Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב לתופעה משונה ביותר מדיי פלואנסים, כשאשר בולמים אז במקום שהתאורה האדומה האחורית תתחזק,

היא נכבת ובמקומה נדלקת קבוע נורת איתות. בטוח אני לא היחיד ששמתי לב לזה.

מישהו יודע מה המניע? התקנה מקומית קלוקלת או פאק ברכב?

פורסם

תקלה נפוצה בהרבה רנו עוד מימי רנו 19.

בעיית הארקה של פנס אחורי גורמת לזה.

פורסם

אתה עושה פיל מזבוב. בעיה מינורית ביותר שנפתרת תוך דקות. הרבה יותר מינורית ממותחני טיימינג שנשברים, גומיות דלת שמשתלשלות החוצה, בוצה במנוע, סולר בשמן, מיכלי עיבוי מתבקעים, פנסים אחוריים שמתמלאים מים, דשבורדים שנמסים בשמש וכו'.

חזיר דיזל

פורסם

הנקודה היא שבאותה בעיה בדיוק אני טיפלתי ברנו מגאן של שנות ה 90 שהייתה לי מעבודה לפני 15 שנה.

מאז התחלפו כמה דורות של מכוניות, בהחלט יצרן היה יכול לטפל בזה.

פורסם

באמינות של הדברים הגדולים - מנוע, גיר ומה שמסביב הם השתפרו פלאים.

זה הדברים הקטנים שהם לא מצליחים ללמוד מהחברים במזרח הרחוק - בעיות חוזרות כמו תא מטען שמסרב פתאום להפתח, פנסים שנשרפים, נורות אזהרה שנדלקות וכו׳.

פורסם

הבעיה היא בפלאג של הפנס. לרוב ניתוק וחיבור מחדש פותר את הבעיה ובמקרה שלא פשוט מלחימים חוט ל 0 במעגל של הנורות (הפלטה הגדולה שאליה מחוברות כל הנורות) ומושכים אותו לפני הפלאג.

זו בעיה שאופיינית לא רק לרנו אלא להרבה מאוד רכבים. כשאתה נוסע בכביש אתה רואה הרבה מאוד רכבים עם אותה הבעייה מכל מיני תוצרים. 24 שנים עם רנו מכל מיני דגמים ובפלואנס פעם ראשונה שקרה לי. זה התחיל אחרי שהאוטו היה בן 5 ונפתר ב 5 דקות עבודה.

עריכה: לירן, טוב שלא נסחפת. כל נהג בעל אינטיליגנציה קצת מעל למינימום הנדרש כדי להצליח ללכת וללעוס מסטיק בו זמנית מבין אינטואיטיבית שמישהו לחץ על הבלם ושיש תקלה כלשהי שגורמת לנורה אחרת באחד הפנסים להידלק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש ווריאציות של אותה תקלה - למשל במקביל לאור בלם נדלק אור רוורס בחצי עוצמה.

ואז בעל הרכב מתלונון על חיישני רוורס שמצפצפים בכל בלימה [emoji1]

פורסם

בסיטרואן הקודמת שלי בפלגים של הפנסים האחוריים היה גריז דיאלקטרי (מגיע ככה מהיצרן). זה פותר חלק גדול מהבעיות האלו.

• תוכן חדש...