Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי מאזדה 3 שנת 2010 דגם ספורט ספיריט יד 2 ה1 מליסינג שעשתה 170 אלף

מחר אני הולך לעשות החלפה ראש בראש ללא תוספת כסף עם פלסווגאן פאסט שנת 2010 יד 3 עם 93 אלף קילומטר דגם קומפלשיין 1800 טורבו בנזין

דיברתי עם הבחור והוא טוען שלא הורידו קמ באוטו בשביל זה שתינו עושים בדיקה

מה אתם אומרים עסקה משתלמת או לא להתקרב?

פורסם

מה הסיבה שאתה רוצה להחליף איתו את הרכבים?

אם זה בגלל שאינך מצליח להכניס למזדה 3 כסאות בטיחות במושב האחורי - אולי שווה.

אם זה סתם לגוון, והרכב שלך תקין - אל תחליף. פוטנציאל לתקלות גדול מאוד ( גם מנוע, גם גיר ) ותחזוקה יקרה יותר באופן כללי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קילומטראז' יש רק דרך אחת לבדוק - קבלות מהטיפולים, מכל השנים, בסדר כרונולוגי.

מה שהוא אמר לא שווה שום דבר. גם בבדיקה לא יכולים להגיד לך, האם קילומטראז' אמיתי.

ברגע שאתה אומר שהסיבה להחלפה זה הצורך ברכב גדול יותר - כבר לא מדובר ב "משתלם או לא "

למנועים 1.8 של פולקסוואגן היו בעיות של צריכת שמן גבוה, גם הגיר DSG לא נחשב אמין.

אני מבין שזה נוח להתחלף ברכבים, אבל אני חושש שתיפול חזק על רכב "לימון" אשר ירושש לך את הכיסים.

במקומך הייתי מוכר את הרכב ומחפש מזדה 6 או טויוטה אוונסיס.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

עדיף לך כבר פאסאט 2008 ולא לגעת בפאסאט הזו, למרות שאני מבין את תחושת הפרימיום. האם הפאסאט הזו עם מנוע מסדרת CDA ?מה המספר הסידורי של המנוע ?

בכללי הפאסאט tsi זה צרור של בעיות שבדיקות מכון לא מגלות תמיד.

המלצה שלי: תשאר עם המזדה.

מצד שני אולי תוכל להצטרף לתביעה הייצוגית נגד צ'מפיון בגין המנועים האלה וחיבתם לשמן. זאת בהנחה שיש את כל הקבלות. חפש אותם פה בפורום .

במקרה זה אותו עו"ד שזכה בתביעה ייצוגית על בעיות הגיר שנמצא גם כן בפאסאט הזו.

אם ממש מרגיש הרפתקני קח את הפאסאט לאבחון במוסך רון ותשמע יש לו לומר

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

גם אני שקלתי את הפאסאט - וירדתי ממנה בגלל צירוף מכלולים עם סבירות גבוה לתקלות יקרות.

רכשתי מאזדה 6 2008 (צורה חדשה) עם 114K ק"מ, יד ראשונה, שמורה ומטופלת במורשה ב 30K ש"ח.

הרכב יחסית רחב לעומת משפחתיות רגילות ובסה"כ מרגישים שזו קטגוריה גבוהה יותר ממאזדה 3. אבל אין את תחושת ההידור של הפאסאט.

פורסם

תחושת ההידור בפאסטאט שווה ל$%# ברגע שיש תקלות, ואמרו נכון, יש כאן מכלול שלם שצועק "תקלה!".

המלצה יפה בנוגע למזדה או לאוונסיס - ראש שקט שווה הכל.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...