Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

99% שאין. רק מכוניות בתקן יורו 5 (בארץ משנת 2010 או 2011) התחילו להגיע כולן עם DPF. היה גם לפני בחלק מנדגמים אבל נדיר.

 

 

פורסם

נדמה לי שהיה דיון בנושא הזה לא מזמן, ההוראה של משרד התחבורה עוקבת בעצמה אחר דירקטיבה של האיחוד האירופי בנוגע לבדיקות מזהמים בדיזל.

 

אני גם לא סובל את הבדיקה הזו, מרגיש ש"אונסים" לי את הרכב. במכון שאליו אני נוהג ללכת מבצעים בדיוק לפי מה שכתוב בהוראות שבוקי צירף לעיל; מבקשים ממני לצאת והבוחן נכנס לרכב בעצמו. בשנה שעברה הבדיקה הייתה די אלימה; בצירוף מקרים מעניין הופיעה לי חצי שעה אחר כך התראה על תקלה במערכת ההזרקה (חיווי שגוי שבדיעבד יכולתי לאפס לבד בטורק). השנה הפצרתי בבוחן לא להעלות סל"ד יותר מדי, ובאופן כללי עמדתי קרוב עם מבט חמור סבר. אני לא יודע אם זה עזר, אבל הרגשתי שהבוחן לוחץ קצת פחות, ועובדתית לא היו בעיות אח"כ. לצערי לא עלה בדעתי להפעיל לוג בטורק מבעוד מועד כדי שאוכל לראות מה הבוחן עשה שם.

חזיר דיזל

פורסם

עוד דבר שעלול לגרום לעשן שחור זה שסתום EGR מלוכלך שלא מצליח להסגר בזמן.

לרוב ניקוי שסתום הEGR אינו מצריך פירוק רב וניתן להגיע לתוצאה טובה עם ספריי קרבורטור ומטלית.

יום טוב גם לך

פורסם

קפצתי עכשיו למכון אגזוזים שיעיף מבט ואמר שמבחינת מערכת הפליטה אין שום בעיה.

החלטתי לנסות שוב לגשת ולנסות לרסן את הבוחן.

אם אכשל הפעם אתחיל בחייישן EGR וחיפוש מעמיק סביב האקורדיון.

תודה

פורסם

עדכון:

חזרתי עכשיו מהטסט, ועברתי ! תוצאות שונות לגמרי מאתמול.. אתמול היה 7+ היום 1.4

הרכב הגיע אחרי אותה נסועה בדיוק כמו אתמול, ההבדל היחיד הוא שהלכתי לעמדה שונה במכון שאלתי את הבוחן אם אני יכול להישאר ברכב והוא אמר לי שלא, הוא הסתכל על המסך וברגע שראה ירוק עזב את הדוושה.

מסקנות ? לא יודע איך יכול להיות פער כזה גדול בהפרש של יום ...

IMG_4907.jpg

פורסם

מסכים בהחלט עם מה שנאמר כאן לגבי בדיקת הצנרת אויר והאקורדיון (צינור האויר המוליך מבית פילטר האויר לבית המצערת). אני אוסיף נקודה נוספת. בטסט לפני כשנה הרכב דיזל שלי עבר באופן גבולי את בדיקת זיהום האויר. גם אני אז שאלתי את עצמי מדוע התוצאות גבוליות? אחרי זמן מה היתה לי בעיה עם שסתום הואקום של הטורבו. החלפתי אותו (אגב, ניתן לנקות אותו ולהחזיר לרכב, למרות שזה קצת טריקי ועלול להישבר, יש מדריכים מצולמים ביו טיוב. אגב המדריכים הללו ממליצים על ניקוי השסתום אחת לתקופה). בטסט האחרון הרכב עבר את הבדיקה בקלות הרבה מתחת למקסימום. עכשיו גם גיליתי שהאקורדיון אצלי מתחיל להיסדק, אם כי לא ראיתי חור עובר, למרות שלא בדקתי את כל הצינור בגלל גישה לא נוחה. הזמנתי צינור חדש ואני אמור להתקין אותו בקרוב.

פורסם

איך ידעת שיש לך בעיה עם השסתום ? מה היו הסימפטומים ?

עד הטסט לא חשבתי על שום בעיה שיש לי... מצד שני את הטסט השני עברתי עם תוצאות טובות מאוד

פורסם (נערך)
איך ידעת שיש לך בעיה עם השסתום ? מה היו הסימפטומים ?

עד הטסט לא חשבתי על שום בעיה שיש לי... מצד שני את הטסט השני עברתי עם תוצאות טובות מאוד

לשאלתך, היתה ירידה בהספק, אבל נראה לי שזה לא רלוונטי לגביך. הרכב שלך עם מנוע אטמוספירי ולא טורבו, נכון? זה נכון רק לגבי מנועים עם טורבו.

עדיין, נראה לי שכדאי שתבדוק את נושא הצנרת אויר אצלך כפי שהמליצו לך, כי נראה לי ש 1.4 זה עדיין גבוה קצת.

עריכה אחרונה על ידי shha
פורסם

אשמח אם מישהו ישפוך טיפה אור: על מה עושים ברגע ורכב נכשל על בדיקת עשן בתוצאות גבוהות יחסית, אילו דרכים לתיקון הרכב בד"כ ניתן לבצע בסוגי רכב האלו:

אמרו פה:

א. לבדוק משיכות ואקום סביב טורבו

ב. ניקוי EGR

האם יש עוד דברים פופולרים שיכולים לגרום לרכב לעשן שחור בטסט?

פורסם
גם המנוע שלי טורבו מהדור הישן...

בודאי, כטיפול מונע אדאג לבדוק את הצנרת ואנקה את החישן .

 

בקשר לשסתום ואקום של הטורבו, אני לא בטוח שכדאי לך לגעת אם אין אתו בעיה. נכון שיש כאלו הממליצים לנקות פעם בשנה-שנתיים, הבעיה היא שהוא אינו מיוצר לטיפול אלא כמשהו חד פעמי. הניקוי שעושים לו מחייב ניסור של חבק מתכת והחלפתו בחבק עם בורג. כמו כן הפירוק שלו בעייתי ועלול לגרום להריסתו. לאחר שהחלפתי את החלק ברכב שלי ניסיתי לנקות את החלק הישן והצלחתי לשבור אותו. החלק הזה הוא חלק יקר כשקונים בארץ(1600 שקל, תלוי בדגם הרכב) בחו"ל הרבה יותר זול (280 שקל, שוב תלוי בדגם).

הכי טוב לדאוג להחליף פילטר אויר בכל טיפול (ולא כמו שהיצרן ממליץ, כל טיפול שני) וזה (בתקווה) כבר ישמור על הניקיון של השסתום.

×
×
  • תוכן חדש...