Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כי אני מודה שאני מתחיל לפתח חיבה קלילה לחיפה

חיפה נחמדה, אבל הערים הקטנות מסביב יותר נחמדות.

נניח יקנעם \ יקנעם עלית.

כל פעם שאני עובר שם, זה נראה לי מהצד כמו גן עדן ירוק כזה. פרוור אמריקאי עם שכנים נחמדים, שלא נועלים את הדלתות בלילה, וכולם חביבים, נחמדים וטהורים. עושה חשק לעבור לכפר הזה, ולפתוח שם איזו חווה עם מלפפונים או משהו, לא?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קרית טבעון נחמדה, חוץ מהעובדה שאם תשתול מלפפונים יכול לצמוח דב קוטב, ופסי ההאטה שם הם הגבוהים ביותר בעולם לדעתי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כל פעם שאני עובר שם, זה נראה לי מהצד כמו גן עדן ירוק כזה. פרוור אמריקאי עם שכנים נחמדים, שלא נועלים את הדלתות בלילה, וכולם חביבים, נחמדים וטהורים. עושה חשק לעבור לכפר הזה, ולפתוח שם איזו חווה עם מלפפונים או משהו, לא?

בטח, ולכולם יש קורבט בחניה.

אם להתייחס לרמת ישי/טבעון, נחמד מאוד למי שאוהב שקט יחסי, אבל חייב רכב כדי להישאר שפוי וגם זה לא בטוח.

טבעון/רמת ישי יושבות על ציר 75, נשמע בסדר, רק שהוא פקוק בצורה מוגזמת בשעות הבוקר והערב. 722 (מ 75 לכיוון יוקנעם) עמוס בבקרים ובערבים הוא פקוק למוות.

אז כן, וילות, טבע בהישג יד, שקט יחסי, נחמד. אבל משלמים מחיר.

רומן - פלפלים גדלו להיות פלפלים, אבטיח יצא אבטיח קטן (אמרנו ראשים קטנים לא?) ומלפפונים יצאו אימפוטנטים אבל מלפפונים. פסי ההאטה סבירים, עם רכב נמוך אני עובר את כולם בקלות...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הזיהום בטבעון לא יותר נורא מהזיהום בקריות. זה אחלה ישוב לעבור אליו אחרי שיצאת לפנסיה, או אם יש לך שם עסק. אבל אם כבר שקט וטבע - לגור ברמת הגולן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
קרית טבעון נחמדה, חוץ מהעובדה שאם תשתול מלפפונים יכול לצמוח דב קוטב, ופסי ההאטה שם הם הגבוהים ביותר בעולם לדעתי.

זה כדי לרמוז לך לקנות לנדקרוזר, אחרת אינך רצוי שם.

הזיהום בטבעון לא יותר נורא מהזיהום בקריות. זה אחלה ישוב לעבור אליו אחרי שיצאת לפנסיה, או אם יש לך שם עסק. אבל אם כבר שקט וטבע - לגור ברמת הגולן.

תכל'ס, אם זה היה תלוי רק בי, הייתי עובר לעין זיוון או מרום גולן כבר אתמול.

067 (Large).jpg

אם כבר ענייני רכב:

063 (Large).jpg

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

• תוכן חדש...