Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי היום בבוקר בדרך לאשקלון מעט אחרי צומת עד הלום ראיתי כמו מצלמה ניידת כזאת על הכביש, נסעתי על 120 בערך והמהירוץ שם זה 90 (כן, מפגר אני) המצלמה לעולם לא הייתה שם לפני

עכשיו ראיתי שיש שוטר מתכבה בתוך ניידת כ 15 מטר משם ורציתי לשאול אם נדפקתי?? או שזה אולי מצלמת תנועה?

נסעתי לשם עוד פעם כי חטפתי התקף פאניקה וביקשתי מחבר שייצלם אז : http://m.imgur.com/GQFguhT

כמו כן מה עלי לצפות במידה וצילם? אני עם שנה וחצי רישיון

פורסם
במקרה הגרוע ביותר תקבל הבייתה דוח לתשלום של 1500 ש"ח + 10 נקודות באדיבות משרד הרישוי.

אין פסילה ואין על תנאי

אבל תגיד זה בטוח מצלמת מהירות? אין סיכונץי למשהו אחר? נסעתי שם עוד פעם וראיתי שנוספו עוד לפחות 4 כאלו לשתי הצדדים

ואיך הנקודות עובדות על נהג חדש?

פורסם

לא יודע אם זו מצלמת מהירות

ספרתי לך על התרחיש הגרוע ביותר עבורך אם זה כן.

לגבי נקודות ונהג חדש, אם לא תצבור 12 נקודות בתקופת צבירה שהיא 24 חודשים, הרי שתוקף הנקודות יפוג

אם תצבור יותר, תיקרא אחר כבוד לעבור אמצעי תיקון.

אם תצבור 36 נקודות, תיקרא למשרד הרישוי בו תפקיד את רשיונך ל 60 יום.

עוד? אני מאמין שדי לך.

סע בזהירות. יש עוד הרבה מקומות שלא ראית. תן לעצמך סיכוי להכיע אליהם

פורסם
לא יודע אם זו מצלמת מהירות

ספרתי לך על התרחיש הגרוע ביותר עבורך אם זה כן.

לגבי נקודות ונהג חדש, אם לא תצבור 12 נקודות בתקופת צבירה שהיא 24 חודשים, הרי שתוקף הנקודות יפוג

אם תצבור יותר, תיקרא אחר כבוד לעבור אמצעי תיקון.

אם תצבור 36 נקודות, תיקרא למשרד הרישוי בו תפקיד את רשיונך ל 60 יום.

עוד? אני מאמין שדי לך.

סע בזהירות. יש עוד הרבה מקומות שלא ראית. תן לעצמך סיכוי להכיע אליהם

טוב תודה רבה על העזרה.. מקווה לטוב

זה כביש שאני נוסע בו יום יום ולא ראיתי דבר כזה לעולם

פורסם
לא רואים כ"כ ברור בתמונה. אולי זה ממלז על חצובה, אולי סתם מצלמה

mamlaz-14.jpg

אם זה כמו בתמונה ששלחת זה אמור להיות בלי שוטר עם זה?

פורסם
במקרה הגרוע ביותר תקבל הבייתה דוח לתשלום של 1500 ש"ח + 10 נקודות באדיבות משרד הרישוי.

אין פסילה ואין על תנאי

זה נכון אבל לקראת תום השנתיים של רשיון נהג חדש במקום לקבל מכתב על חידוש רשיון הוא יקבל מכתב שהוא צריך לעשות שוב תאוריה/טסט ואז לקבל שוב רשיון נהג חדש לשנתיים!

ראה כאן וכאן

היה לי סיפור דומה ולקחתי עורך דין שעשה הסדר טיעון שאני לא יכנס לסרט הזה שוב

אגב, טיפ קטן: אפשר לשלם על חידוש רשיון מהיום הראשון של החודש לפני שפג תוקף רשיון נהג חדש שלך ואז אחרי שבוע שבועיים מגיע רשיון בלי נהג חדש חודש+ לפני שנגמר לך השנתיים באמת

פורסם

אין פסילה ואין על תנאי

זו

זו דרך בין עירונית לא? בין 26-40 קמ"ש מעל המותר זה אמור להיות קנס של 750 ו8 נקודות, למה 1500?

• תוכן חדש...