Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ויש.

לרוב, חנויות וותיקות בשכונות עממיות יותר יציעו מחירים יותר אטרקטיביים. יש גם חנויות יחסית חדשות שיתנו מחיר בכוונה יותר טוב מזה של זאפ כדי למשוך לקוחות. כל מקרה לגופו, בגדול. וגם, יש פריטים שאין שאלה בכלל ואני מחפש רק בחו"ל, מול דברים שאני מחפש רק בארץ, בגלל הבדלי המחיר.

מי שהזמן שלו יקר לו, זאפ נותן אחלה תמורה. מי שרוצה להשקיע עוד, ויש אנשים שאשכרה נהנים מזה, יכולים להמשיך לחפש הלאה חנויות שלא נמצאות בזאפ. ומי שלא יודע איפה או איך לחפש, פותח שירשור בקארספורום :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

מהנסיון שלי מחירים טובים והנחות אפשר לקבל בחנויות רק אם הצלחת לשכנע את המוכר שאתה רציני וסוגר עסקה עכשיו על המקום ומשלם. אף אחד לא יתן לך הנחה גדולה רק בשביל שתוכל ללכת איתה למקום אחר, או שתלך הביתה לחשוב על זה והסוף לא תקנה. כמובן שמדובר במשחק התשה, ואתה צריך לדרוש בצורה ישירה הנחה ולתת למוכר הרגשה שרק אם הוא יתן לך אותה אתה קונה עכשיו במקום, אחרת אתה הולך ושהוא הפסיד קניה בטוחה.

את אבי סופר לא אהבתי, נתנו לי שם הרגשה שהם מתייחסים ללקוחות כאל מטומטמים ושהם מנסים לדחוף ללקוחות דברים. אני באתי לשם עם דגמים ספציפיים שרציתי ורק ניסו לדחוף לי דגמים אחרים שלא אהבתי ורק כשהתעקשתי נתנו לי מחיר של מה שרציתי. גם ראיתי שם איך הם מוכרים באגרסיביות את מה שהם רוצים למי שהם חושבים שחלש ולא מבין, הגיעו לשם כל מיני אנשים מבוגרים וניסו לדחוף להם טלויזיות בשיטות של "קח את זה, זה הכי טוב שיש" בלי להסביר או לתת אפשרויות.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

מספר פעמים ניגשתי לחנות הפיזית של "אריה מוצרי חשמל" בעיר התחתית בחיפה. הציעו לי מוצרים לפי המלצתם, ואז הפנו אותי לאתר האינטרנט שלהם (לאסט פרייס) שבדרך כלל הוא בין הזולים בזאפ, גם אם לא הזול ביותר. השירות אותו שירות, מצאה חן בעיני ההוגנות של המוכרים לוותר על העמלה שהם (כן או לא) מקבלים וההפניה לרכישה במרשתת. ולזכות החנות עוד דבר - מקבלים פייפאל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אתם מדברים על מוצרי חשמל, אז שתדעו

זאפ לא תמיד משקף את המציאות, הכל תלוי במוצר שאתם קונים והאם אותו ספק '' שומר'' על המוצרים שלו בזאפ. לפעמים המחיר בזאפ גבוהה מאוד ואם תסתובב בחנויות תקבל הנחה משמעותית. יש בענף החשמל כל כך הרבה דברים שמשפיעים על המחיר שאתם בכלל לא יודעים. יש הסכמים, בונוסים, ספק מעודף, מותגי הבית, מבצע מקומי.

הדרך ההכי טובה לקנות הכי זול זה או

1- שיש לך חבר מהענף שמבין עניין

2- להסתובב בחנויות, לפחות 4 שידעות כחניות טובות ואמינות ולהשוות מחיר.

3- לדעת מה אתה רוצה ולסנן את מה שהמוכר אומר, אלא אם כן זה מישהו שאתה ממש מכיר בתור חבר.

הרבה פעמים יש להם עמלות למוצרים מסוימים או מבצע מתנה שהם מקבלים, והם ימכרו את אמא שלהם בכדי שתקנה את המוצר הזה ספציפית.

4- כמעט לכל רשת יש מוצרי הבית שלה, בלי לפרט מה ולמי, אבל סביר להניח שאת המותג הבית שלהם תקנה אצלם במחיר הזול ביותר.

5- תנהלו משא ומתן!!! תדעו שיש מקום להנחה, הם יכולים לבקש אישורים מיוחדים ממנהלי אזור, ואם העסקה ממש שמנה, הם ילחמו עליכם שלא תצאו.

6- אם קיבלתם מחיר טוב אחרי 4 חניות, תקנו!

7- בחיים אל תקנו בחנות הראשונה שנכנסתם אליה!!! אלא אם כן באתם מוכנים מראש.

בהצלחה

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

בעניין זה אני מצטרף לטימור.

כחיפאי זה נוח לי מאד. במתחם היוניברס בנשר יש לפחות 5 חנויות חשמל פלוס מחלקות חשמל בשופרסל ובהום-סנטר שבמתחם. מאפשר ביצוע סקר ומו"מ בחניה בודדת. השיא שלי היה לפני מספר שנים כאשר קניתי תנור אפיה - ההפרש בין 2 חנויות סמוכות לדגם זהה (למעט המותג - סימנס ובוש) היה לא פחות מ-2000 ש"ח (4K לעומת 6K).

יש עניין נוסף שצריך לשים לב אליו: יבוא מקביל הרבה יותר זול, אבל יש לכך מחיר. הדוגמא שלי: לפני מספר שנים החלפתי מקרר, חסכתי 3000 ש"ח ברכישה מיבוא מקביל - אבל קיבלתי מקרר פגום (דנט קטן בדלת) וזכיתי להתעלמות מוחלטת מצד החנות. בניגוד למקרר קודם שרכשתי מיבוא רשמי, ודלת שנפגעה קלות בהובלה הוחלפה, ואפילו השאירו לי את הישנה כספייר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זאפ הוא ממש לא בנצ'מארק למחיר הזול ביותר.

לפרסום בזאפ יש עלויות, וחלק מהשחקנים בשוק לא משתפים פעולה עם האתר.

בחלק מהחנויות, אם אתם מבושלים ולא באים לבלבל בשכל תוציאו מחיר יותר טוב.

בנוסף, לפעמים שווה לשלם יותר עבור שירות יותר טוב. בעצם כמעט תמיד.

'קבוצת רכישה' למוצרי חשמל זה נפלא למארגן שמקבל עמלה עבור כל מוצר שנמכר דרכו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...