Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני מחפש רכב מיני\סופר מיני לנסיעות יומיות מאיזור פרדס חנה למ"תמ חיפה. בערך 50 ק"מ לכיוון ולא נכנס לעיר. אני רוצה רכב כמה שיותר חסכוני עדיפות לגיר רגיל, עם מזגן שסוחב סבבה.

בדקתי כמה דגמים שאפשר פחות או יותר למצוא במחירים האלו משנת 2012 ומעלה אשמח להמלצות\דיס-המלצות.

הרכב נקנה להיות רכב שני לנסיעות לעבודה.

1. סוזוקי אלטו\ספאלש\סוויפט

2. שברולט ספארק

3. סקודה פאביה (קצת יותר יקרה)

4. ניסאן מיקרה

5. קאיה פיקנטו.

תודה רבה

פורסם

הפלאש אחלה אופציה שמשלבת זריזות לצד חיסכון.

מיקרה גם כן תהיה חיסכונית אבל לדעתי הספלאש עם מושבים נוחים יותר.

הפיקנטו ואלטו הידניות חלשות לעומת הספלאש.

הפאביה טובה ונעימה מהספלאש אבל כניראה תהיה יקרה יותר אם כי גם הספלאש יחסית לא זולה.

עוד אופציה מכיוון אחר זאת הספייס סטאר עם גיר רציף, הרכב יהיה מאוד חיסכוני במסלול הזה

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הפלאש אחלה אופציה שמשלבת זריזות לצד חיסכון.

מיקרה גם כן תהיה חיסכונית אבל לדעתי הספלאש עם מושבים נוחים יותר.

הפיקנטו ואלטו הידניות חלשות לעומת הספלאש.

הפאביה טובה ונעימה מהספלאש אבל כניראה תהיה יקרה יותר אם כי גם הספלאש יחסית לא זולה.

עוד אופציה מכיוון אחר זאת הספייס סטאר עם גיר רציף, הרכב יהיה מאוד חיסכוני במסלול הזה

הבעייה עם גיר רציף ברכבים ישנים זה בלאי לפי מה שהפנתי החלפת גיר עולה המון ולא משתלמת, מה בדבר ספייס סטאר ידית?

פורסם (נערך)

עוד רכב שאתה יכול לשקול- סיאט מיי. רכב מיני אבל די נוח ועם נסיעה נעימה יחסית לקטגוריה, מנוע גמיש וחסכוני, אמינות טובים, לחסרונה נרשמים תחושה זולה בתא הנוסעים ואבזור די קמצני. אמינות טובה, רק בדוק אם השילוב לראשון/רוורס נעשה בלי מכות/דפיקות/קושי ואם משאבת המים עובדת כנדרש.

מניסיון, הרכב נוסע (אמנם עם הרבה גז) בלי בעיות מיוחדות גם על 130, ומרגיש עדיין בטוח ויציב גם במהירויות אלו (אבל די רועש).

שים לב שבמשלוחים הראשונים הרכב הגיע בלי כיוון גובה למושב הנהג.

עריכה אחרונה על ידי bencl100
פורסם

הספיי בתקציב הזה תהיה בערך 2013, הגיר עצמו נחשב לאמין ולא צפוי שתתקל בבעיות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הספלאש חסכונית מאוד גם בגירסתה האוטומטית (מנסיון אישי ) ואכן מומלצת.

הפיקנטו הידנית חלשה מידי לטעמי (שוב מנסיון אישי), והספארק פחות נוחה לנהיגה.

פורסם

כל פעם זה מדהים אותי מחדש איך מי שמחפש רכב מיני ידני אפילו מעלה את הפנדה כאפשרות... איזה פספוס..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

כי הוא רוצה שילוב בין סחיבה טובה לחיסכון,הפנדה חיסכונית אבל לא חזקה מהפיקנטו למשל.

פורסם

בגלל שמדובר ב 100 ק"מ ביום,הייתי פוסל את כל קטגוריית המיני ומתמקד בסופר מיני ורצוי אוטוטמטית.

סוזוקי סוויפט/ספלאש,יונדאי I20 /סיריון.

חוץ מסיריון יש לכל המכוניות הללו גם גרסה ידנית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
שלום , אני מחפש רכב מיני\סופר מיני לנסיעות יומיות מאיזור פרדס חנה למ"תמ חיפה. בערך 50 ק"מ לכיוון ולא נכנס לעיר. אני רוצה רכב כמה שיותר חסכוני עדיפות לגיר רגיל, עם מזגן שסוחב סבבה.

בדקתי כמה דגמים שאפשר פחות או יותר למצוא במחירים האלו משנת 2012 ומעלה אשמח להמלצות\דיס-המלצות.

הרכב נקנה להיות רכב שני לנסיעות לעבודה.

1. סוזוקי אלטו\ספאלש\סוויפט

2. שברולט ספארק

3. סקודה פאביה (קצת יותר יקרה)

4. ניסאן מיקרה

5. קאיה פיקנטו.

תודה רבה

שום סיכוי שתמצא קיה פיקנטו בתקציב הזה. או שתנסה לגרד לפחות עוד עשירייה או שתלך על אופציה זולה ופחות מתקדמת.

פורסם

הפיקנטו הידנית לא זריזה כמו שפותח השירשור רוצה.

פורסם

אם אחרי שאתה חוזר הביתה, בסוף יום העבודה, אתה מעוניין עוד לתפקד קצת (ולא לקרוס גמור ומותש), כדאי לשקול גם את האפשרות של רנו קליאו 1.2 ידני. בשנתונים שאתה מחפש זה יכול להיכנס לתקציב.

הסוויפט אוטו חמוד מניסיוני, ונהניתי לנהוג עליו.

אין לי מושג לגבי הספלאש וכמה הוא נוח בנסיעות ארוכות.

דייקנות היא הכישרון לנחש בכמה הצד השני יאחר

• תוכן חדש...