שמישהו רשם בתגובה 3 כאילו שזה משהו נורמלי, אונס וניצול זה ממש לא חלק מהאטרקציות המקומיות. ואני מקווה שהוא רשם את זה בצחוק.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם
לפני ראש השנה זה יותר זול משמעותית אז יש אחלה דילים.

אתה יכול לנסוע לסופיה בולגריה עם ישראייר יש להם חבילות מעולות במחירים נוחים.

אני ממליץ באופן אישי נסעתי לשם כבר פעמיים, ועוד מעט פעם שלישית.

חושב גם לטוס לסופיה, אפשר לקבל המלצות לאתרים לביקור, קניות, מסעדות?

תודה.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

אתרים סופיה בעקר מרכז העיר: כנסיית נבסקי, הכנסיה הרוסית, הרבה עתיקות פתוחות לקהל הרחב באזור תחנת המטרו "סרדיקה", בית כנסת יפה אם כי לא עתיק במיוחד, זה פחות או יותר מה שאני זוכר מהעיר

ש שני סיורים רגליים המודרכים על ידי סטודנטים: - האחד סיור היכרות, האחר סיור "תרבות" שבו מבקרים במאפיה ובית קפה, לומדים לכוב את שמך באותיות קיריליות כמה צעדי ריקוד ועוד דברים נחמדים . חפש באתר העיריה. דומני שסיור ההיכרות הוא תמורת טיפ בלבד, הסיור האחר עולה 11 לבה (כ-22 ש"ח) שמשולמים בסופו. כמובן שיש ישראלים שמסתלקים 10 דקות קודם ולא משלמים.

הדיל שלנו (ישראייר) כלל גם סיור בעיר ונסיעה למרגלות הויטושה, ל"נהר האבנים" (תופעה גיאולוגית יחודית שקיימת רק בשני מקומות בעולם - בויטושה ובניו זילנד). בנוסף הצטרפנו לטיול בעיר פלובדיב - העיר העתיקה ביותר בבולגריה. נחמד, אבל לא מפיל מהרגליים.

קניות - אנחנו עשינו קצת בקניון "פרדייס" שמחובר לתחנת המטרו "ויטושה". וגם בשוק מקורה (קרוב מאד לבית הכנסת). הוא היה גם קרוב למלון (מרינלה). יש עוד כמה קניונים גדולים שלא בחנתי.

הערה לגבי הכסף - שער הלבה מקובע לשער האירו - 1.95 לבה לאירו (בערך 2.18 לבה לש"ח). שים לב שיש צ'יינג'ים ממזריים שנותנים 1.59 לבה לאירו. לכן בחן היטב את השער המוצג בצ'יננג'. אם איני טועה אותנו הביאו לצ'יינג' באזור משכן הנשיא או איזה בניין ממלכתי אחר. ובעניין משכן הנשיא - חילופי המשמרות ממש לא מרשימים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
חושב גם לטוס לסופיה, אפשר לקבל המלצות לאתרים לביקור, קניות, מסעדות?

תודה.

ספרייל אמר די יפה.

אבל אוסיף,לגבי מסעדה יש מסעדה כשרה מול מלון שרתון בלקן שנקראת vkusove sofia.

או למי שלא מחפש מסעדה ישראלית יש את happy grill. ומשאית אוכל של המבורגרים די טובה

בשם street chef/פיצה טובה לחובבי הפיצות פיצה LEO"S.

קניונים יש הרבה לא הכי זולים אבל יש דברים שלעומת הארץ יותר זול באופן יחסי.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם (נערך)

סופיה לא כזאת מיוחדת יותר כמו קריית שמונה לפני 20 שנה אך זולה להחריד. אנחנו היינו במלון פארק אין מקבוצת רדיסון שהיה בסדר גמור, חוץ מהעובדה שתפס אותנו בהגעה גל חום ולא היה להם מזגן. המוניות זולות להחריד ברמת השקלים הבודדים לכל מקום. שים לב לשני דברים אחד להשתמש בחברת מוניות מוכרת כמו אוקיי סופרטרנס או ילו, ותקפיד שתמיד יפעילו מונה. המונה מתחיל ב1.59 לייבה או בהזמנה טלפונית ב1.79 נכון לאפריל 2017. הנסיעה באוטובוסים בדרך כלל בסדר מדובר באוטובוסים ותיקים של מרצדס שהיו בשירות של אגד הושבחו בארץ ונמכרו, אתה עשוי לא אחד לפגוש כיתוב בעברית הן בשילוט, והן בפנים האוטובוס. שניים לקמות סים מקומי 8 ג'יגה עלו 20 שקלים דרך חברת טלנור שמבצעת אקטיבציה בדוכן רק תצטרך להביא דרכון.

אנחנו עשינו קניות בסרדיקה ופרדייס מומלץ בחום. טיילנו גם בשדרות ויטושה וגם בהר וקצת בשווקים, היינו גם בבית הכנסת. מומלץ לאכול בניצה שזה המאפה הלאומי שלהם ומומלץ בחום. אם חשקה נפשך באוכל איטלקי דווקא אז המסעדה של לאו מצויינת וקרובה מאוד בביצועים לאלה שבאיטליה לפחות מבחינת הפיצות. הטיסות היו בהלוך עם וויז ובחזור עם בולגריה אייר שהיו מצוינים למרות שהיה עיכוב של שעה וחצי בהמראה. את העיר מיצינו כבר אחרי יומיים וחצי.

עריכה אחרונה על ידי agent_amos

התענוג שמוביל אותך

פורסם

בבולגריה אתה יכול לקנות שם כרטיס סים מקומי עם גלישה, ממש לא יקר.

האוכל פשוט מעולה, אמנם לא הייתי בסופיה, אלא בבנסקו, אבל בכל מסעדה שהיינו בה היה אוכל מעולה, יש כל מיני טברנות מקומיות עם בשרים ממש טובים ובמחירים מצחיקים.

פורסם

מצרף תמונה כדי שתבין איזה אווירה כיפית יש בcura cu bere.

אחלה אווירה, היינו שם לא מזמן כנופש מהעבודה.

קולגה שיכור לחלוטין שלא קלט שהמנה בתמונה זה מרק בלחם, הרים בשתי ידיים ודפק ביס כאילו הוא ביומנגס:lol:

עשה לי את הטיול האדיוט הזה:lol:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

תודה לכל מי שהגיב! סגרנו בסוף בבוקשרט, ארבעה ימים מלאים, כשהתכנון הוא להעביר יומיים בתוך העיר ועוד יומיים מחוץ לה (להשכיר רכב או נהג דרך חברה חיצונית, נוטים לאופציה הראשונה). יום אחד מתכננים להעביר בבראשוב-סינאיה, עוד יום - עדיין לא בטוחים, אם יש איזה טיול ג'יפים/טרקטורונים באיזור (או נופים/מקומות יפים אחרים לבקר בהם מחוץ לבוקרשט חוץ מבראשוב-סינאיה), אשמח לשמוע המלצות. כמו כן, המלצות על מקומות להשכרת רכב יתקבלו בברכה :-)

• תוכן חדש...