Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח

לפני חודשיים מילאתי נוזל קירור עד למקסימום, היום נדלקה לי נורה, פתחתי מכסה מנוע וראיתי שהנוזל נמצא מתחת למינימום.

לא היה לי נוזל קירור אז מילאתי מים מינרלים \ מי ברז עד למקסימום

נסעתי בערך 100 ק"מ ככה

וכשהגעתי ליעד ראיתי שהנוזל ירד בס"מ

לא רואה שום שלולית או כתם מתחת לרכב.

מצורפת תמונה שצולמה אחרי שמילאתי מים ולידה תמונה שצולמה אחרי שהגעתי ליעד

20170411_153903.jpg

פורסם

בדקת שאין לך טחינה בפקק מילוי שמן?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דבר ראשון לעולם אל תמלא מים מינרליים , אתה בדיוק צריך את ההפך, מים בלי מינרלים...

לגבי זה שיורד יכולים להיות מספר סיבות

1 - הפקק של הרדיאטור פגום וטיפות מים נשפכות משם

2 - רדיאטור עצמו יכול להיות שבור באיזה חלק (אבל סביר להניח שהייתה נזילה הרבה יותר גדולה)

3 - יכול להיות שכשמילאת לא דאגת להוציא את כל האוויר מהמערכת ועם השימוש המים ירדו

פורסם
בדקת שאין לך טחינה בפקק מילוי שמן?

איך בודקים?

דבר ראשון לעולם אל תמלא מים מינרליים , אתה בדיוק צריך את ההפך, מים בלי מינרלים...

לגבי זה שיורד יכולים להיות מספר סיבות

1 - הפקק של הרדיאטור פגום וטיפות מים נשפכות משם

2 - רדיאטור עצמו יכול להיות שבור באיזה חלק (אבל סביר להניח שהייתה נזילה הרבה יותר גדולה)

3 - יכול להיות שכשמילאת לא דאגת להוציא את כל האוויר מהמערכת ועם השימוש המים ירדו

1.אתה מדבר על הפקק העליון ? הוא לא פגום, לפחות לא ממה שאני רואה, והכמות שיראה משם היא לדעתי יותר גדולה מכמה טיפות.

3. איך מוציאים את כל האוויר?

תודה לעוזרים

פורסם

תניע את הרכב תשים את הטמפרוטה על ההכי חם (בלי הפעלת AC מדחס) ובלי אוורר.

פתח את פקק הרדיאטור (שים לב אתה מתחיל את הפרוצדורה כשהמנוע קר בלבד !! אחרת הפקק יעוף לך לתוך העין ותקבל כוויה)

יש את הצינור רדיאטור עליון / התחתון שיוצא מהרדיאטור, תוך כדי שהמנוע דולק פשוט תלחץ עליו, תעשה לו "מסאז"

אתה תראה שיוצאים בועות מהרדיאטוטר וזה בסדר

תמשיך ללחוץ על הצינור עד שיצאו כל הבועות, כשהגעת לרמה שכבר אין בועות כשאתה לוחץ על 2 הצינורות, אז אין אוויר במערכת

תמלא את נוזל הקרור לרדיאטור ישר עד שהגעת למקסימום (רגע לפני שנשפך לך)

סגור את פקק הרדיאטור

תמלא נוזל קרור גם בנוזל הרזרבי עד המקסימום שרשום לך שם)

תחכה, תן למנוע להתחמם, (גם 15 דק זה בסדר) תחכה שהמאוורר יתחיל להסתובב ואז בעצם מילאת מים כמו שצריך

במהלך הזמן תסתכל האם יש נזילות מהרדיאטור עצמו, מהצינורות, מספיק שתהיה לך טיפה אחת וזה יתאסף עם הזמן

תנסה במהלך התהליך להחנות במקום שתוכל לראות שלוליות ככה שמתחת תהיה לך "רצפה נקייה" (יחסית) שתראה אם נוזל משהו (שוב, גם טיפה אחת זה קריטי שתשים לב)

תוודא שכל הקליפסים שסוגרים את הצינורות הם סגורים חזק ולא נוזל משם כלום

ותעדכן אותנו

סך הכל שתדע שמערכת הקרור אמורה להיות מערכת סגורה ולכן לא אמורה להיות נזילה ונוזל לא אמור להתרוקן, אם הוא מתרוקן יש לזה סיבה ואותה כדאי למצוא.

בהצלחה

פורסם

רגע רגע

1. התמונה שצילמתי זה הנוזל הרזרבי ? אז איפה המיכל הראשי?

2. איזה טמפרטורה לשים על הכי חם ?

3. אני חונה בחניה מקורה, מוארת, מקווה שזה בסדר.

פורסם

המיכל נקרא מיכל רזרבי כי הנוזל עצמו נמצא בתוך הרדיאטור וזה מה שחשוב באמת

אם כל הנושא חדש לך ממליץ לך לראות מדריך של איך מחליפים נוזל קרור לבד תלמד מא עד ת מה באמת צריך להיות התהליך זה דיי יעזור לך

שלח לי הודעה פרטית אני ינסה לעזור לך מרחוק

פורסם

יכולה להיות טיפה שתנזל על משהו אחר ברכב ואתה לא תראה על הרצפה, הכל יכול להיות

תבדוק שהוצאת קודם את כל האוויר, תמלא הכל עד הסוף כמו שהסברתי לך

תסע קצת ותראה אם התרוקן או לא

ממליץ לך להיעזר בכנופיית הטיפולים השוטפים אם אתה חדש בנושא, הם מבינים בנושאים האלו וישמחו לעזור לך (אחלה של אנשים אחד אחד !)

הם יסתכלו פיסית ויוכלו לייעץ לך מה לעשות ואיך :)

פורסם

מאיפה הנזילה צרף תמונה

להחליף רדיאטור לא חייב אולי זה מצינור שלא יושב טוב או סוגר שעולה 5 שקלים שפשוט תצטרך חדש

אי אפשר ככה סתם לדעת

תצלם תראה

• תוכן חדש...