Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקלה הראשונה שפרסמתי גם בפורום זה וגם בתפוז: והיא ; שרוול צינור התדלוק הפנימי שבפיית התדלוק ניתק ונדחף פנימה על ידי מתדלק שהפעיל לחץ על השרוול : ואז אי אפשר לתדלק: כאמור תיקון התקלה בחברה נדרש להחלפת כול מכלול המיכל בעלות של 8500 שח +עבודה (לא ברור עלות העבודה..)

נאמר בפורום השני״ כי זו תקלה שאירע באלפי מכונית, וניתנת לתיקון זול במוסך רגיל.) אני לבסוף תיקנתי התקלה הזו בעצמי בעלות של 20 ש״ח.

תקלה השניה : מחשב גיר שהשתגע ועובר לניוטרל תוך כדי נסיעה : האם מכירים נהגים נוספים ( מצאתי רק שלושה עם רנו בתקלה דומה) אך מכיוון שבדקתי 5 נהגים שמוכרים רנו ו2 הודו שחוו התקלה הזו עם הגיר : מעוניין לדעת האם התקלה תוקפת מכוניות נוספות מדגם דומה או אחר?

תודה מראש למגיבים

פורסם (נערך)

אם הרכב באחריות,גש מיידית למוסך- מחשב הגיר נחשף כאן בכמה שרשורים כתקלה ידועה (מקווה שרק לא סדרתית,נחשפו כאן כבר 2 מקרים-שלך בשרשור ישן יותר ושל עוד אחד שהגיב לך).

אם הרכב לא באחריות,פנה למוסך מתמחה ברכב,שם את שתי הבעיות יפתרו במחיר מופחת יחסית למורשה היבואן.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה אבל לדעתי הגיר עדיין באחריות ( לא המחשב) שופץ גיר לפני כ35k קמ והמוסך המרכזי אומר שהחשב מייצר בעיה זו בתגובה לגיר מתחמם מעל 260 מעלות .. כך שהבעיה בגיר לא במחשב... יחליפו מחשב יתחמם הגיר תשוב הבעיה?

תודה על העצה הטובה בכול מקרה

פורסם

איזו שנה הרכב ? מדוע שופץ הגיר מלכתחילה ?

צריך להתחבר עם סורק תקלות מקורי של רנו ולבדוק את טמפ' השמן בזמן אמת ולהחליט ממה נובעת הבעיה.

אם הגיר עדיין באחריות,הייתי פונה בשאלות למכון ששיפץ את הגיר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא הייתה לי שום בעיה עם שרוול התדלוק.

מה שכן - פיית התדלוק לפעמים נתקעת בפתח וצריך לתת זווית כדי להוציא אותה אם תלחם איתה ותוציא בכח יכול להיות שתשבור שם משהו.

 

אתה בטוח שאתה / המתדלק לא ניסיתם להוציא אותה בכח ?

 

לגבי הגיר הרובוטי של רנו יש לו מעט בעיות איתו ללא מעט אנשים ולא רק בקליאו. בדרך כלל זה מחשב גיר או קלאצ'ים והעלות לא זולה אם הרכב לא באחריות. (קלאץ' בכל מקרה לא באחריות).

פורסם

המתדלת בקריית ענבים אחרי שפתח (איני זוכר אם נאבק בידית? ) אבל לא ! כי כשנשען עם כובד משקלו והוא איש גדול מבוגר כבד ובעיקר עייף... מלתדלק למפונקים.... ונשען על הידית ופלום נדחף פנימה ,,,, וזהוא אי אפשר לתדלק אחרי 15 שקל ...

ואז שלושה שבועות הייתי בהתחלה חצי שעה ל 5 ליטר... צנע ואז רכשתי צינור כתום עם משפך ( האוטו צהוב אז התאים)

והפכתי למיומן ולבסוף שהגעתי מיוזמתי למוסך והבנתי במה כרוך הטיפול ... אמר לי מכונאי ויתיק : תנסה למשוך החוצה... המוסך לא עושה זאת והשאר היסטוריה יש כלי יעודי מדליק שהתקנתי ממזלג בשר בן 45 שנים מנירוסטה וידית רחבה מספיק: כופפתי הקצוות ללולאה פתוחה וקצות השניים לתפיסה משיכה במגרעת של 0.2 ס״מ ניסיון שני שלישי הצינור שהיה תקוע עד הנשם כפתור המתכת הכסוף נמשך החוצה עד הסוף ועוגן בסופר אפוקסי שאומרים שלנצח אבל לא משנה ... קרה שוב? מזלג בשר צרפתים מתים על בשר ומזלגותיו חחחח בטח התקלה בכול החדשות האירופאיות ? אולי לא אולי כן לא יודע? יודע רק על המקרה שלי למרות שאם יש רבים זקנים נשים ואהבלים ברכב שזב הרוב... אז אולי דחפו כמה מכלי דלק חדשים... אז במוסך לא לשלם על תיקון התקלה יותר ממזלג בשר טוב ודבק אפוקסי דו שפופרתי עם מזרקי לחיצה... לרוב המכוניות הקטנות לא שווה לשלם מ8500 שח על מכלול התדלוק בשביל שני ריתוכי פלסטיק עדינים שחברת רנו יצרה רנו כיום עקפה את פולקסוואגן והרוויחה מיליאדי יורו ... ניצחו את האמריקאים בהודו עם רכב בסיסי של 4250$ בערך... ודווקה מצוייד לא רע מזגן וכו... ומרוויחים עליו יפה 4250 אולי עלותו .. א ז קליאו ליצר עולה כפול ופחות..6250$ סתם ניחוש גס .. מאומדן ואז מחשב שעולה לי 4700 שח שזה 1240$ וגיר עולה 30000שח שזה8571 $ הרי זה ב2320$יותר ממחיר יצור הרכב כולו רנו קונים בזוגות אחת להנהיגה ושניה לחלפים וגם מוכרים החלפים בחלקים לעניים שמחזיקים רנו

  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי קליאו 2013, הרכב עשה 57 אלף קמ, לפני כשבוע הופיעה לי התקלה צ'ק גיר בוקס ונעלמה, מוסך קרסו בראשלצ החליט שזה מצבר (940 שקל), אחרי יומיים ההודעה מופיעה שוב ונעלמת , בזמן שהיא מופיעה הגיר לא נכנס לפעולה טוב, ואין רוורס. פניתי אליהם בשנית ביקשו להחליף את המחשב גיר 4300 אחרי הנחה הם רוצים, החלק לא בארץ ביקשו שאמתין שבועיים. הבעיה שהתקלה מופיעה ל2 דקות פעם ביום ונעלמת, האם מישהו גם נתקל בזה??

פורסם
יש לי קליאו 2013, הרכב עשה 57 אלף קמ, לפני כשבוע הופיעה לי התקלה צ'ק גיר בוקס ונעלמה, מוסך קרסו בראשלצ החליט שזה מצבר (940 שקל), אחרי יומיים ההודעה מופיעה שוב ונעלמת , בזמן שהיא מופיעה הגיר לא נכנס לפעולה טוב, ואין רוורס. פניתי אליהם בשנית ביקשו להחליף את המחשב גיר 4300 אחרי הנחה הם רוצים, החלק לא בארץ ביקשו שאמתין שבועיים. הבעיה שהתקלה מופיעה ל2 דקות פעם ביום ונעלמת, האם מישהו גם נתקל בזה??

 

אכן נשמע כמו בעית מחשב גיר. ישנם תופעות שונות ומשונות, כמו התופעה שאתה נתקלת, או תופעה שהילוכים זוגיים או אי זוגיים אינם משתלבים.

×
×
  • תוכן חדש...